lördag, juli 27, 2024

Två mål underkändes, en straff underkändes och VAR dömde målet

Datum:

Och Massa hade inte ett lyckligt ögonblick – valt av Rocci för Sassuolo-Milan – som gjorde en diskret retur (om än med några misstag) på Empoli-Torino. Kommer tillbaka från en dålig period (Ett tillstånd av osäkerhet i den italienska cupen mellan Juventus och Lazio efter två grova misstag mot Real Leipzig i Champions League, Fiorentina och Roma). Låt oss se hur han presterade igår på Maybee Stadium.

Klicka här för att se Sassuolo-Milan höjdpunkter

Massas historia med Sassuolo och Milano

Det har funnits 18 prejudikat mellan Massa och Sassuolo: hittills har Neroverdien uppnått 7 segrar (4 i Serie A) och 5 oavgjorda, och förlorat vid sex tillfällen. Det sista mötet för säsongen 2021/2022, mellan Cagliari och Sassuolo, 1-0, i den 33:e omgången av den italienska ligan. Tre korsningar förekom i område B (två vinster och oavgjort), och en i C (vinst). På totalt 21 möten mellan Massa och Milan: 7 vinster för Rossoneri, 9 oavgjorda och 5 förluster.

Domaren varnade 4 spelare

Med hjälp av assistenterna Mundine och Vecchi, tillsammans med Prontera IV-mannen, Guide till Var och Chiffi till AvarDomaren varnade 4 spelare, varav en (som blev varnad och kommer att missa derbyt) var från Piolis lag: vid 19 minuter Ferrari (söder), vid 57 minuter Trisoldi (söder), vid 68 minuter Thiao (mitten). , i 69' Pinamonti (S). Återhämtning 4' sh och 5' sh.

Sassuolo-Milano, slowmotion-situationer

Det är tveksamma episoder. I den 17:e minuten passerar Leao bollen från vänsterkanten till Chukwueze, som slår Consigli med en nick, men assistentens flagga reser sig direkt. Offside bekräftades av VAR. Det första gula kortet i den 19:e minuten: en klar passning från Loftus-Cheek till Ferrari och han begår ett fantastiskt misstag för att stoppa sin motståndare, bara en varning. I den 50:e minuten, efter en hörna tagen snabbt av Sassuolo, föll Pinamonti till marken efter en passning från Loftus-Cheek. Masa lämnar henne och Även för VAR finns inga överträdelser. I den 63:e minuten uppstod tvivel om Chukwuezes position, som gjorde ett underbart mål, vilket gjorde ställningen 3-3 möjlig. Spelaren firade men några minuter senare kallades Massa av Video Assistant Referee och informerade honom om en offside-situation med Millimeter. I den 69:e minuten, ett regelbrott av Theo på Pinamonti och ett gult kort: Rossoneri-försvararen fick en varning och kommer att missa derbyt.

Se även  Volleyboll-VM, Italien slår Turkiet och kvalificerar sig till åttondelsfinal

För Marelli blev det ingen straff för Sassuolo

Luca Marelli förklarar detta. Dazins expert förklarar: ”I den nionde minuten, det var ett misstag, ett misstag av Massa som inte blåste i visselpipan var om han var inne i området, men i själva verket var han utanför det. Det är kontakt mellan Loftus-Cheek och Pinamonti i den 48:e minuten, men han rör vid ryggen med armen Det finns inga gränser för stringensJag håller med domen, det är objektivt sett ett lätt samband. Låt oss se Chukwuezes två otillåtna mål och se hur väl den automatiska offsiden fungerade. Det finns en elektronisk flagga som går upp och offsidesignaler vilar på axeln, en av 29 punkter som analyseras hela tiden, och vi måste lita på tekniken. Det blev två underkända mål av samma anledning i matchen mellan Sassuolo och Milan.”

källa: Glömma