Pio Dantinis far dog: Komikerns farvälbrev

Han ville hälsa sin far en sista gång i ett animerat meddelande på sociala nätverk: Bio DantiniEn av medlemmarna i den berömda Bolian komediduon ”Pio och Amedeo”, han var omgiven av tusentals följare som inte missade sina kondoleanser.

minne

”Hej min älskling, du har slutat lida och kanske är det detta du verkligen ville”, började Beau i sin egen position och betonade därmed de svårigheter som hans far, Gildo, hade upplevt på senare tid. Men trots lidandet är det sötaste och käraste minnet av allt som hans far hade gett honom: ovärderliga läror och värderingar, som Beo tackade honom uppriktigt för. På denna mycket sorgliga dag för oss alla vill jag bara berätta för er TackFaktum är att budskapet fortsätter. ”Tack för att du tog med mig till världen, tack för varje gång du gav mig rätt råd med obegränsad visdom, tack för att du lärde mig lojalitet. Du var en fantastisk man, en man från det förflutna”fortsätter texten.

Bredvid inlägget finns en bild som föreställer pappa Gildo med Pio och hans bror. En bild från vilken komikern är inspirerad av en betraktelse relaterad till hans likhet med sin far.”De säger att jag ser ut som dig mest. Jag är stolt över det.”Pew skriver faktiskt innan han säger ett sista farväl till sin far. ”Från och med idag kommer vi alla att ha en ängel som skyddar oss från ovan.läs inlägget igen. ”Ha en trevlig resa. För min del, varje gång jag tittar upp mot himlen hittar jag en StellaDen vackraste och vackraste, och jag ska försöka skildra den så gott du vill. Och det är här jag hittar dig. Jag älskar dig mitt liv: så sa du till mig när jag var naken på juldagen”Komikern minns avslutningsvis. ”Jag älskar dig mitt liv. Ha en säker resa och visa mig alltid rätt väg.”

kommentarer

Hundratals kondoleansmeddelanden har laddats upp under det här inlägget, från kollegor och vänner till komikern och från många fans av duon. ”Livet ger och ger tillbaka. Det kommer att finnas i dig ”för evigt”, mer än någonsin.”kommenterade sångaren Biagio Antonacchi. En speciell kram kom också från Mara Venier, Ciro Ferrara och… Elisabetta CanalesHon skrev i sitt inlägg: ”Föräldrar är ett särskilt skydd.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.