Udinese 5-0 Belje – Slovenerna förstördes, Mr Rungajic övertygar alla

Datum:

Nicola Padresi

13 juli – 21.20

Udinese vinner och övertygar under de första nittio minuterna den här säsongen. Här är alla detaljer och sammanfattningar

De som börjar bra är halvvägs, det säger de och idag (även om det är väldigt tidigt) började Udinese riktigt bra. Även om herr Kosta Ronjajics lag var underlägsna motståndare, uttryckte de sin spelstil utan att påverkas och det var flera körspel som chockade publiken.

Första halvlek spelades med majoriteten av nyckelspelarna på planen Det första målet gjordes av Kabasele. Några minuter och Luca hittar dubbeln Han förvånade alla fans som var närvarande i Gorizia på Bearzot Stadium. Från det ögonblicket finns det många chanser, men Juventus anfallare saknar främst finputsning och kan faktiskt inte sprida bollen.

den andra halvan

Under den andra halvleken gjordes 13 förändringar, eftersom Primavera tog fältet men fortfarande kunde uttrycka den nya tränarens taktiska diktat. 3-0 Ett utmärkt skott utifrån av ynglingen Boonen (Den byttes ut efter några minuter). I slutet av loppet ber de 4-0 och 5-0. Pokern var ett självmål av det slovenska laget, medan det femte målet gjordes från elva meter av mittfältaren Jesand. Nu har alla förväntningar vänts mot matchen mot Istra. Nästa steg på vägen som kartlagts av den nya tekniska guiden. Missa inte matchrapporten minut för minut

Se även  FCIN1908 / Inter, Inzaghi hittar Brozovic för Fiorentina. Och enligt Vidal...