Primavera – Juventus – Milan 0-1: Camarda avgör | Nyheter om premiärminister

Daniele Triolo redaktör

1 april 2024 (ändrat 1 april 2024 | 14:10)

Matchen mellan Juventus och Milan, omgång 27 i Primavera 1 Team Championship, slutade oavgjort 0-1: Francesco Camardas mål i den 15:e minuten var avgörande. Återupplev livestreamen här

Hallå'Juventus träningscenter'Från Finovo (TO), slutar 0-1 matchen Juventus-Milanden 27:e dagen av turneringen Vårlag 1 2023-2024. Han gör fler mål än vanligt Francesco CamardaDet hände i den 15:e minuten av första halvlek. ett lag Ignazio AbateMed dessa tre poäng tar han sig upp i höjden 43 I rankingen och är fortfarande fullt i konkurrens om en plats i Han harklar sig. Här är det kommentar Nej Rapportkort Av djävulens ras.

– 1 april

Och det slutar här Juventus-Milanden 27:e dagen av turneringen Vår 1 Tim: Satan vinner 0-1med ett mål han gjorde Camarda Om 15'. Rossoneri Koppla av Därför fortsätter de att kandidera Han harklar sig.

90'+5

– 1 april

Matchens femte gula kort: Semmelhacks skott mot mål blockeras av Gil Pucci (Juventus Primavera).

90'+3

– 1 april

Ytterligare en chans för Juventus att kvittera: frispark från Sianza, Ravier rensar bollen med knytnävarna. Bollen går till Grosso, som försöker skjuta på mål: bollen går precis över ribban! Spänning för Milan.

90'+1

– 1 april

Långt skott av Gil Pucci: Ball in behind.

90'

– 1 april

Det blir 6 minuters stopptid under andra halvan av Juventus-Milan-matchen.

86'

– 1 april

Matchens fjärde gula kort: Martinez (Juventus Primavera) bältar ett skott bakifrån på löpande Semmelhak på kontringen.

84'

– 1 april

En frispark från Partisaghi, och en nick från Bonomi, men bollen gick utanför mål! synd!

83'

– 1 april

Ersättare i Milans laguppställning: Scotti ut; Inne i Parmigiani.

81'

– 1 april

På vändningen framför slår ett inlägg från vänster från Bagnuko och en curling nick från Mancini Nsiala Makingo. Juventus-anfallaren styr dock inte bollen bra och den hamnar högt på ribban.

80'

– 1 april

Hörnspark för Djävulen, nick från Semmelhack och bollen går till ytterbacken. Stalmach, som jagar bollen, är sen med att göra tacklingen framför nättaket.

79'

– 1 april

En stor och dubbel möjlighet för Milan att fördubbla sin ledning. Ett inlägg från Bonomi, skott av Scotti, blockerades av Juventus-försvaret. Bollen går till Stalmach, som försöker lägga in bollen i Vinarčiks nedre högra hörn, men hans skott hamnar utanför mål.

78'

– 1 april

Byte även i Milan-leden: Camarda ut; Inuti SIMILHAK.

77'

– 1 april

Ytterligare två byten för Juventus: Bugno och Floria ute; Inne i Grosso och Bovender.

73'

– 1 april

Det tredje gula kortet i matchen gick till Nsiala Makingo (Milan Primavera) efter en mittfältsutmaning på Mancini.

72'

– 1 april

Dubbelt byte i Milan-uppställningen: Ceia och Malaspina lämnar; Inne i Bonomi och Sala.

71'

– 1 april

Ett långt skott med höger fot från Florea, då bollen hamnade utanför stolpen till vänster om Ravier.

69'

– 1 april

Det andra gula kortet i matchen, Ngana (Juventus Primavera) fick behandling efter ett våldsamt ingripande bakifrån på Malaspina på mittfältet.

64'

– 1 april

Två byten i Juventus laguppställning, med utträde av Mazur och Åbo. Inne i Montero Peña och Njana.

63'

– 1 april

Juventus reaktion: Långskott från Shinza, men utan träffsäkerhet. Bollen hamnar fint i botten.

60'

– 1 april

En otrolig möjlighet för Milan att dubbla skillnaden! Kors från höger till Scotti inne i straffområdet: Camarda når inte målet, och det gör Sia. Men i en en-mot-en-slidning med Vinarczyk stannar bollen något under honom, så att bollen inte hamnar i nätet.

59'

– 1 april

Scotti, fri från Juventus straffområde, försöker ett skott på mål: Gil Pucci studsar skottet med armen nära kroppen.

58'

– 1 april

Zeroli går in i Juventus straffområde och träffar nästan skottet och hamnar på marken. Milanskaptenen bad om en straffspark, men domaren Martinez ingrep på bollen.

57'

– 1 april

Mancini tar emot bollen från Bagnoko, vänder sig mot Nsiala Makingo och skjuter kraftfullt med sin högra: bollen hamnar utanför Raviers vänstra sida.

54'

– 1 april

På Sienzas inlägg från höger sida rensade Ravier bort bollen från Mancinis huvud och kolliderade sedan med Magny och höll honom på marken i flera minuter.

48'

– 1 april

Raveyre måste komma ut och hålla bollen för att hålla undan ett farligt inlägg från Pagnocco från vänster. En stark start på återhämtningen från Juventus.

47'

– 1 april

Ett viktigt mål för Juventus: ett inlägg från högerkanten av Åbo och en nick av Pagnoko. Kraften finns, men precisionen är mindre: en hög boll över ribban, försvarad av Ravier.

46'

– 1 april

Kors från höger av Savio: kontakt mellan Bugno och Magne inne i straffområdet. Juventus-anfallaren ramlar och ber om en straffspark, men domaren säger att det inte finns något.

– 1 april

Domaren Renzi blåser i visselpipan: Den andra halvan av matchen mellan Juventus och Milan har börjat!

– 1 april

Det första bytet på Juventus-linjen: Firman går ut och Sienza går in.

– 1 april

Första halvlek slutar här Juventus – Milan: 0-1 efter 45' Med huvud Camarda Al 15'.

45'

– 1 april

Det blir två minuters stopptid i den första halvan av matchen mellan Juventus och Milan.

44'

– 1 april

Stor möjlighet för Milan: Sia leder kontringen och passar bollen från vänster till Partisaje, som passar bollen. Kors från ytterbacken och vid bortre stolpen anländer Scottie: ett lågt högerfotsskott blockeras av Vinarchik på marken.

42'

– 1 april

Juventus avslutade första halvlek på attacken: Bianconeri skapade viss förvirring i Diavolo-området, och sedan var det Nsiala Makingo som rensade bollen.

36'

– 1 april

Matchens första gula kort: Erhölls av Zeroli (Milan Primavera) efter en lång fångst bakifrån på Åbo, som var på flykt i en kontring.

33'

– 1 april

Zeroli letar efter Camardas vertikal, men utbytet tar inte slut. synd!

28'

– 1 april

Långt kast från Stalmach för att hitta Sia i Juves straffområde: skott av Rossoneri-anfallaren och ett mycket högt skott i ribban försvarad av Vinarchik.

26'

– 1 april

Malaspina kastar Sia djupt, och Rossoneri-anfallaren passerar Sia, går in i straffområdet och skickar Camarda. Hans passning är dock lite inexakt och läglig, och därmed misslyckas Milan-anfallaren att komma fram i tid med ett skott på mål.

22'

– 1 april

En hörna tagen av Partisaje från vänsterkanten, ett direktskott från Stalmach och ett skott som träffade väggen som Juventus-försvaret satte upp.

20'

– 1 april

Mancini tar emot bollen – med ryggen mot mål – på kanten av Milanområdet: Juventus-anfallaren vänder sig och försöker istället för att skjuta att passa bollen till en lagkamrat som inte är där. Simic är bra på att stänga.

15'

– 1 april

Milan mål!!!! Hörnspark för Milan, Camarda Han kommer ut bakom alla – längst bort – på flygbanken Sia och beger sig över för att ge Djävulen ledningen! Juventus-Milan 0-1!

13'

– 1 april

Juventus första initiativ: Milan tappar bollen på mittfältet och Bianconeri kan starta kontringar; Mancini släpper bollen till Bugno, som försöker ett kraftfullt skott mot Rafers mål. Ett felaktigt skott och bollen går över ribban.

11'

– 1 april

Ytterligare en målboll för Rossoneri, Abate-spelaren: Partisaje, i en anfallsshow, försöker skjuta en boll med vänsterfoten. En stark slutsats, men felaktig, och det är inga problem för Juventus-försvaret.

8'

– 1 april

Bra start från Scotti på högerkanten: han sprider panik och går sedan in i mitten av området för Camarda; Men Savio gjorde klokt i att ingripa med huvudet och undvika ytterligare fara för Juventus mål.

6'

– 1 april

Vilken möjlighet för Milan! Sia tar bollen från kanten av straffområdet, tar den till höger och försöker skjuta den: men hans skott hamnar utanför Vinarčeks nedre vänstra hörn!

4'

– 1 april

Milan Primavera inledde matchen med en bra inställning. Rossoneri är proaktiva och håller matchbollen i sina händer. Ett inlägg från Partisaje från vänsterkanten, men ingen lyckades nå bollen.

– 1 april

Domaren Renzi blåser i visselpipan: Juventus-Milan har startat!

– 1 april

En stund av eftertanke till minne av Joe Baroni, Fiorentinas generaldirektör som nyligen gick bort.

– 1 april

Lag på planen, vi börjar snart!

+++ Officiella formationer +++

jag är TjänstemänUnder några minuter, Formationer Juventus – Milan: Här är alltså de sista uttagningarna för tränare, Montero och Abate.

Juventus (3-4-2-1):finarkisk; Savio, Martinez, Gil Pucci; Åbo, Mazur, Firman, Bagnoko; florea, näve; Vänsterhänt. tillgängliga: Radu, Zelezny, Pacino, Giorgi, Monteiro Peña, Bovender, Grosso, Njana, Oso, Senza, Peggy, Finocchiaro. tränare: Montero.

Milano (4-2-3-1): rafer; Magne, Simic, Nsiala Makengo, Partisaje; Stalmach, Malaspina; Scotti, Ceroli, Sia; Camarda. tillgängliga: Bartocchioni, Torriani, Bonomi, Liberal, Manciucchi, Nissen, Palucci, Parmigiani, Sala, Skozelas, Semmelhac. tränare:Abt.

+++ Domarteam +++

Dagens match mellan Juventus och Milan Primavera kommer att regisseras av Mr Gianluca Renzi Pizarro; Hans assistenter kommer att vara Federico Linari från Florens och Filippo Pignatelli från Viareggio.

+++ Senaste Föregående +++

Senast Juventus och Milan möttes i Vinovo, i turneringen, var 22 maj 2023sista dagen avVanlig termin'. Det spelet är över 4-0 För Bianconeri gjorde han mål med Gabriel Mulazitvå gånger med Niccolo Savona H Niccolo Turco.

+++ Tillvägagångssättet till matchen +++

jag Milano vår De Abate rankas dock sjua i rankingen, med… 40 poängMed en poäng på 11 vinster, 7 oavgjorda och 8 förluster, återigen i de 26 matcher han spelade.

de Juventus vår De Montero ligger för närvarande på 13:e plats i mästerskapet 32 poängMed en poäng på 9 vinster, 5 oavgjorda och 12 förluster på 26 matcher han spelade.

vänner'Pianita Milan'du välkommen in'Juventus träningscenter' från Finovo ( TO ) där, snart, in Raw 11:00kommer att bestridas Juventus-MilanDagens 27:e match i turneringen Vårlag 1 2023-2024. Håll utkik efter Han lever Text från Bianconeri-matchen Paolo Montero Och Rossoneri Ignazio Abate. Läs också: Milan transfermarknad – Ibrahimovic försöker anfalla i anfall? Han rycker den från Paris Saint-Germain >>>