Alain Delon, Viljan att dö som han levde: av hans val

Alain Delonen skådespelare som är en symbol för vår biograf, en av de vackraste och mest fantastiska männen i världen, som i sin karriär fick hela generationer av kvinnor att bli kära, valde att dö Exakt hur levde han? Hur (och när) han vill. Av utväg, när kommer det att hända, tillBarmhärtighetsmord.

Alain Delon, rebellisk och oengagerad till slutet

Upprorisk och ”ordrig” sedan han, sedan han var barn, ständigt varit tvungen att byta skola på grund av sina dåliga betyg, och blivit utskriven från den franska flottan efter att ha tillbringat 11 månader i fängelse på grund av bristande disciplin, tills Vid 86 års ålder vill han bestämma sin dödanvänder sig av assisterat självmordDover bor och är laglig med hjälp av sin son, Anthony, i Schweiz.

Alain Delon, evig rebell

Anthony Dillon: ”Min far valde dödshjälp”

Jag valde min farBarmhärtighetsmord. Och jag kommer att vara den som hjälper honom.” För att avslöja henne var han samma äldsta son till Alan, född 1964 av skådespelerskans kärlek Natahali Dillon (född Francine Canovas) som sa under en intervju på fransk radio RTL hur hans far Han skulle kräva ett löfte att följa med honom till slutetOm han bestämmer sig för att dö.

”Det är hans rätt att lämna tyst”, kommenterade Anthony och bad mig att ”ordna” när han väljer att lämna. Och sonen accepterade honom som han berättade i sin självbiografi skymning (Mellan hund och varg), där han berättar om sin ”händelsrika” barndom och sitt inte alltid lätta förhållande till sin berömda far.

Se även  Att skjuta upp förfallodagen?

Alain Delon valde dödshjälp

Alain Delon: ”Jag kommer att lämna den här världen utan att ångra”

I en av hans sista intervjuer med Paris Matchsa Alan att han var redo att dö, utan ånger: ”Livet ger mig inte längre mycket. Jag har vetat allt, jag har sett allt. Men mest av allt hatar och avvisar jag den här åldern. Det finns varelser som jag hatar. Allt är falskt, allt är förvrängt, Ingen respekt, inga fler hedersord. Bara pengar spelar roll. Jag vet det Jag kommer att lämna denna värld utan att ångra mig

Alain Delon och hans son Anthony

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *