Regionala val i Piemonte, kallar Bentenero Cirio: ”Grattis, erkännande…

Rösträkningen till Piemonte- och kommunalvalen började kl. 14.00..

I den andra screeningen för regionala val i Piemonte Alberto Cirio från mitten-högern har 53,8% och Giana Bentenero från mitten-vänstern har 34,7%.. Det här är uppgifter från Opinio Italia Consortium för Roy. Urvalet är 14 %.

”Jag erkänner president Alberto Cirios seger och gratulerar honom till hans arbete – Tem Bentenero anlände till pressrummet som inrättats i det regionala rådet i Turin -. Vi hoppas att vi alla kommer att arbeta tillsammans, uppenbarligen med respekt för sin egen roll i ”medborgarnas välfärd”.

”Jag är nöjd: jag försökte göra allt jag kunde vid den tiden. Naturligtvis, som jag sa från början, med vetskapen om att det här var en svår och komplicerad strid, gav jag min närvaro för att jag ville regera och vinna. Vi försökte att göra allt möjligt för Piemonte, och det har bara delvis uppnåtts, så vi måste ta hänsyn till det och fortsätta att arbeta för Piemonte med bästa intellektuella integritet”, sa Bentenero. Benteneros referens var en sen indikation på hans kandidatur av det demokratiska partiet, länge delat mellan två andra namn, med stöd av respektive Bonacini-anhängare och representanter för Schlein-området.

Läs mer ANSA-byrå Kommunalval – Räkning av röster

Återgivningsskyddad © Copyright ANSA

Se även  I slutet av helgen var Azorernas anticyklon tillbaka; Förutsägelse "...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *