Venedig – Udinese: 1-2 Serie A 2021/2022. Slutresultat och kommentar till matchen

• Det är det från Pier Luigi Penzo, en bra fortsättning på kvällen. Tills nästa gång.16:58

• Den 33:e besöker Zanetti-pojkarna Fiorentina medan Cioffi-laget tar emot Empoli.16:58

• Friulianen vann Triveneto-derbyt i full återhämtning: detta är något som Becao bestämmer och blev två gånger benådad av Guida, författaren till den omtvistade skiljedomen av värdarna. Henry räcker inte till, arancioneroverdi fortsätter att kasta poäng i matchens sista minuter.17:25

• 90′ + 7′

på! Venezia – Udinese 1-2, trippelguiden visselpipa.16:54

• 90′ + 7′

Aramo slår bollen faller inte.16:53

• 90′ + 6′

Perez överväldigar Henry till fullo och straffar den orangea och den gröna.16:53

• 90′ + 4′

Mål! Venedig – Udinese 1-2! Becao nätverk. Samardzic Corner, Becao framhäver området och presiderar över Maenpaa.

Se spelarprofil för Rodrigo Becão16:52

Rodrigo Picao
  • 90′ + 3′

Becao håller bollen på flaggan och får hörna.16:49

• 90′ + 1′

Beto återvänder till fältet genom att återupprätta numerisk ekvivalens.16:47

• 90′

Fem minuters återhämtning.16:47

• 89′

Beto tar fältet men slutar på grund av muskelproblem, 10 Friulian.16:47

• 88′

Hagelgevär chans! Okereke vänder sig om i området och hoppar över spänningen och förväntar sig att Becao kommer in i rutschkanan vid Henrys bälte, guiden får honom att fortsätta.16:52

• 86′

Mål! Venedig – Udinese 1-1! Henrys nätverk. Ampadus sidofel, rekylen gynnar Henry som slår in dörren med en våldsam rätt.

Se spelarprofil Thomas Henry16:43

Thomas Henrik
  • 84′

Byt ut händerna. Ny energi på vingen: en elegi för Molina.16:41

• 84′

Byt ut händerna. Mellanstafett mellan Makengo och Jajalo.16:40

• 82′

Bestraffning av Aramo, anklaga Henry på nyårsafton.16:39

• 80′

Udinese chans! Molinas straff sträcker sig Minba och rör vid henne ovanför pelaren.16:36

• 79′

Framgång vinner straff från kanten, en foul från Vaca.16:35

• 78′

Becao härmar Modolos nick, brasilianarens skamliga beteende, och bara Guida skäller ut honom.17:51

• 77′

Ampadu når botten, framgången avstår från hörnet.16:34

• 76′

Nani varnade för protester.16:33

• 76′

Med start Kiyine vänder Okereke sig om på 20 meter, rakt från stillastående i Silvestris armar.16:32

Se även  Samp-Juventus rapportkort: Perin och Kostik de bästa, de dåliga McKinney och Alex Sandro
  • 75′

Frispark från Molina vid nära mål, Maenpaa medveten.16:31

• 74′

Ampadu-varning, blockerad vid framgång.16:31

• 73′

Ännu ett byte av pistol. Zanettis spelkort är Nani, utanför Crnigoj.16:29

• 72′

Byt ut händerna. Tvingad att lämna går Udogie in i Zeegelaar.16:29

• 71′

Udogie på golvet, spelet stannade.16:27

• 70′

Udinese chans! Makengo och Scavito penetrerar området, en avslutning blockerad två gånger av Maenpaa.16:27

• 69′

Byt ut händerna. Samardzic tar Arslans plats.16:26

• 69′

Byt ut händerna. Deulofeu race över, ange framgång.16:25

• 66′

Från hörnet, Siscaronis nick, över ribban.16:23

• 66′

Envisa Crnigoj till höger sveper Marie in i hörnet.16:22

• 64′

Hagelgevär chans! Crnigoj sträcker ut huvudet till Henry som hoppar höger, reagerar Silvestri.16:21

• 63′

Udogie-varning, blockering på Haps.16:19

• 61′

Ceccaroni varning, taktisk foul på Beto.16:18

• 59′

Henry varnade, farligt spel på Perez.16:15

• 58′

Byt ut pistolen. Johnson lämnar planen till förmån för Okereke.16:17

• 58′

Byt ut pistolen. Ebuehi kan inte fortsätta, Kiyine kommer in, Ampadu klättrar upp på höger sida.16:17

• 56′

Muskelproblem för Ebuehi, spelet stoppas.16:12

• 55′

Johnsen ändrar sin spelstil till förmån för Crnigoj som är dåligt kalibrerad med Henry.16:12

• 53′

Molinas kryss, Betos nick, högt.16:10

• 52′

Byt ut pistolen. Busio är också ute, det är Vaca-tid.16:10

• 52′

Byt ut pistolen. Zanetti minns Cousins ​​och går in i Aramo.16:09

• 50′

Friulion håller sig framme genom att få hörnor.16:06

• 49′

Udinese chans! En felaktig bakåtpassning av Haps, Beto omintetgör Maenpaas fördröjning men lyckas återhämta sig och sparar till en hörna.16:05

• 48′

Becao i ett offensivt fall stoppar Ampadu honom i hörnet.16:04

• 46′

Skjutningen börjar. Venezia – Udinese 0-1, ingen förändring under andra halvlek.16:01

• Zanetti behöver en kvalitetshöjning i målfasen, gruppmanövrar når trokaren och det sista steget saknas alltid; Cioffi kan vara nöjd med resultatet, han bör undvika låg koncentration.15:49

• En taktisk och balanserad match, ibland nervös, utan riktiga målmöjligheter: Deulofeu vinner och tar straffen (ancata av Cuisance) som förtjänar fördelen. Några av ledarskapets beslut har förbryllat värdarna.15:48

Se även  Oteri är Beneventos nya tränare
  • 45′ + 1′

Slutet av första halvlek. Venedig – Udinese 0-1, Deulofeu avgör med en straffspark.15:46

• 45′

Udogie rör vid Makingo och lämnar honom till stjärnorna.15:45

• 43′

Wallace på golvet pausade spelet ett par ögonblick.15:43

• 41′

Johnsons problem med att röra låret efter ett slag för brett för Krynigog.15:44

• 39′

Ampadus kryss, Silvestri Posio förväntar sig att näven högt.15:40

• 37′

Den svarta apelsinen strömmade in i attacken, Bianconeri försvarade sig med en order.15:39

• 35′

Mål! Venedig – Udinese 0-1! Straffspark av Deulofeu. Maenpaa förflyttad, Deulofeu kall från sin plats.

Se spelarprofil för Gerard Deulofeu15:36

Gerard Deulofeu
  • 34′

Udinese straff! I hörnutvecklingen söker Deulofeu efter kontakten, fäst med Cuisance, och mentorn sätter straffet.15:35

• 33′

Udogie trycker till vänster förstärkningsvinkel.15:34

• 33′

Molina når lågt till Betos fördel och svänger rakt fram, inte långt.15:33

• 32′

Busio får maximal Cuisance, dubblar, klarar inte.15:33

• 30′

Ampadu break, Johnsens vertikala Cuisance, utmärkt nära Becao.15:31

• 29′

Deulofeu flyttar sig till höger, Udogie nickar som ramar in målet.15:29

• 28′

Varningstroller, sent i Arslan.15:28

• 27′

Kusiner rymmer Ebuehi, som Perez innehöll.15:27

• 25′

Millimeterskjutning från Ampadu, Johnsen missar head-to-head-kontroll med Silvestri.15:26

• 24′

Från sidofel Peto vertikalt åt sidan.15:24

• 22′

Beto flyr till Ceccaroni och Ampadu vänder sig till hörnet.15:23

• 21′

En farlig horisontell bana, Becao lyckades förutse Johnsens vilja att skjuta i det öppna fältet.15:22

• 20′

Spänningen på spelplanen ökar, och spelet är splittrat.15:21

• 18′

Varning, räddning för tjänstefel.15:19

• 18′

Arslan varnade för tjänstefel.15:19

• 18′

Gnistor på planen efter att Wallace tryckt på Crnigoj.15:18

• 16′

Cuisance får gränsen av Johnsen, och Mari passeras inte.15:17

• 14′

Busio direkt från flaggan, Silvestri smanaccia, skjuter Haps i sjön.15:15

• 14′

arancioneroverdi stannar i attacken och får hörnor i rad.15:14

• 13′

Låg hörna, Cousans, Arslan riskerar sitt mål med Svergulatas skott vid närmaste stolpen.15:14

Se även  Juventus, rädda damen: 80 miljoner försäljningsskatter
  • 12′

Johnson lämnar omedelbart Picao och Mary släppte in i matchens första hörna.15:13

• 11′

Drafting av Bianconeri, högtryck i orange och grönt.15:11

• 9′

Mentorn stoppar först Henry för en handboll som inte verkar vara fallet, sedan visslar han ett foul på attacken mot Cuisance och lämnar många tvivel hos värdarna.15:10

• 7′

Klippte Johnsons kors på Mary, Quizance slog gylfen svagt, tack Silvestri.15:07

• 6′

Studiefaser I början möter de två teamen varandra på mediet.15:07

• 4′

Arslan från 20 meter kvar på kurvan.15:04

• 2′

Busio varnade, gå in bakifrån på Makengo.15:02

• 1 ’

START Venedig-Udinese, boll till svart orange.15:00

• Uppvärmningsetapperna är över och snart börjar loppet, ledd av Guida.14:44

• Cioffi hittar Marie och Perez i försvaret, och Arslan istället för Pereira ställer upp på mittfältet, framför Deulofeu-Beto-duon.14:27

• Cow och Aramo är inte som bäst, Zanetti vilar Caldara och Okerek genom att förlita sig på Modulu i försvaret och Keysans bakom Johnson och Henry i tandem. Crnigoj och Busio återvände till mediet.15:03

• 3-5-2 för Udinese: Silvestri-Picao, Marie, Perez-Molina, Arslan, Wallace, Macengo, Odoji-Deulofeu, Beto. Tillgänglig: Badelli, Gasparini, Benkovic, Neutink, Zieglar, Gagalo, Samardzic, Sobi, Busito, Nestorowski, Success.14:57

• Här är profilerna. Venedig med 4-3-1-2: Maenpaa – Ebuehi, Modolo, Ceccaroni, Haps – Crnigoj, Ampadu, Busio – Cuisance – Johnsen, Henry. Tillgängliga: Bruno, Ullmann, Svoboda, Caldara, Fiordelino, Vaca, Tesman, Keene, Nani, Aramo, Nessam, Okerek.15:04

• Arancioneroverdi i vertikal kollaps måste de vända spelet efter fem på varandra följande nederlag; Framåt kom Bianconeri tillbaka från en stor seger över Cagliari men kunde inte vinna från fem raka bortamatcher.09:03