Storebror Phoebe, Samantha de Grenets son i rollistan? att tala …

Brando Barbato på Big Brother Vip?: ”Så länge han inte kompromissar.”

Samantha Degrenne Han var en tävlande i den femte upplagan av Big Brother VIP. Immortal av Chi Weekly, tillsammans med Brando BarbatosShowgirl bröt sin tystnad om ingen Eventuellt deltagande av din son i dokusåpan Canale 5 med Alfonso Signorini som värd.

Uppenbarelse Samantha de Grenet

Brando Barbato är son till Samantha de Grenet Han hade sin affär med Luca Barbato. Som rapporterats av Biccy har den unge mannen förevigats medTidigare Big Brother Vip-deltagare Från veckotidningen Chi, som sa:

smal? Brando började titta på dem väldigt tidigt, ja. Men jag är inte avundsjuk. Jag trodde att jag skulle vara; Faktum är att jag löser upp när jag ser honom umgås med vackra tjejer, men i samma ögonblick som jag ser en bete sig illa mot honom, vänder jag mig om och sedan börjar jag gräva diket på ett smart (och mycket subtilt) sätt. Du måste vara bra på det, för om du kommer i vägen får du motsatt effekt.

Läs också
Det slutade mellan Nikita Bellizzon och Matteo Diamante

Och på en Möjligheten att Brando deltar i Big Brother VipOch Samantha Han avslöjade att han skulle hålla med, men på ett villkor:

Om han sa till mig ’mamma jag vill bli en GF’ skulle jag inte säga nej, men på villkoret att han förblir sig själv och inte kompromissar, varken för betyg eller för ett extra klipp eller för ett ögonblick av berömmelse. Med det sagt kan det också vara lärorikt och bildande för honom […] Han är ett festdjur och sällskaplig som sin far, och han är mycket lättare än mig, men så snäll och tillgiven som jag är, jag är mild, men inte lättsam, i bästa fall är jag rolig; Plus att han är envis som jag och rörig som min man.

Ta reda på de senaste nyheterna om Storebror.

Se även  Elisa Eswardi, hejdå till mormor Lucrezia på Instagram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *