Se Zoe Kravitz avslöjande klänning från Batman-premiären

Spinnande sektion.

Zoe Kravitz Han gav seriös stil på röda mattan vid Londonpremiären Läderlappen Hålls på BFI IMAX Waterloo den 23 februari. Den 33-åriga skådespelerskan som spelar rollen Catwoman/Selina Kyle I superhjältefilmen fick han huvuden att förvandlas till kvava lejon Saint Laurent klänning Den har en bågad halsringning och sexig bygel.

Med sin stora samling av tatuering på skärmenHon bär pärlörhängen och svarta sandaler. För glam, den Big Little Lies alun Den korta svarta luggen svepte åt sidan och höll hennes smink att se naturligt ut, på lämpligt sätt, med undantag för en liten cat eye liner.

Zoe verkade vältränad och hård, var högljudd om den ”intensiva” träning hon hade gjort för att spela den sexiga antihjälten.

”Du vill uppenbarligen se bra ut i en smoking, men jag ville vara realistisk eftersom jag kan göra vad som helst i den här filmen,” sa hon. rådjur förskott denna månad. ”Så jag var tvungen att vara stark. Jag blev starkare än jag någonsin varit. Jag mådde bra, för att se vad jag var kapabel till.”

”Jag kände mig självsäker – och jag kunde sparka lite i röv”, tillade hon.

Följ med Zoe på röda mattan Robert Pattisonsom tar Förnämlig hedersrollLäderlappen. Den mycket efterlängtade premiären kommer fyra månader efter att filmen sköts upp för andra gången, nästan ett år efter det ursprungliga datumet i juni 2021. skymning Najma, 35, skapade rubriker i september 2020 för Testresultat positivt för covid-19Till följd av detta stoppades produktionen.

Fortsätt scrolla för att se fler bilder på Zo och Robert på premiären.

Se även  Heja Johnny Depp och Michael Douglas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *