Serie A, Spezia – Sampdoria 2-1: Guti Ingwaia Giampaolo

Murillos självmål utjämnade Saberis enorma fördel, i andra halvlek tänkte han ner att ge derbyt till Guti-laget.

Avsluta 2-1 Liguriskt derby Spezia SampdoriaGäller den sjunde dagen den liga. Sampdoria lurar dem Sabris målmästerverk Klockan 11, men efter inte ens ett dygnsvarv blir de omedelbart tagna av Olyckligt mål av Murillo. Funderar på att bryta balansen i andra halvlek ner (72′), med klo som vänder matchen och dömer ut laget Giampaolo (Förresten på läktaren för diskvalificering) för att besegra en annan, lämna den I hela landningszonen.

matchen

Starten på loppet är inte mindre än friterad: Efter 11 ’Sampdoria passerar förbi Sabris mästerverk, fri att samla bollen på trokaren och låta torpeden glida in i målstolparnas hårkors. Inte ens tiden att njuta av fördelen och värdarna kommer att bli lika: Korsning i Holm Han fångas upp av Ferrari, som förväntar sig anfallarna från La Spezia men slår Murillo Och bollen rullar obevekligt in i nätet för1-1 direkt. Matchen är väldigt intensiv, värdarna spelar spelet framför allt, men påtagliga möjligheter finns inte längre, och pausfinalen präglas framför allt av många misstag Det är ett märkbar spänning.

I början av andra halvlek försökte Samp höja tyngdpunkten och fick en bra chans tack vare en stor återhämtning, men Dragowski Var försiktig i början Kabutosen på sabri. Den mest spännande möjligheten uppstår dock för gästerna på toppen ampadosom passar perfekt med Holm Bank, men finner Reflektion av en ovanlig odero. La Spezia verkar tro mer på det och Gotti inkluderar det Agudelo för pinnarMen direkt efter det tog Sampdoria ett övertag två gånger med dem båda Slutsatser utifrån inspirationen från Sabry. Det är dock bara tysken som verkar kunna tända ljuset och de större gamarna belönas i den 72:a minuten, då Den tusende nedstigningen av Holm motsvarar att lägga nersom hittills hittats i en okänd match Att vinna med en klo som kan vända spelet. Sampdoria är stolt över sin reaktion, men hon måste ta itu med en Grande Dragoskyuppmärksam först på Gabyadinis och Sabris försök, och sedan helt enkelt Massiv produktion på QuagliarellaDen tidigare Viola-målvakten berövar Sampdoria-anfallaren glädjen att göra mål i en full återhämtning och skickar sitt lag till himlen.

Se även  Italienare i loppet. Vattenpolo herrar i finalen. Merisi tog silver på 100 meter frisim. Razzetti-brons på 200 meter medley – Corriere.it

rapportkort

Holm 7 – Dominerar högerkanten med sin ständiga nedstigning, inspirerar själv till Morellos mål och ger ner den avgörande passningen som förtjänar 2-1. Utan tvekan bäst på området.
Väg 6,5 Han kämpar i 72 minuter, gör lite intryck och gör många misstag. Men sedan hittar han den perfekta tiden att gå in i målet som avgör matchen och lämnar derbyt till Spezia. Precis vad laget behöver.

Sabry 6.5 – Han är den enda som kan hitta på och skapa faror. Han gör ett fantastiskt mål, rör sedan minst två till, men ensam är inte tillräckligt för att hålla ett lag så beroende av hans spel.
Djuric 5 Giampaolo fortsätter att tro på honom, men svaren kommer långsamt. Han bidrar lite eller ingenting till den offensiva manövern, gör många misstag och skapar inget praktiskt.

Tabell

Spezia 2-1 Sampdoria
Krydda (3-5-2): Dragovsky 7; Ampadu 6 (42′ Caldara Street sv.), Keuure 6, 5, Nicolau 6; Holm 7, Kovalenko 5.5 (26′ Egdal Street 6), Purabia 6, Bastogne 5.5 (14′ Agudelo Street 6), Rica 6 (26′ Hristov Street 6); Gyasi 6,5 (42 ’st Ellertsson sv), Nzola 6,5.
Tränare: GUTI 6,5
Sampdoria (4-1-4-1): Odeo 6.5; Bereszynski 6, Ferrari 5 (1:a Colley 5,5), Murillo 5,5, Augello 5,5; Villar 5 (16′ 5,5′ Vieira Street); Leris 5 (26′ st Gabbiadini 6), Rincon 6, Sabiri 6,5, Djuricic 5 (35′ st Quagliarella 5,5); Kabuto 5 (35′ Street Ferry 5.5).
Tränare: Giampaolo 4.5 (på bänken Conte)
Regel: Suza
Tecken: 11 ’lördag (lö), 12’ aug. Murillo (Sp), 27:a Nzola (Sp)
ammonitFerrari, Bastoni, Villar, Kovalenko, Leiris, Djuricic, Ellertsson, Murillo, ner
Avskedad:

statistik
– Mbalas segermål nedåt var Spezias 100:e i Serie A.
– Med åtta poäng på sju matcher den här säsongen kvitterade Spezia sin bästa start på Serie A (som vid 2020/21).
– Sedan Giampaolo återvände till Sampdoria (omgång 23 2021/22) har Sampdoria haft minst poäng i Serie A (18) – exklusive nedflyttning och nyligen avancerat under perioden.
Sampdoria tappade sex poäng, före denna turnering (mot Verona i den femte omgången och idag), mindre än Bologna (nio poäng).
Sampdoria har inte gjort mer än ett mål i en Serie A-match på åtta raka matcher – senast 4-1 mot Fiorentina den 16 maj.
– Spezia och Sampdoria (båda tre) är de två lag som har släppt in flest mål under de första 15 minuternas spel i den här ligan.
– Mbala har redan gjort fler mål (tre) på sju matcher i den här ligan än 21 i den senaste ligan (två mål).
– Alla tre av M’bala Downs mål i ligan kom på hemmaplan, bara Vlahovic (fyra) har gjort fler mål på hemmaplan hittills.
– Abdelhamid Sabiri gjorde tre av sina fyra Serie A-mål utanför straffområdet, sedan hans första framträdande i turneringen i februari förra året har ingen gjort fler mål (som Deulovo, Molina och Samardzic).
Tommaso Augello har gett assist i sju matcher hittills, vilket redan är mer än 36 matcher spelade förra säsongen.

Se även  Acerbi offsidemål, Codacons: "Spezia-Lazio kommer att starta om, vi kommer att återuppta" - Forzaroma.info - Senaste nyheterna As Roma Calcio - Intervjuer, foton och video