Sully på en straffspark efter Danilos självmål

Turin – Efter framgångarna mot Arsenal e flod, de Juventus slutar b 1-1 oavgjort Sista vintertestet innan turneringen återupptas. Emot det Standard Liège Bianconeri hamnade under i första halvlek på grund av ett olyckligt självmål från Danilo, och återupptog sedan matchen i andra halvlek (trots flera byten) med ett straffmål från Sule. ska utvärderas Villkor Szczesny, som lämnade i halvtid med nackproblem. 47 dagar efter bildandet Max Allegri Han träffade sina fans på stadion för en viktig vänskapsmatch. Det erbjöd Bianconeri mot nästa 4 januari, då vi kommer att återgå till att vara allvarliga emot det Cremona. Väntar på att se de argentinska världsmästarna igen Maria e paredes, Juventus-tränaren har börjat experimentera med träningslösningar i hopp om att han snart kan komma tillbaka också Paul Pogba.

Titta på galleriet

Juventus, assisten i världscupen: Di Maria för att släppa loss Costi

Juventus Standard Liège: Live nyheter

90′ +4 – Matchen avslutas på Allianz Stadium. Juventus oavgjorda Standard Liège i sin sista vänskapsmatch innan de återgick till officiella åtaganden. Efter ett självmål från Danilo i första halvlek kvitterade Sule från straffpunkten i andra halvlek till 1-1.

89′ – Huijsens nick hamnar över ribban.

83′ – Fler ändringar av standarden: Dragus, Calut och Kuavita går in i Balikwisha, Donnum och Zinckernagel.

76′ – Sullys högerskott utanför området avvek något. Inga problem för Heinkinet.

70′ – Meriti lämnade också för Juventus och ersatte honom med Sersante.

64′ – Förändringar i Standard Liège: Fossey, Barrett, Nobby, Canac, OH kommer in för Bocadé, Laives, Meligoni, Davida och Berica.

60′ – Ännu ett byte av Juventus: Barbieri ersätter Aki.

56′- Juventus mål! Han kryssar väldigt bra från Soleil, som skjuter över kanten av stolpen och tar tillbaka Juventus för att kvittera.

55′ – Dosigny trampade på Compagnon inne i straffområdet, och det råder ingen tvekan om att domaren blir en straffspark för Juventus.

53′ – Frispark för Juventus från lämpligt läge. Meriti tar hand om det, men det går hårt.

46′ – Andra halvlek börjar Perin går in i Juventus i stället för Szczesny som upptäckte ett nackproblem mitt i första halvlek. Bara Aki och Meriti var kvar på planen jämfört med de första 45 minuterna: Gatti, Huizen, Rugani, Barnescia, Companion, Sole, Eiling Jr. och Perrin kommer in för Danilo, Bremer, Alex Sandro, Locatelli, Kostic, Milik, Kane. och Szczesny. För att ersätta Standard Liège på mål: Hennekent går in för Bodart.

Juventus Liège, bilder från träningen: Scanavino på läktaren

45′ – Första halvlek mellan Juventus och Standard Liège är över, med belgare som leder med 1-0 tack vare Danilos självmål i den 32:a minuten.

41′ – Bremers kraftfulla högerskott från 40 meter, tvingade Bodart att avböja en hörna.

36′ – Zinckernagels kraftfulla högerskott från utanför området, Szczesny tar på sig handskarna.

34′ – Juventus omedelbara reaktion: Meriti träffar stolpen med högerfoten och sparkar in från utsidan med en läcker passning från Milik.

32′- MÅL Standard Liège! Szczesnys utgång är osäker på uppsättningen av en trokar, Danilo förväntar sig alla och tyvärr avböjer han in i sitt eget nät.

24′ – Fantastisk chans för Standard Liège med ett högerskott från utanför området av Baliquecha som går i det övre hörnet.

18′ – Locatellis utmärkta lansering av Milik djupt, polen kommer inte dit med ett hårstrå.

8 ’- Mål från Kane för Juventus, men Juventus-forwarden från Akis kryss är i en något perverterad position, assisterande domaren känner igen honom. Nätverket har avbrutits.

4′ – Juventus chans! Kane rörde sig bra mellan linjerna och attackerade den närmaste stolpen, men hans avböjning gick för långt.

1′ – Matchen börjar på Allianz Stadium i Turin.

Båda lagen iakttog en tyst minut för Pele.