Turin leder, 3-0 över Palermo

Granater kvalificerar sig till omgång 32: kämpade i första halvlek och spred sig i andra mot Rosanero: Radungic är föraren i 3-0-granaten. Hånar toscanerna: Ferrari klarar övertid 2-1

jag Turin Insatserna i första halvlek, kontra a Palermo Passionerad och hungrig, men han klarade åttondelsfinalen i den italienska cupen. Milinkovic-Savics stora räddningar och nya spelare Radonecs suveräna spel är avgörande för värdarna, som vann med 3-0 och kommer att möta Citadel. Empoli Hånade på övertid: Toscaner, neutraliserade vid flera tillfällen av AlfonsoHan led ett nettoförlust i sista minuten av förlängningen: 2-1.

Turin Palermo 3-0
Det tvåfacade Torino, med vissa svårigheter i första halvlek och en återhämtning på hög nivå, klarar omgången i Coppa Italia och eliminerar Palermo, som tar emot Eugenio Corini som ny tränare imorgon. Matchstarten är Rosanero, med en mycket Brunori-inspiration: anfallaren, Italiens bästa målskytt under kalenderåret, tvingar Milinkovic-Savic att göra en suverän räddning. Palermo var nära att göra mål i den 16:e minuten, men Elijah sparkade illa. Toro kämpar för att leverera bra bollar till Sanabria, men deras ljus ligger i Radonic: Serbien, före detta Olympique de Marseille, har varit nära att göra mål vid två tillfällen och levererar spännande bollar till sina lagkamrater. Ett scenario som upprepades i andra halvlek, efter en inledande spänning orsakad av Floriano (Barra Milinkovic): Radonic själv inspirerade Lukics mål, som gjorde 1-0 i den 54:e minuten. fem minuter, men lyckades att The Fur kompenserade för det: en vinnande nick och en dubbelgranat i den 73:e minuten, med en kontroversiell glädje åt domaren. Radungiks geni och hänsynslöshet. En omedelbar action istället för Pellegri: han gick in i före detta Genoa och Milan och vann 3-0 med en passning från Singo (79). Matchen har bearbetats och Toro måste bara begränsas till bollkontroll: tre av ett slag i Palermo, i åttondelsfinalen möter Citadel. För segrar, den åttonde finalen mot den italienska mästaren AC Milan.

Se även  Honda Motorcycles introducerade MotoGP-livry för 2023 års Marquis and Mir-cykel

Empoli Spal 1-2 dts
Bra balans i den andra matchen för kvällen, med Spal som skojade på Empoli i sista minuten av förlängningen. Matchen, som till en början var väldigt taktisk, drar igång om en halvtimme: Grammy tangerar målet med en utmärkt diagonal, som Alfonso slår till för en hörna. Ferraramålvakten, som är uppvuxen i Inters ungdomslag, är hjälten i sitt lag och i den 39:e minuten undviker han Arenamålet som går över Destros mål. Gästernas första chans kommer efter 59 minuter: den tidigare La Mantia kommer ansikte mot ansikte med Vicario, men skjuter högt. Också ett misstag för Zanellato, med ett felaktigt skott, medan Empoli fortsätter att inkludera Alfonso: målvakten är felfri igen på Bagrami. Spals mur faller i den 80:e minuten och med bara en knapptryckning: den vita och blå försvararen förkastade fortfarande resultatet av toskanska nummer 10, men den nya spelaren Campiaghi återhämtar snabbt nätet. 1-0 Empoli, som bara varar i två minuter: Dickmanns skott träffar Vicario och allt måste lämnas tillbaka till värden. Castellani trycker på sina favoriter och Parisi vidrör målet i återhämtningen, men går in i förlängning, då toscanerna snurrar målet med Baldanzi och i protest mot en eventuell straff. Empoli leder danserna på tilläggstid, även om det finns många unga spelare på Tuscan Springs på planen, men vid 120 minuter kommer förolämpningen: Arena leder SPAL med 2-1. Det är alltså Ferrari som klarar rundan och vinner comebacken. Nu väntar de på vinnaren av Genoa Benevento.