Stoppa allt, vad förvånade honom – Libero Quotidiano


George Panariello Han tvingades skjuta upp tre dejter i Florens, planerade mellan 22 och 24 november på Teatro Verdi, på grund av dålig prestation. labyrintit. Det är en inflammation i innerörat som visar sig i hörselnedsättning, yrsel och tinnitus samt balansstörningar och hållningsproblem. Så Panariello kunde inte göra annat än att vifta med den vita flaggan i väntan på att labyrintinen skulle gå över.

Showen som är planerad till ikväll, tisdagen den 22 november, 19 december, kommer att återställas på Teatro Verdi, medan de två andra datumen kommer att tillkännages inom de närmaste timmarna. Självklart är redan köpta biljetter giltiga för de nya motsvarande datumen. Panariello tar med sin berättelse till scenen, och det är ingen slump att titeln på föreställningen är ”My Fairy Tale”. Skådespelaren återvände till scenen med ett mycket specifikt mål: ”Jag ger honom en två timmars paus, – förklarade han för en tid sedan i en intervju med Corriere della Sera – Det här är en komikers verk.

”Jag föddes i teatern och nu igen, – förklarade han, – vill jag dö på scen, som Moliere. TV ger popularitet, men det är inte jag där: det är Panariello som gör tv. Hur är det med framtidsplanerna? ”Också i det här fallet – avslöjade han – kommer programmet att bli en show på Rai 1, men jag kommer också att göra inhopp på Mediaset. För första gången blir jag en tv-serieförfattare.”

Se även  "Min sista flickvän lämnade mig för en liten pojke. Sårad...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.