fredag, juli 12, 2024

Antonella Clerici och kocken Fulvio Marinos överraskning: ”Han har anlänt …

Datum:

Respektera läkarnas instruktioner Antonella Clerici Han återhämtar sig i sitt älskade hem i skogen. Programledaren, som de senaste dagarna opererats för att ta bort sina äggstockar, befinner sig omgiven av naturen, dess djur och förstås dottern Mile, 15, och hennes partner Vittorio Garrone. Idag den 21 juni fick Antonella även en underbar present av Fulvio Marino, kocken för hennes show It’s Always Midday.

Överraskning

”Jultomten har anlänt, det här är Fulvio. Titta vad det gav mig. Lite mat. Tack så mycket Fulvio från djupet av mitt hjärta.” Så här sa Antonella Clerici i videon som hon lade upp på sina Instagramberättelser. I själva verket fick presentatören fyllda croissanter, tunnbröd och pizza i present av kocken ”Här måste vi muntra upp oss, och här är några goda saker att äta Anto”, upprepade kocken. Direkt efteråt publicerade programledaren ett foto som föreställde Patti Smiths bok Just Kids, som hon hade fått av läkaren Alessandro Caielli.

att ingripa

Operationen var en blixt från klar himmel för È semper Menoron. Hon skrev på Instagram: ”Som alltid vill jag vara ärlig mot dig och berätta vad som hände mig så att det påminner alla om vikten av förebyggande.” I torsdags anlände jag till Rom med tanken på att stanna nära en vän. Min gynekolog påminner mig om att jag måste kontrollera min äggstockscysta. Därifrån börjar tsunamin. MRT, sjukhusvistelse, operation. Hej äggstockar. Allt gick bra.”

© Alla rättigheter reserverade

Läs hela artikeln på
Leggo.it

Se även  "Men är hon verkligen?": Oigenkännlig Veronica Lario | Min ex fru...
Muhammad
Muhammad
"Tänkare. Ölnörd. Utforskare. Alkoholfantast. Passionerad reseguru. Hipstervänlig twitteraholic."

Populär

Mer som detta
Related