Nations League: Italien besegrade, Tyskland vann med 5-2 – Fotboll

Nederlag för Italien, förlorade med 5-2 Från Tyskland i Nations League-matchen som hölls i Mönchengladbach.

”Det är synd att det slutade så här, vi gav upp mycket i första halvlek, vi lät dem spela, men gruppen är fortfarande öppen.” Så tränaren Roberto Mancini på Ray 1, efter de fem målen Tyskland reducerade mot Azzurri i Nations League. Han tillade, ”Det fanns några misstag, vi försvarade oss inte bra som ett lag. Om du utsätter dig själv för en kontring mot dessa spelare tar du en risk.” Heavy Knockout ”Ändrar ingenting i vår väg, vi har två matcher i september och många unga spelare har dykt upp.” ”Vi hade otur vid 4-5 tillfällen att vi kunde ha öppnat matchen igen”, avslutade tränaren.
”Det finns ingen ursäkt. Ingenting fungerade ikväll. Vi måste titta på varandra och ta reda på vad som hände. Vi kan inte vara de.” Gianluigi Donnarumma, landslagets kapten, talar till RaiSports mikrofoner. ”Som kapten tar jag allt ansvar – tillägger målvakten, jag svarar också på en fråga om hans misstag som ledde till Tysklands femte mål – men kom nu inte och berätta om Reals mål…”.

Fem mål från Tyskland dränkte Italiens blyga optimism. 5-2-poängen som Roberto Mancinis lag gjorde i Mönchengladbach, i den sista matchen för säsongen, är ett historiskt nederlag, både poängmässigt och av motståndaren, vilket får de italienska tyska fansen att gråta av förödmjukelse och kastar italiensk boll tillbaka. ner i djupet. Mot den historiska europeiska motståndaren förlorade Azzurri tungt bara i en vänskapsmatch, och för att hitta bredare lediga spelare måste du bläddra igenom rekorden upp till ’57 (6-1 från Jugoslavien) eller till och med 24′ (7-1 från Ungern ). Faktum är att de fem smällarna som det tyska laget Flick levererade (med bara två mål från Azzurri i finalen) för Azzurri tillbaka till en mycket svår present: Donnarummas misstag, dolda manövrering, lätta råd, defensivt lidande, kort sagt , allt gick som det inte skulle. Men bilden är tydligare till och med än debaclet i Argentina för två veckor sedan: bilden av de bästa landslagen är en annan fotboll. Det spelar inte så stor roll att med Ungern som vann i England (4-0) halkade Azzurri från etta till trea i Nations League-gruppen. Målet är att bygga om, den tyska kvällen säger bara att Mancini fortfarande är i princip.

Se även  "Jag tog 20 miljoner mindre ..."

Detta är säsongens sista datum, Mancini möter treudden Politano-Rasbadori-Gonto, men hans ”smidighet” i attacken kombinerat med tröttheten på mittfältet 4-3-3 kommer snart att orsaka honom svårigheter i ansiktet. För snabba dribblingar ändrar vissa tyskar, som ofta byter position, sitt spel, utökar spelplanen med främlingar. Matchen börjar med två minuters försening, långt under de 25 som den blå bussen samlade in för att nå Mönchengladbach. De två lagen verkar ha bråttom direkt. Bara 6 minuter går och Sane har en bra boll från kanten, men till höger är inte hans fot och bollen ska iväg. Azzurris första farliga chans: vid 8′ Politano kommer in på fältet från höger och skär vänster i mitten, Raspadori har rätt tid men touchen är svag eftersom Neuer med öppna vingar inte kan stoppa honom. Tyskt tryck, höger eller vänster, stadigt, vid 10′ kommer ”sömn”-försvarsfunktionen. Muller dumpar vänster på Raum och hans boll i mitten av området är offer för Kimmich som går in utan motstånd, drar med högern och skjuter ett lätt mål till vänster. Italien kämpar för att hålla tillbaka Tysklands rusning och framför allt för att få bort bollen, Cristante försöker nicka (21 min) som en frispark. Den mest aktiva blå färgen är Donnarumma. Ungefär en halvtimme efter att Hoffmann räddat i området, vid 39 minuter, avvisade hans kraftfulla vänster- och mellanfot min tunga av en passning från Muller. Bara ytterligare en minut, och på en kontring från ett misstag från Kalabrien, lyckades tysken 4 mot 3 för att få Werner i mål, på Donnarumma. I mitten är bara nedstigningen för Milan-försvararen som faller tillbaka på grund av slöseri med Parilla, hög. Mancini, arg på Azzurris oförmåga att innehålla, ändrade sin form i finalen: inuti Luis Felipe från Politano flyttar han till 3-5-2. Bastoni kommer sannolikt att komma loss genom skada, sedan i en 3′ av återhämtning kombinerar kaos genom att landa Hoffmann i området på ett nu oförargligt kryss: en straffspark, och Gundogans dubbel, för att straffa den tyska dominansen som gradvis blir mer uppenbar. Raspadori och Frattesi är de 49:e respektive 50:e rookiesna i en central roll på mittfältet och centerforwarden. Inom tre minuter försöker Azzurri skaka om sig: Cristante rör vid vänster stolpe, Scalvinis nick i hörnet men långt borta och Barilla blockeras i området. Chock gav Muller istället på 6 minuter, och gjorde 3-0 returer på bollen vid gränsen som undgick det blå försvaret. Kort sagt, det är inte kvällen, vilket bekräftas av Parillas missade mål (även offside) några sekunder senare. Caprari försöker igen, i semifinalen, men spellättheten för Flicks landslag är för mycket, och Italien ger intrycket av att bara vilja undvika att starta, som kommer med två mål från Werner mellan 23 och 24, med en poäng. 5-0 på grund av en felaktig passning från Donnarumma. Junontos mål, den yngsta målskytten i Italiens historia, och Bastonis hörna i återhämtningen, räcker inte för att mildra de blåas skador. Det kräver djup vård.

Se även  Juventus Fribourg, Pogba inte inkallad av disciplinära skäl: Allegris val