Om jag var värre än så skulle de tvinga mig att lämna spelet

Big Brother VIP 2022/2023

De förväntade slutraderna verkar ha kommit för Danielle Dal Moro, som inte längre klarar sig i GF Vip-huset. ”Jag är inte okej. Om jag är värre än så får de mig att lämna spelet”, erkände han för Oriana Marzoli. Uttalande av några timmars indiskretion angående negativ bedömning av psykiatern.

Aktivera aviseringar för att få uppdateringar

Big Brother VIP 2022/2023

Det verkar som om de förväntade punch lines har anlänt Daniel Del Morosom inte längre klarar sig själv i ett hushåll GF Vip. ”Jag mår inte bra. Om jag var värre än så skulle de tvinga mig att lämna spelet”, Jag erkänner Oriana Marzoli. Tillkännage några timmars indiskretion angående psykiaterns negativa bedömning, som skulle ha underskattats av författarna. ”Jag vill inte förklara för dig så, också för att jag bara inte kan göra det. För utanför vad jag gör med mitt liv är mitt val, Här ligger ansvaret på andraUtmanaren avslutade med förargelse, även med tanke på sjukdomskänslan som hade bryggt på under veckorna.

En annan smäll: ”Jag känner mig som ett spel för…”

Denna upprördhet kommer i slutet av hårdhänta uttalanden omedelbart efter Big Brother Vips sista livesändning torsdagen den 9 mars. Efter att han än en gång beskrevs som en ”konstig” angående hans relation med Oriana och hans ständiga ”brist på intresse”, försökte Daniele Dal Moro förklara orsakerna till hans avstånd. ”Om du pratar smutsigt, det stör mig varför knullar du inteutbrast han först, stärkt av de senaste timmarnas hårda ord.Jag bråkade med henne om dessa saker. Hon är arg, riktigt arg. Hon gick och la sig där för att gråta och klara sig själv, det säger jag dig, påvens påve. Jag känner mig som ett spel för…’ Så sa han till Antonella och Nikita, väktarna av de otaliga sporrarna i trädgården.

Danieles ledning efter att Eduardo fick sparken

Vasen är full, efter att Edoardo Donnamaria fått sparken för tjänstefel, kommer Daniel att behöva kompromissa med sitt sinnestillstånd i denna djupt oroande vistelse i dokusåpan, som har pågått i sex månader nu. Massorna åberopar rättvisa, och #Orieles kräver en annan behandling av Oriana, men gränsen som har passerats (och tydligt bekräftad av Pierre Silvio Berlusconi) har visat att han har gått långt bortom spelet och det skulle vara lämpligt att uppmärksamma aspekterna som De går längre än att använda eller inte använda ett skepp för att vinna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *