Scalvini märker. En Gelorossi slösaktig, Mourinho blev utvisad

19:55

95 & # 39; Matchen tog slut och Atalanta vann. Olympique applåderar Gielorous

Avsluta matchen med Atalanta seger tack vare nätverket Scalvini. Roma slösar bort, många skott men lite rensning mot mål.

19:48

87′ – Roma är fortfarande nära att göra mål

För mycket slöseri för Roma, fortfarande nära oavgjort två gånger. Stavola Shumorodov framför mål slukar detsamma med en stor nick som slutar på sidan.

19:39

78′ – Mourinho kastade in Shumorodov också

Utanför Ibrahim, inuti Shumorodov. Mourinho, på läktaren, spelar också det uzbekiska kortet i ett försök att göra lika mål. Den engelska anfallaren, som slukade två mål i första halvlek, räckte inte till.

19:26

66′ – Utanför Matic släpptes Olympique för att gå in i Belotti.

Romernas första utbyte. Nemanja Matic, startspelaren för Dybalas skada i sista minuten, slogs ut på Belotti. Olympique vrålar för att gå in i Gallo, färsk från målet han gjorde mot Helsingfors.

19:22

60′ – Zaniolo protesterar, Abraham räddar mållinjen

Ännu ett avsnitt i Atalantas straffområde. Zaniolo Faller till marken igen och kopplar upp sig igen Chevy för en straffspark. Återigen allt regelbundet att döma, faktiskt, ett fel på Giallorossi 22. Om nästa affärsmöjlighet för Atalanta: odlade. elev När han försökte sopa bollen höll han på att kasta in bollen i sitt eget mål. Rädda lbrahim Uppkopplad.

19:18

56′ – Roma-kaos, Mourinho ber om straff och blir utvisad

Stunder av kaos på och utanför planen. DeI Rom ber han om en straff för att ha blockerat Okoli från Zaniolo, Men för Chiffi är allt regelbundet. Mourinho Släppt lös på bänken, kommer in på planen rasande mot domaren som spotta. på samma sekunder Hateboer Låtsas framför bänken sparka bollen mot den gula teknikern vilket utlöste en reaktion på hela bänken, även från spelare som värmde upp några meter bort.

19:05

45′ – Andra halvlek börjar.

Två byten för Atalanta: utanför Scalvini och Höglund, från insidan Runt om e Murkla. Olympico försöker chocka Giallorossi för att hitta kvitteringen.

Se även  Girouds mästerverk, men Milan gillar det bara från midjan och upp och det nya dyker inte upp. Maldini ett historiskt mål | första sidan

18:49

48′ – Första halvlek är slut

Fyrtioåtta minuter fulla av känslor vid OS. Den första halvleken avslutades efter tre minuters övertid som Chevy tillät. Atalanta i ledning, Rom ett slöseri och inte alltför cyniskt framför mål.

18:47

bild 47 ’- Ännu en chans för Ibrahim

En ny möjlighet för Ibrahim Inne i straffområdet efter assisten Pellegrini Den här gången hittar han dörren men inte nätverket. Till höger om det engelska språket Sportello Aktivera vinkelns avvikelse. Fyra chanser för Roma under första halvlekens sista fem minuter.

18:41

41′ – Ibrahim missar framför mål

Otroligt misstag av Tammy Abraham Ansikte mot ansikte med Sportiello. Perfekt avlossad på kontring av Pellegrini, anfallarens hjärta i området framför målvakten hittar inte dörren med Lågt skott men bollen slutar utanför Mellan Kafr Olympico. Minuten senare kastade Ibanez bollen mot Sportello med ett skott i straffområdet.

18:35

35′ – Atalanta-mål med Scalvini

Atalanta i ledningen tack vare nätverket Scalvini. Höglund Från höger lyckades han hitta den centrala intrånget av Nerazzurri-kanonen som inte störde honom med Högerfoten lyckades få ner bollen I hörnet av Rui Patricios dörr. Kristanti Matic De kom ut från mitten och lämnade Scalvini fri att sparka målet.

18:28

28′ – Maehle varnade, Cristante ramar inte in dörren

Kommer den första varningen Maehle Kommer sent Mancini. På framsidan byte Kristanti Från kanten av lådan försöker verkligt Detta är väldigt kvävande, Den slutar svagt bort från Sportiello-dörren.

18:20

20′ – Roma, Olympique protesterar mot Chevy

Ännu ett förebrående avsnitt. Snabbt CV för Roma: Abraham rundar halvvägs bollen för Zaniolos skott, men De Ron förlänger Giallorossi 22. Chevy visslar men straffar inte Spelaren i gult: hela Rom stod på bänken för att protestera, tills 61 tusen Olympiacos visslade om domarens beslut att ”förlåta” Atalantas mittfältare.

Se även  Strategier för vadslagning på basket

18:17

17′ – Roma trycker, Mo ber om gult

Rom pressar på i jakten på preferens. Den seriösa Giallorossi startar om, men de Rhône förlänger Pellegrini i acceleration, framför Giallorossis säte. Den romska kaptenen ser till Chevy för en varning, liksom Mourinho, som protesterar mot bristen på en straff.

18:08

7′ – Atalanta vs Demiral Musso: målvaktsbyte

dålig matchkrock Vem kommer Demiral att påverka Musso? Vid utgång: Målvakten stannar på marken i några minuter och måste sedan byter ut

18:00

1′ – Spelet börjar

Avspark av Roma som omedelbart försökte attackera. Hörnspark för Gilorossi, nick Smalling Den slutar högt över ribban.

17:34

Rom – Atalanta, Dybala utanför. spela matic

Paulo Dybala kommer inte att spela matchen till en början. Argentinaren gick efter några minuters uppvärmning på planen till omklädningsrummet med en medlem av Mourinhos personal: han kommer att spela i hans ställe. matic hållaremed Pellegrini som kommer att ta sig upp i rollen som en playmaker. För Dybala en vänstermuskelbesvär, argentinaren sitter på läktaren.

Rom (3-4-2-1): Rui Patricio Mancini, Smalling, Ibanez; Selleck, Cristante, Matic, Spinazzola; Pellegrini, Zaniolo; lbrahim.

17:20

Rom och Atalanta på fältet för att hålla värmen

Båda lagen är på planen för att värma upp inför matchen. Mer än 60 tusen Olympiques vrålade när Giallorossi gick in på planen, nästan tvåhundra Bergamo-folk applåderade för Gasperinis lag

17:09

Mourinho, den bästa tränaren i augusti

Strax innan avspark fick Jose Mourinho tränarens pris i augusti. Priset delades ut av juryn Den består av sporttidningschefer som har utvärderat individuella tränare utifrån teknisk sport och de spelkvalitetsstandarder som uttrycks av deras lag, samt
Uppförande/fair play under tävlingar.

17:00

Roma-Atalanta, officiella laguppställningar

Rom (3-4-2-1): Rui Patricio Mancini, Smalling, Ibanez; Selleck, Cristante, Pellegrini, Spinazzola; Dybala, Zaniolo. lbrahim.
dis.: Boer, Svilar, Matic, Belotti, Shomurodov, Vina, Camara, Bove, Zalewski, Volpato, Tripi, Faticanti.
alla. José Mourinho

Se även  VM: Italien ur VM förlorar med 1-0 mot Nordmakedonien - fotboll

Atlanta (3-4-2-1): feminin; Toloy, Demiral, Scalvini; Hateboer, de Roon, Koopmeiners, Maehle; Basalek, Ederson; Höglund.
dis.: Rossi, Sportiello, Okoli, Morell, Boga, Lookman, Malinowski, Ruggeri, Sobe.
alla. Gian Piero Gasperini
.

16:45

Rom, dieselstart för Abraham

Tammy Abraham Han gjorde samma antal mål förra säsongen i Serie A efter sex matcher (två): i själva verket gjordes bara 21 % av hans mål i tävlingen före november (fyra av 19).

16.30

Roma letar efter mål

De Roma förbättras i ställningen men hamnar efter i gjorda mål. Mourinho studerar den bästa strategin för att ge mer coolhet och sarkasm till sina anfallare. Roma har en poäng till (13 mot 12) jämfört med de första sex matcherna som spelades i den senaste turneringen, men det är viktigt Gör färre mål (Otto mot 14) e Färre insläppta mål (sex mot åtta) jämfört med förra året.

16.25

Rom letar efter trion

Mourinho letar efter tre av samma sort mot honom Atalanta. Roma har faktiskt vunnit de två senaste matcherna av turneringen mot Bergamo, och misslyckades med att nå tre framgångar i följd från perioden 2009-2011, med Claudio Ranieri och Luis Enrique på bänken. Samtidigt är Roma också ute efter raka trippelsegrar efter framgångarna mot honom Empoli e helsingfors.

16:15

Var ser du Roma Atalanta på TV

Matchen i eftermiddag mellan kl Rom och Atalanta Den kommer att synas på Dazn-plattformen eller alternativt på Sky 214 ”Zona Dazn”, genom appen på Sky Q. Kommentar kommer att redigeras av Riccardo Mancinimed teknisk kommentar av Simon Terebucci. Avspark kl 18.

16:00

Love Bath på Olympico

Rom är redo att utmana Atalanta Otroligt stöd från fansen. Mer än 60 tusen rumäner De kommer att vara på läktaren för att stötta laget och driva det till seger: idag är det den femte rean under lågsäsong på Olympique.