”Vi har skrivit ett stycke historia.” Och om det sista derbyt i kvartsfinalen…

Nerazzurri-chefen sträckte sig in i Sky Sports-mikrofonerna Simon Inzaghi Så här sa han efter kvällens match som satte Inter tillbaka på Champions League Olympus: ”Jag är väldigt glad, de här killarna visade energi som jag inte trodde att de hade. Vi var solida och enade förutom den sista kvartstimmen inklusive en återhämtning som verkade överdriven för mig, vi led inte.” mycket ”.

Hur många år av livet förlorade han till slut?
”Det var normalt, på ett så varmt fält. Vi visste vad som hände med de andra italienarna här, och vi skrev ett stycke historia.”

Har du en revanschlust efter kritik?
”Jag svarar, som i går kväll, jag är väldigt nöjd med mitt arbete med personalen. Tack också till spelarna som gav mig troféer, målen som Inter har saknat länge. Oväntade saker. Jag vill ägna kvalificeringen till fansen. Jag njuter av framgångarna för alla utan problem.”

Vad ska Inter tänka nu i Champions League?
”Vi kommer att tänka på mästerskapet, Coppa Italia, vi har många matcher framför oss. Vi måste återhämta oss många spelare och energi, men det här är en fantastisk kväll som jag vill njuta av med killarna.”

Kan fansen drömma om en kopp?
”Fansen ska vara väldigt stolta över denna åktur. Vi blev verkligen bättre förra året, nu får vi se vad som händer.”

Vill du ha ett derby i kvartsfinal?
”Varje match kommer att bli svår, vi kommer att möta varje lag med stor entusiasm.”

Har du funderat på att ta ledningen i första halvlek?
”Ja, visst är Porto ett svårt lag att få med en väldigt bra målvakt som de är mycket beroende av. Med höga skott hade vi utmärkta chanser, med Barella och Lautaro hade vi chanser att gå framåt och inte lida.”

Se även  Toren, Horvath: "Nöjd med första målet. Rollen? I Ungern som anfallare vill Juric ha mig till vänster"

Köp de officiella produkterna här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.