Sporting besegrar Tottenham Hotspur i finalen

Tyskarna slog Blaugrana med 2-0 i Inter-gruppen, och de holländska röda utökade i den 89:e minuten med Matip och nådde Napoli.

På den andra dagen av Champions League, Bayern München styr Barcelona 2-0 med Hernandez (50) och Sani (54) och toppar Intergruppen med 6 poäng.. Lider Liverpool (Neapelgruppen) som sträcker sigAjax Endast 2-1 i den 89:e minuten tack vare en nick av Matip. Contes och Simeones fall: Tottenham och Atletico förlorade med 2-0 mot Sporting och Bayer Leverkusen. Super Brugge slår Porto med 4-0, medan Eintracht passerar 1-0 till Marseille.

Grupp A
I den första gruppen, Napoligruppen, återgår balansen tack vare Liverpool 2-1 på Ajax: resultatet som mognar i finalen, i full Reds-stil. På Anfield kom de två första målen i första halvlek: Klopps lag tog ledningen i den 17:e minuten tack vare Salah, som tar emot Jota från Diogo och slår Pasfer med vänstern. Det verkade vara en lätt matchstart för engelsmännen, men efter tio minuter vände Kudos om för att hitta kolumnkorset med vänster sida, slog Alisson också med hjälp av ribban och kvitterade. I andra halvlek attackerade de röda spjutsdörren utan att bryta den initialt, också för att Psphere blockerade Alexander-Arnold, Salah och Luis Diaz flera gånger. Halvvägs in i andra halvlek spelar Klopp Firmino och Nunez-kort, men beslutet togs i den 89:e minuten av Matip, som nickade med huvudet i hörnsparksutvecklingen. Det holländska försvaret vägrar, men bollen passerar mållinjen och mållinjetekniken vittnar om Liverpool 2-1. Nu ligger de röda på tredje plats med Ajax och Napoli, som kommer att ha en stor chans mot Rangers att toppa gruppen.

Se även  Sensi saknade Leicester, Stefano är besviken: "Och Inter är arga för att..."

grupp b
En överraskning i den andra gruppen: Bayer Leverkusen slog Atletico Madrid med 2-0 och hindrade Simeones lag från att fly från ställningen. Matchen, efter flera tillfällen, drar igång i den 84:e minuten: Efter en strålande akt av aspirin skickar Frimpong Andreich, vars exakta ed i området sätter bollen i det låga hörnet. Simeones formation flyter framåt, men är obalanserad och samlar efter tre minuter in 2-0 som avslutar matcherna: en perfekt kontring för värdarna som avslutades kvar av Diaby. Med denna framgång stiger Bayer till 3, och han binder Colchoneros.

I första hand är alltså överraskningen från Brugge, som slog Porto med 4-0 och kvävde Conceicaos män. I den 15:e minuten gjorde Jutgla Joao Marios straff, medan i början av andra halvlek sträcktes en – två träffade av Sowah (47′) och tidigare Bologna Skov Olsen (52′) definitivt på Lusitanians: poängen blir då mer Netto tack vare Nusa 4-0, som tecknade belgisk poker i den 89:e minuten. Porto förblir alltså utan poäng och nu kommer allt att spela i dubbelkonfrontationen med Bayer Leverkusen.

grupp c
I Inter-gruppen bekräftade Bayern München sin företräde i gruppen tack vare 2-0-segern över Barcelona, ​​som inte mognade förrän i andra halvlek och efter den första halvleken där Blaugrana spelade, med den tidigare store Robert Lewandowski i första hand rörde fördelen flera gånger. Den första att närma sig Allianz Arena är Pedri, Neuer stoppar honom, sedan är stolpen felaktig två gånger framför mål. Efter 0-0 under de första 45 minuterna avgjorde han utmaningen inom fyra minuter: Kimmichs hörna och Lucas Hernandez nick, vilket straffade Blaugranas konsekventa försvar och Ter Stegens dåliga utgång. I den 54:e minuten, här är 2-0-resultatet som stänger matcherna: efter ett fantastiskt drag innan föredrar Musiala den centrala rytmen av Sani, som sedan undviker gästmålvaktens exit med en mycket känslig vänstertouch. Utmaningen riskerar att återupptas endast med Pedris skott, sedan springer Bayern och går upp till 6 poäng, vilket lämnar Barcelona på 3 poäng. Tyskarna kommer att kunna pantsätta toppen av gruppen i en dubbelkonfrontation med Viktoria Plzen, medan Blaugrana gör det. De kommer att spela allt på 180 minuter mot Inter.

Se även  Sportdomarens beslut

Grupp D
Om finalen ler mot Marseille i Tottenham Antonio Conte, så kommer raka motsatsen i Lissabon att hända: Tottenham, 0-0 fram till den 89:e minuten, förlorade med 2-0 mot Sporting, och nu först med full poäng i grupp D. Jose Alvalade, huvudpersonen i halvleken Den första är Richarlison: vinnaren av matchen försökte mot fransmännen flera gånger, men blev först blockerad av Adan, gjorde sedan mål men i ett klart offsideläge. Å andra sidan är portugiserna alla nära Edwards i återhämtningen, men ett mirakel av Lloris. Balansen fortsatte även in i andra halvlek, men i finalen är det en – två som får värdarna att le: Paulinho nickar en hörna och skriver in 1–0 vid 90 tiden, medan tre minuter senare är det Arthur Gomez, som precis gått in, att stänga matcher med en suverän slalom på kontring. Sporting ler och tar sig upp till förstaplatsen ensam, med 6 poäng, inga insläppta mål och +5 målskillnad. I den tredje är Tottenham-spelaren Antonio Conte kvar. I 3 poäng med Tottenham finns Eintracht Frankfurt, som slog Marseille med 1-0. Även om Payet och Sanchez är bland ägarna är det Lindström i paus som ger tyskarna fördelen. I andra halvlek ser Kamada avbryta den potentiella dubbleringen på grund av offside, men den sista effekten av passningssviten leder inte till 1-1: Tudor stannade på 0 med 0 mål och 3 insläppta, medan tyskarna stiger till 3 poäng och de kommer att göra det. De kommer alla att spela dubbelspel med Englands Conte, med en resa till Frankfurt och tillbaka till London.