Sampdoria Sassuolo Primavera 1-1: Montefago svarar på Sassanelli

Vid 3 Campanile, dag 4 i Primavera 1 2022/23 mellan Sampdoria och Sassuolo: sammanfattning, poäng, slow motion och livenyheter

De Sampdoria Insatserna delas med Sassuolo På den fjärde dagen av Primavera Championship 1 2022/23. Tufanos blucerchiati svarade på Sasanellis mål med anfallaren Montevago, och är bra på att utnyttja defensiv osäkerhet från neroverdi. Detta tar Sampdoria till sex poäng och ligger kvar i toppen av ställningen. Här är matchens ljud!

Sammanfattning av Sampdoria Sassuolo Primavera 1-1

1′ början av första halvlek – Garrone-matchen börjar!

11′ första chansen för Sampdoria – Marocko filter för slutsatsen av Cecchini Muller: diametern kommer ut längst ner

13′ Malagrida Looking for Magic – Nummer 10-spelaren i Sampdoria bär de gröna och svarta tröjorna med en stor scen, sedan är avslutningen klumpig och utgör ingen fara för Zacchi

17′ d Andrea Close To Record – Ormen mellan Sampdorias försvar och den giftiga vänstern i hörnet, Tantalucci slappnar av och avleder poängen

22′ Russo sköt – Nirverde-anfallaren gömmer bollen för Marocko, men skjuter hårt: En suck för Sampdoria

28 mål av Sassanelli – D’Andrea recenserar på högerkanten och lägger en boll i mitten, avsatt av den svarta och gröna vingen på nätet, i väntan på både det marockanska försvaret och Tantaluccis utträde: Sassuolo i ledningen

32′ huvudskott från Malagrida – Kejsarsnittskors från vänster och stötnummer 10 Sampdoria svävande över ribban

säg 44 Manövrerande rörelse från Sampdoria med den oändliga kaptenen på bästa sätt, dumpar bollen i Zacchis armar

45′ återhämtning – Det kommer att spelas i ytterligare tre minuter

45′ + 3′ Halvtid slutar – Båda lagen återvänder till omklädningsrummet: Sassuolo slog Sampdoria tack vare ett Sassanelli-mål

Se även  Oro Fitozzis mästerverk! Innehar singelvärldstiteln

46′ början av andra halvlek – Matchen återupptas! Byt till Sampdoria: Utanför Cesari, Inuti Pellizzaro

58′ Lentanda-målet avbröts – Sponda de Montefago utvecklar en hörnspark och ex-Saint-Truiden-anfallaren slår Zacchi: offside

59′ dubbelbyte för Sassuolo – utanför Sassanelli och Bruno; Inne i Baldari och Loporcaro

60′ trippelbyte för Sampdoria – utanför Ntanda, Szechenyi Muller och Marocko; Inuti Leonardi, Shelavy och Savio

66′ byte för Sassuolo – Utanför Mandrilli, inne i Cannavaro

säg 69 Våldsam på distans tar Tantalocchi bollen i två etapper

75′ Montevago mål – Kaoset mellan Lovin och Miranda, Sampdoria-anfallaren är oförlåtligt och sätter Zacchi: Draw Sampdoria!

76- Sampdoria är ett steg från dubbleringen En inbjudan från Segovia från höger sida och Leonardis nick: bollen går bort från målet

80′ Baldari är fortfarande farlig – Nirverdes nya sparkar till Tantaluccis mål: höga poäng

82- Ångrar inte. Segovias uppfinning, angriparorienterad kontroll och en svag slutsats i famnen på Zaki

bild 84 Bellisaro räddar Dandrea Sampdorias försvarare avleder motståndarens förrädiska diameter: en hörnspark endast för Sassuolo

88′ dubbelbyte för Sassuolo – utanför Rousseau och D’Andrea; Inne i Aboubacar och Cinquegrano

89′ byte till Sampdoria – Utanför Montevago, Inuti Poli

90′ återhämtning – Du kommer att spela i ytterligare fem minuter

90′ + 5′ Match slut – Sampdoria och Sassuolo delar risker: Montefago svarar på Sassanellis mål

Matchens man: Montevago (Sampdoria)

Sampdoria Sassuolo Primavera 1-1: resultat och matchrapport

Tecken: 28, Sassanelli, 75, Montevago.

Sampdoria (3-4-3): Tantalucci-Peretti, Paoletti, Mitinen; Marocko (60′ Savio), Széchenyi Muller (60′ Shelavi), Segovia, Cesare (46′ Pelesaro); Malagrida, Montevago (89° Polly), Ntanda (60° Leonardi). Tillgängligt: Zorzi, Scardigno, Conti, Pozzato, Caruana, Ivanovic, Uberti. Tränare: tofano.

Se även  Milan-Juventus, slow motion: Teo utvisad för en foul på Kane

Sassuolo (4-3-3): Zaki Mandrelli (66° Cannavaro), Loeffen, Miranda, Pieragnolo; Comey, Casolari, Sassanelli (59° Baldari); D’Andrea (88° Cinquegrano), Rosso (88′ Abubakar), Bruno (59′ Loporcaro). Tillgängligt: Theiner, Lolli, Mata, Foresta, Ryan, Zaknic. Tränare: Bejeka.

Regel: ett schematiskt diagram över Bergamo. medhjälpare: Rosso av Torre Annunziata och Rubillota av Sala Consilina.

Varningar: Piranolo, Casulari, Luporcaro.