Palermo-COSENZA Report Cards 0-0. Missat tillfälle och mer separatortåg

Palermo gjorde 0-0 på Stadio Barbera mot Cosenza, som missade möjligheten att hålla kontakten med slutspelståget på ett skyldigt och omotiverat sätt. Man of the match Pelagotti och Valente är sämre… Läs Mediagoal-reportaget.

jag Palermo Eliminerar möjligheten att hålla kontakten med slutspelet, oavgjort hemma mot A.J Cosenza Från det näst sämsta försvaret i kadettserien. Nästa lördag spelar han mot Al-Wardi Venedig För att försöka stjäla de dyrbara poängen i sista hand för Fålla som dyker upp längre och längre bort.

Räddad i första halvlek från en giftig nick av Meroni, medan han i andra halvlek uppträder som en åskådare, förutom ett skott på förlängningen där han sätter kroppen på ett halvhögt skott av D’Orso.

I försvaret gör han sin hemläxa men skulle kunna göra mer i den offensiva fasen där hans försvar på flanken saknas. I andra halvlek syns det utanför straffområdet som slutar i hörnet.

Han behöver inte jobba övertid och har ingen möjlighet att påverka dödbollar på grund av de väldigt få chanserna laget ger. TUTINO (76 minuter sedan) SV Han kommer på när det är ett afterwork-tempo och, istället för att utnyttja sin fräschör, går han vilse i motståndarens tröjor.

I den 23:e minuten missade han en tackling på Meroni, vilket ökade Pigliacellis reflexer, och behövde då bara stänga utrymmena för att förhindra B:s näst värsta anfall.

Se även  Commisso och kaoset efter Fiorentina-Inter: "Vi förväntar oss en officiell ursäkt från Zhang"