Roma-Lecce Live 1-1: Streviza skriver på samma sak

21:34

48′ – Första halvlek är slut

Slutet av första halvlek. Och även om Lecce lyckades svara med Streviza till en initial fördel för Roma, så värvades Smalling.

21:27

41′ – Zaniolo missar framför mål

Rom är nära det nya inslaget. stor boll av Dybala Vad behövs Zaniolo Inuti lådan: siffran 22 är väldigt långsam Men för att ladda skottet förväntas spännande av Lecce-försvararen.

21:25

39′ – Lecce gjorde oavgjort mot Strefezza

En vågad handling i Romas straffområde och bollen slutade bakom Rui Patricio. litchi mål Som han lyckades hitta från hörnet Strezza In i straffområdet efter en rad returer i området. Hittar tio personer från Salento 1-1.

21:16

30′ – Lychee-försök, Smalling Wall

stort ingripande av Smalling vem förväntar sig Sesay Dags att skjuta ett pandapass. angripare Litchi Han stod framför Rui Patricios dörr.

21:08

22′ – Esbulso Hjolmand

Litchi i tio män. dåligt ingripande av Wellman vara Belottimed ingreppet av att glida med foten av hammaren som löper direkt på benet på Giallorossi-anfallaren. gräns Komma kom ihåg För att granska den från Var och sedan extrahera en fil logotyp kort Rousseau.

21:03

17′- Wijnaldum på Olympico i Rom

Jenny Wijnaldum På läktaren för att se sina lagkamraters match. och holländska För 2 dagar sedan tog han bort Jisoo i höger ben och genomgår nu rehabilitering i Trigoria.

20:57

11′ – Pellegrini är ett steg bort från mål

Släpp loss Rom. Avslutning från kanten av straffområdet PellegriniHans högra hand rör vid pelaren och han andas ut. Fantastiskt spel av Pellegrini, han återhämtade sig efter böjtröttheten som tvingade honom att släppa mot Betis Sevilla.

Se även  Ferrari Formula 1 Team Radio: Biermann känner smärta och ånger, Leclerc berömmer honom. Giftmärke: "Sainz är bättre än Charles"

20:55

9′ – Roma nära att dubbla

Rör Pistol Personlig Smalling Vem ur hörnet innan han befann sig i straffområdet. Bollen som engelsmannen rörde och samlade i området ZanioloTalang korsar centrum och når inte dit Belotti Medan Smalling Försök att avleda klacksparken i hörnet.

20:52

6′ – Roma leder med Smalling

Chris Smalling låser upp spelet. Ett inlägg från Pellegrini från höger, den engelska centern – som låg kvar högt från föregående hörna – gick obehindrat vid bortre stolpen och slog Falcone. Rom ligger före.

20:50

4′ – Det första avsnittet av Roma

trycket underlydande Team Gelorossi Den söker omedelbart efter målet för funktionen. Första avsnittet av matchen kom från höger om Nicolas zalosky Som försökte det fina målet på distans: men bollen gick åt sidan. klappa Och den Mourinho.

20:46

0′ – Roma och Lecce startar

Avsparkssignalen, med Romas ledning för första bollen i matchen.

20:30

Mourinho: ”Vi borde kunna göra fler mål”

Tränaren ingrep strax innan matchstart: ”Romas prioritet är att vinna matcher och vinna och du måste göra mål. Det finns lag som inte gör mål för att de inte skapar, det är annorlunda med oss. Vi skapar mycket men vi kämpar. Målet är att göra mål och vinna .”

20:15

Olimpicostopp för Liedholm

Alla 60 000 Olimpico med ögonen på gigantiska skärmar under uppvärmningen Roma Lecce För att hedra Nils Liedholm. Igår var det faktiskt hundraårsdagen av hans födelse.

19:45

Roma Lecce, officiella laguppställningar

LECCE (4-3-3): Falk. Gendry, Pongracek, Umtiti, Pezzella; Gonzalez, Wellman, Askelsen; Strefezza, Ceesay, Band. Tillgängligt: Pleif, Brancolini, Dermaco, Bachirotto, Setien, Toya, Gallo, Di Francesco, Pearson, Colombo. Tränare: baroner

19:37

Roma, spelar Pellegrini

Pellegrini spelar. Med tanke på lagets exakta ögonblick gav kaptenen sin beredskap till Mourinho, även om han inte var 100 procent ännu.

19:35

Dybala med Lychee ser färgen röd

jag Litchi Det är det enda laget hittills Paulo Dybala Ansikte Mer än en gång i den italienska ligan alltid hitta målet (två mål i de två föregående); Roma-anfallaren gjorde mål i var och en av sina två senaste ligamatcher och senast han presterade bättre var i juli 2020 när han nådde Synkronisera (Och den tredje i serien var mot Lecce.)

19:30

Roma, ge nollan

De Rom Han höll inte sina lakan rena I någon av de senare? quattro Efter att ha gjort fyra nollan i de föregående fem matcherna – den senaste gången Giallorossi släppte in mål i fem raka Serie A-matcher går tillbaka till februari 2021.

19:15

olympiska fortet

De Rom förlorade ensam En av de senaste 11 hemmamatcherna I Serie A (6V, 4N), den senaste, mot Atalanta – Giallorossi har inte gjort två raka hemmaknockouter i ligan sedan januari 2020.

19:00

Roma i topp mot Lecce

De Rom vinna – vinna Otto Från de senaste nio Serie A-matcherna mot Litchi (Han gjorde i snitt 2,4 mål per match), det enda undantaget var 4-2 av apulianerna den 7 april 2012.