”Armanis uppskattning är viktig för mig och laget.” Illustration av Messina

Under presskonferensen efter matchen mellan Olimpia Milano och Efes talade Ettore Messina också om relationen med Giorgio Armani, och med klubbens ägare, i detta heta skede av säsongen. Pressen bekräftade Al-Rahis omfamning av sin tränare.

”Jag gick för att bara fråga honom: ’Ursäkta mig, du tror fortfarande på den organisationsmodell vi har, och på det faktum att det i fem år inte har varit något kaos här, inga människor har fått sparken, vi vinner, vi förlorar, vi arbete.'” allvarligt. ”Han sa ja och vi mår bra.””Sedan dag ett har han visat mig gester av tillgivenhet och uppskattning som får mig att må bra och som uppmuntrar mig att gå framåt även i svåra tider. Självklart har jag sagt det tusen gånger, och jag är väldigt tacksam mot honom för det gör det inte bara händer när vi vinner, men också när det går fel.”


”(Få hans förtroende) Det här är det viktigaste eftersom även lagen (spelare, redaktör) förstår omedelbart om tränaren har ett visst förtroende inom klubben eller inte.”Så jag menar ärligt talat, jag ska bara gå vidare, okej? Men det är viktigt för spelarna.”Det är viktigt för spelarna för då vet de att vi fortsätter att gå framåt tillsammans och försöker göra saker bättre. Det är inte viktigt för utomstående, det är viktigt för spelaren. För spelaren säger tydligt att om det är fallet här, det viktiga i slutändan är Save your ass.””Förstår du? Automatiskt hamnar den stackars killen i trubbel. Istället säger spelaren: ’Nej, här verkar det som att de är stabila människor. Han är lugnare i att försöka göra saker även om han gör misstag.’

Se även  Svimning och fasa för fotbollslandslaget - Il Tempo”Herr Armanis respekt är viktig för mig gentemot laget. När det gäller själva laget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *