”Vad hände under de första 20 minuterna?”

I slutet av matchen mellan Barcelona och Napoli råder det stor bitterhet mellan Azzurri över att vara uteslutna från Champions League, och därmed från klubb-VM, och Azzurri-försvararen, Rahmani, talade om matchen genom Mediaset-mikrofonerna.

jag Neapel Han lämnar matchen mot Barcelona med stor bitterhet, vilket resulterade i att Azzurri slogs ut ur Champions League efter sin 3-1-seger i kväll. Laget med Calzona i spetsen fick betala priset för en dålig start på matchen, där Barcelona mycket enkelt lyckades göra två mål.

Den italienske tränaren analyserade själv detta felaktiga tillvägagångssätt, vilket sedan fick en inverkan på matchens ekonomi. Amir Rahmani ville också säga sitt i början, vilket kostade Napoli dyrt.

Rahmani uttrycker sin åsikt om Napolis chockerande start mot Barcelona

Äventyret tog slut i kväll Champions League Napoli, Azzurri slog Barcelona med 3-1. Ett resultat som definitivt bekräftar den fruktansvärda säsongen för Azzurri, som kommer att slås ut i mars från Champions League och den italienska cupen, och den italienska ligatiteln har redan avgjorts matematiskt. För ett lag Calzone Nu återstår bara Champions League-målet, som är väldigt långt borta och svårt att uppnå. Samtidigt sa Napolis försvarare: Amir RahmaniHan analyserade nederlaget mot Barcelona framför mikrofoner Mediasetmed fokus på början av chock: ”Vi kom ut med huvudet högt eftersom vi spelade öppet mot Barcelona. Vi kunde ha gjort det bättre när ställningen var 2-1, och försökte få en kvittering. Om du inte svarar direkt mot dessa lag kommer du att lida till slut . Vad hände under de första 20 minuterna? ?Vi gjorde ett misstag i den höga pressen och i utgången. De var bra på kontringen, och det andra målet kom från en omsättning. Vi gjorde det inte bra när det gäller högt press. I andra halvlek skapade vi chanser, men det räckte inte. Mot de här lagen betalar du priset när du inte gör mål.”

Rahmanis analys efter matchen Barcelona-Napoli
Rahmani analyserar Napolis överraskande start mot Barcelona – La Presse – Spazionapoli.it

Så analysen kommer också från Kosovos försvarare nästa Francesco Calzona, eftersom de båda lyfte fram de många felen under de första 20 minuterna. Faktum är att Napoli gick in på planen med fel tillvägagångssätt, eller i alla fall för djärvt med tanke på Barcelonas kvaliteter, vilket i slutändan visade sig vara avgörande. Spanjorerna utnyttjade motståndarens negativa start, och uppnådde ett dödligt utbyte som satte Napoli på randen till avgrunden. Azzurris svar var inte tillräckligt för att komma ikapp Barcelona igen, som lyckades besegra Napoli och helt eliminera det från konkurrenterna.

Se även  MotoGP, Silverstone GP fria träningsresultat: Quartararo rekord, Bagnaia 11:a