Under 17, Harakeri Inter: 2-0 till 2-3, Bologna är den italienska mästaren

Nerazzurri och Rosoblu kommer att spela om ligatiteln: se matchens livetext på Fcinter1908

Från himmel till helvete försvann mästerskapet när det såg ut som att det var över: Tiziano Bolinghi, Inter, efter att ha lett med 2-0, kollapsade i finalen och tilldelade Bologna titeln under 17 år. 2-3 Slutresultatet, i slutet av matchen markerat med siffran 12: Nerazzurri gjorde två mål under de första 12 minuterna och Rosoblo gjorde 3 under de senaste 12. Felcini, den italienska mästaren, Inter ungdomssäsong. sektorn slutar med de tre färgerna i kategorierna Primavera och Under 14. När det gäller bågen I första halvlek av Thomas Berenbruch är han värdelös: i andra halvlek finner Biavati-pojkarna modet tack vare en straffspark (befintlig) runt Ravaglioli, av de två målen i snabb följd till Minegazzo som postade Stankovic och hans följeslagare.

Sista kapitlet i U-17-mästerskapet: Inter och Bologna spelar om ligatiteln efter att ha eliminerat Roma respektive AC Milan i semifinalerna. Nerazzurri presenterar 3 nya formationer jämfört med matchen mot Giallorossi: i mitten av försvaret är Guercio istället för Stabile, på mittfältet är Berenbruch för Bovo, den offensiva mittfältaren Ricordi avancerar med en mer försiktig hållning, med Esposito den enda anfallaren omgiven av Quietos fantasi. För samma Rosoblu 11 sågs mot Milan. Avspark kl 20.

Den officiella truppen för Inter vs Bologna:

Inter (4-3-2-1): 1 calligaris; 2 Aidoo, 6 Guercio, 5 Stante, 3 Motta; 8 Di Maggio, 4 Stankovic (mitten), 7 Birnbruch; 11 minnen, 10 lugn; 9 Esposito. Tillgängliga: 12 Bonardi, 13 Miconi, 14 Castegnaro, 15 Stabile, 16 Bovo, 17 Liserani, 18 Ciuffo, 19 Tamiozzo och 20 Martins. Tränare: Bolingi.

Bologna (4-3-1-2): 1 Gasperini 2 di Marco, 6 Crusaders, 5 Diop, 3 Baroncione; 7 Ferranti (C), 4 minigazo, 8 Rossetti; 10 Bernacci; 9 Ebon, 11 Ravaglioli. Tillgänglig: 12 Franzini, 13 Goffredi, 14 Paterlini, 15 Hodzic, 16 Pelici, 17 Turin, 18 Palello, 19 Cesare, 20 Anderson. Tränare: Biafati.

Se även  "Staden i den italienska ligan" Guardiola och den chockerande frasen om nedflyttningsmardrömmen