Otrogna och Rahmani skriver under på segerns återkomst

20:55

Napoli, anklagar Golini

Prata med målvakten Dussin Från hans första match med Azzurri. Läs hela data här.

20:45

Neapel, Spallettis ord

Jag läser här Tränarens tal efter matchen.

20:40

Neapel är barmhärtig

Försvararen pratade med Dussin I efterspelet: ”Vi har roligt och spelar bra, ikväll var en väldigt tuff match. Kim har problem med vaden Vilket dock upprepas mycket Som tur är verkar det inte farligt. Nervös Osimhen? Om jag var en angripare skulle jag också vara det, det är normalt.”

20:35

Neapel, Merritt Villkor

jag Neapel Han postade en lapp om att hans vakt skadades: Alex Merritt anklagade A obehag i handleden I uppvärmningen inför matchen mot Atalanta.

20:30

Neapel, anmärkning om Kims villkor

jag Neapel publicerade en officiellt tal om skada från kanoner. Läs hela historien här.

20:25

Atlanta, förlåt Gasperini

Nerazzurri-tränaren talade efter nederlaget. Läs hela data här.

20:20

Napoli, Osimhen tar inte väl emot förändringar

Den nigerianske anfallaren lät sig gå till A.J uppenbar gest Väl ute ur fältet. Läs hela historien här.

20:15

Neapel, De Laurentiis glädje

chef över NeapelHan kommenterade, via en tweet som han postade på sin personliga sida, framgången som hans team uppnådde. Läs hela historien här.

20:05

Napoli, när kommer Scudetton?

Jag läser här Alla möjliga kombinationer Scudetto i Neapel.

20:00

Napoli – Atalanta, rapportkort

Jag läser här de rapportkort match mellan Neapel och Atlanta.

19:55

90′ + 5′ – Matchen är över

Trippelvissling på Maradona Stadium. Avsluta 2-0 till Neapel med nätverk Kfaratskhelia och Rahmani.

19:50

90′ – Dentro Lockman

Anfallaren dök upp på planen de sista minuterna istället för Toloi.

19:45

85′ – Osimhen och Kfaratskhelia är borta

Spalletti, med tanke på Champions League, tar bort två av sina bästa spelare. inuti Simeon och Zerbin.

19:44

84′ – chans för Rogeri

Nerazzurri-backen sparkar hårt från en snäv vinkel, men hittar den Golini avvisade det.

19:42

82′ – Napoli leder

Spallettis lag kör dessa sista minuter av matchen med Hålla bollen under långa perioder.

19:38

76′ – Dubbel, Neapel

Amir Rrahmani hämta resultatet 2-0 med huvudskott i en hörnspark.

Se även  Napoli, De Laurentiis flyttar till Castel Volturno. Sista chansen för Garcia

19:37

75′ – Kim var tvungen att göra ett byte

Svarande Svarande A Vadproblem. I hans ställe går han in Johannes Jesus. Läs hela historien.

19:35

73′ – Zapata skrämmer Maradona

anfallare Huvudträffar utan störning av en hörnspark. Mittskott Den är blockerad av Gollini.

19:34

72′ – Morel brottas med Golini

Den colombianska anfallaren frigör sig i dribblingen och sparkar vid den närmaste stolpen. Giulini avvisar hörna.

19:30

68′ – Gasperini byter också

De går in Boga och Zapacosta På ett ställe Pasalik och Mayheli.

19:27

65′ – Dubbelbyte för Spalletti

Dom går ut Zelensky och Politano för varje Ndombélé ed Elmas.

19:21

59′ – mål i Kvaratskhelia

Blå nummer 77 med hjälp av Osimhen, Släpp lös prestation Maradona. Trettonde målet under säsong.

19:18

56′ – Kvaratskhelia igen från utsidan

utanför försöker långt borta. Skottet expanderar Utan att oroa Mosuo.

19:15

53′ – Kvaratskhelia skjuter högt

Georgiern, efter ett svar från Atalantas försvar, sparkade först från kanten av området. mycket hög boll över baren.

19:10

48′ – omkull av Osimhen

Nigerianen provar ett fantastiskt flygjippo som Musso enkelt blockerar.

19:08

46′ – Andra halvlek börjar

45 minuters avspark mellan Napoli och Atalanta.

18:55

Spalletti och Zapata möts

Den toskanske tränaren, i slutet av första halvlek, hade det het diskussion Med den colombianska anfallaren. Anledningen är relaterad till anmärkningar av Atlanta-spelare. Läs hela historien.

18:50

Atlanta, Ruggeris självförtroende

Nerazzurri-backen pratade med Dussin I slutet av de första 45 minuterna: ”De går upp mycket, Om vi ​​kan ta oss ur botten kan vi sätta dem i trubbel. Zapatas långa boll är inte alltid möjlig, men vi ska försöka.”

18:48

45′ + 3′ – Första halvlek avslutas

Första halvlek är slut Maradona Stadium Neapel och Atlanta. Resultatet har fastnat 0-0.

18:43

43 ’- Skada på Atalanta

Gasperini tvingades använda sin första avbytare. Ut Djimsit till fysiska problempå sin plats Demiral.

18:40

40′ – Miracle Musso

Den argentinske målvakten blockerade skottet innan politano utanför lådan. vi stannar 0-0.

Se även  Juve, Vlahovic och skador: Efter blygdsmärta nu smärta i nedre delen av ryggen

18:35

35 ’- Spelet öppnas inte

jag Neapel Han fortsätter att attackera utan att egentligen göra sig farlig. Atlanta gör motstånd.

18:31

31′ – Första skottet av Osimhen

Nigeriansk anfallare om frisparksutveckling, Huvudträffar. hög boll över baren.

18:30

30′ – Scalvini får också varning

Tredje gula kortet från loppet. Nerazzurri-försvararen tappar Politano i en kontring, Starkt gult.

18:27

27′ – Kvaratskhelias första chans

Georgiern dumpar pennan och engagerar Musso från en snäv vinkel. bolla in hörn efter ett bröstblock.

18:25

25′ – Napoli är alltid i anfall

Spallettis lag fortsätter att anfalla och letar efter en fördel. Atalanta är inte särskilt noggrann med att starta om.

18:18

18′ – Tungt gult kort till Napoli

gult kort för Victor Osimhen. Angriparen höjer benet och träffar Nerazzurris försvarare.

18:15

15 ’- Reserv Ruggeri

jag Första försiktighet från loppet Matthew Ruggieri DalAtlanta För att ha smutsat DiLorenzo.

18:10

10′ – Napoli är omedelbart aggressivt

De första 10 minuterna Grande trycker på Spallettis lag. Blues De vill öppna matchen direkt.

18:06

6′ – Politano engagerar Musso

Matchens första skott Matthew Politano Vilket tvingar den argentinske målvakten att lägga in bollen hörn.

18:00

1 ’- Spelet börjar

Startande I Maradona för matchen mellan Neapel och Atlanta.

17:55

Neapel, byt formation

Sista minuten ändring till Neapel Efter tillkännagivandet av den officiella utbildningen. Goliniföre matchen, ersätter Merritt. Läs hela historien.

17:50

Atalanta, Marino på Gasperini

jag kommenterade General Manager för Atlanta A Dussin Gasperinis ord på Nerazzurris balansräkning: Det är inget nytt. Det här är siffrorna ni alla känner till, liksom vår filosofi. Vi är ett dygdigt företag med en lysande president Vilket skämmer bort oss. Han tar med oss ​​ägg från sin gård, det råder ingen brist på protein.”

17:45

Neapel, anklagar Juan Jesus

Den brasilianske försvararen uttryckte sitt lags motivation i A-matchen före matchen Dussin: ”Vi har jobbat mycket under veckan med att testa vår taktik och vad vi behöver göra. Nederlaget mot Lazio var märkligtIdag är jag säker på att det kommer att bli en bra match. Vi är hemma och vi måste vinna de tre poängen”.

17:40

Atlanta, Parla de Ron

holländsk mittfältare Tala i mikrofoner Dussin I den preliminära matchen: ”Jag fick stamp i lördags, men jag mår bra nu. Min verksamhet är alltid densamma, och den förändras inte ens utan Koopmeiners”.

17:35

Neapel-Atalanta, föregående gå

I den Det första stegetspelade på 5 november 2022 På Gewiss Stadium i Bergamo var det Neapel resultatet segrade 2-1. Efter det första nätverket av Lockman På en straffspark faktiskt en retur signerad av Osimhen Ed Elmas.

Se även  Antalyaspor, Nuri Sahin: "Det finns ett Spalletti-märke i Neapel! Kvaratskhelia gör fantastiska saker, Zelenski är galen. I San Paolo förverkligade jag en dröm"

17:25

Napoli-Atalanta, lag på planen för att värma upp

Båda lagen gick in på stadion på Maradonas stadion till förmån för uppvärmning Från matchen som börjar om 18.

17:20

Napoli, Maradona sålde slut

Trots nederlaget mot Lazio på sista dagen är Napolis entusiasm för sitt lag fortsatt hög. Läs hela historien här.

17:10

Napoli – Atalanta, officiella laguppställningar

Här är de officiella valen för Spalletti och Gasperini för dagens match.

Napoli (4-3-3): Merritt. DiLorenzo, Rahmani, Kim, Oliveira; Anguisa, Lobotka, Zelensky; Politano, Osimhen, Kvaratskhelia. tränare: Spalletti. tillgängliga: Golini, Marvella, Ostegaard, Juan Jesus, Berezinski, Zidadka, Demme, Gaetano, Ndombele, Zerbin, Elmas, Simeone.

Atalanta (3-4-1-2): Moso. Toloi, Djamsetti, Scalvini; Maehle, De Roon, Ederson, Ruggeri; Basalik. Höglund, sko. tränare: Gian Piero Gasperini. tillgängliga: Sportello, Rossi; Okoli, Palomino, Demiral, Zappacosta, Soppy, Boga, Muriel, Lookman.

17:05

Neapel-Atalanta, där man kan se matchen

Jag läser här Var man kan se matchen mellan Napoli och Atalanta.

16:55

Neapel, Spalletti potentiella alternativ

Jag läser här Möjlig bildande av Luciano Spalletti.

16:45

Napoli – Atalanta, lag på plan snart

klockan 18 Napoli och Atalanta kommer att inta planen på Diego Armando Maradonas stadion Den tjugosjätte dagen i First Division League. Värdarna återvänder från förlust mot Lazio, medan Nerazzurri kommer från oavgjort mot Udinese.