Paolo Bonolis, ”Jag var otrogen mot henne”: en ex-älskares bekännelse

”Jag gick för att jag var otrogen mot henne”: Paul Bonolis berättade han för sajten La 27 esima Ora Han pratar om sin exfru. Presentatören talade med studenter vid Juridiska fakulteten vid Sapienza-universitetet i Rom i samband med träningslägret ”Obiettivo 5”. Bonolis fortsatte, ”Vi var väldigt unga. Hon är amerikansk och när det var över kom hon tillbaka till USA.” Det senare faktiskt före äktenskapet Sonya Broganellivar bunden i fem år, från 1983 till 1988, till Diane Zoelleroch fick två barn.

Läs också: Hej Darwin, en storm mot författarna Paolo Bonolis: ’Allt är fel’

”Jag var en pojke och hon behövde gå tillbaka till sin familj – sa konduktören och kom ihåg de där stunderna -. Jag lärde mig att kapitulera för att skydda mina små barn, i själva verket var ett av dem ännu inte fött. Känslor är viktigare än ord , om du älskar måste du veta hur man håller tillbaka.” Bonolis gav sedan råd till par som separerade: ”Vi måste sätta rättigheterna för barn som inte valde att få dem först. Ingen hämnd på de unga eller så riskerar vi känslomässiga barnmord. Vi delar vissa värderingar med min ex-fru och detta Du hjälpte oss att inte gå i krig med varandra”.

Läs också: Gf Vip, Signorini arg: ”Du är oförskämd, stäng av mikrofonen”

På tal om förhållandet mellan hans två första barn och de andra tre, som föddes från förhållandet med Broganelli, sa skolledaren: ”De är skyldigaDe älskar varandra väldigt mycket.” Men nu är Bonolis också farfar. I detta avseende sa han: ”Jag har två barnbarn. På julen åkte vi till Amerika för att träffa Stefanos son. Han är vacker, han föddes med en vikt på 5 kilo, han var som ett lamm. Min son och svärdotter var desperata eftersom hon alltid grät. Självklart sa jag till honom att jag var hungrig. Du matar honom efter hans ålder, men han måste matas efter hans vikt.”

Se även  Vasco Rossi: Florens kommer! All användbar information för...

Läs också: ”Jag åker.” Sonia Broganelli, Frozen Shower på Mediaset

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *