Napoli – Inter live 1-1: Lukaku kvitterar

19:41

81′ – Mål av Lukaku

Den belgiske anfallaren utnyttjade Juan Jesus slarv och slog Merritt med en avböjning från Dimarcos kryss. 1-1 Maradona.

19:39

79′ – Simeones mål avvisas

Napoli hittade dubbeln, men domaren avbröt allt till ett Zielinskis fel.

19:37

77′ – Raspadori är ett steg från dubbeln

Strålande arbete av Napoli leder bara Raspadori mot Onana, men den tidigare Sassuolo drar bollen till botten.

19:33

73′- Fler byten för båda lagen

Kommer till Neapel John Jesus per Kimmedan han ersätter Inter Bellanova och Korea Lura DiMarco och Dumfries.

19:31

71 ’- Det finns fortfarande otrogna runt honom

Georgien försökte igen från snäv vinkel, men Onana var redo.

19:29

69′ – Prova Raspadori direkt

långskott av anfallaren som precis kom in på planen, Blockerar två gånger onana.

19:28

68′ – Dubbelbyte för Napoli

Dom går ut Osimhen Ed Elmas för varje Simeone och Raspadori.

19:27

67′ – mål av Anguisa

quarterback Öppna Maradona-utmaningen Med ett fantastiskt skott från en assist av Zielinski. 1-0 Från Neapel till Maradona.

19:26

66 ’- Miracle of Onana på Kafara

Georgiern försökte med ett skott, men den förre Ajax-målvakten lyckades röra det.

19:22

62′ – Anguissa räddar Napoli

Mittfältaren anar Goossens slutsats om en Bellanova-kontring.

19:19

59′ – Zielinski försöker från utsidan

Pole försöker plötsligt avdrag på långt håll, mycket låg j.

19:18

58′ – Byter till Inter

De går in Akrebi och Brozovic På ett ställe pinnar och bårar.

19:13

54′ – Napoli leder alltid

Spallettis sida fortsätter att hålla bollen med Inter på baksidan.

19:10

51′ – en farlig straff för Zelensky

Pole har en bra chans från ett utmärkt läge, men hans skott kommer igenom Barriären vägrade honom.

Se även  Bellanova Turin, det finns en överenskommelse med Cagliari: Tja, spelaren saknas

19:07

48′ – Di Lorenzo tacklar Onana

En möjlighet för kaptenen i Neapel om utvecklingen av hörnspark, Onana vägrar.

19:05

46′ – Andra halvlek börjar

Inledningen av andra halvlek mellan Napoli och Inter i Maradona.

18:50

Zielinski Napoli: ”Vi kommer att göra mål och vinna”

Tala med polska Dussin I slutet av de första 45 minuterna: ”Det är ingen lätt match. Vi håller bollen på jakt efter rätt bana för att avsluta matchen. Vi gör det bra och vi kommer att göra det bra i andra halvlek. Vi kommer att göra mål och vinna matchen”.

18:48

45′ + 1′ – Halvtid

Den första halvleken slutade mellan Napoli och Inter. poäng på 0-0 Lura Gagliardini det var Diskvalificerad.

18:48

45′ + 1′ – Lukaku från utsidan

Belgisk, framställd av Barilla, Sparka från en snäv vinkel. Bollen hamnar utanför nätet.

18:47

45′ – 1 minuts förlängning

Domaren ger en minuts stopptid i denna första halvlek.

18:42

40′ – röd av Gagliardini

gul tvåa För Nerazzurri-mittfältaren som kom in sent för Anguissa.

18:40

38′ – Napoli behåller bollinnehavet

Spallettis lag håller bollen på kanten av området, utan att egentligen göra sig farliga.

18:35

33′ – Osimhen försöker en overheadspark

På hörnsparksutvecklingen försöker nigerianen dock ta en risk Bollen är ute.

18:33

31′ – Första skottet av Lukaku

Belgaren dyker upp på kontringen, men hans skott går av Kim plaskar.

18:29

27′ – Inter är i svårigheter

Napoli krossade Inzaghi-laget på egen planhalva och letade efter fördelen.

18:25

23′ – Osimhen försöker

En möjlighet för den nigerianske anfallaren med en nick, men Onana-block är lätta.

Se även  Serie A: Juventus - Atalanta 3-3, ett vågat oavgjort resultat mot Calcio

18:23

Neapel, förlåt Spalletti

Jag läser här Avtäcker den blå tränaren i förmatchen.

18:21

19′ – Gagliardini varnade

jag Matchens första gula Den tidigare Atalanta-mittfältaren anländer.

18:19

17′ – Anguissa är ett steg från mål

Napoli-mittfältaren är fortfarande nära 1-0-målet, och bollen är bara långt borta.

18:15

12′ – Dangerous Anguissa

Frisparksutvecklingen av Anguisa, som träffade den första avsikten, vände bollen till höger om Onana, som inte kom ut mycket. Första jobbet för Neapel.

18:14

11′ – De Vrij kliver in, Sue Osimhen

En foul av holländaren på Napoli-anfallaren, som försökte skydda bollen. Frispark från ett bra läge för Napoli.

18:10

8 ’- undervisade lag

Vid ett fåtal tillfällen, en mycket taktisk match, ser de två formationerna inte varandra för att undvika att visa mellanrum.

18:05

3 ’- Bollen för Napoli

En utmärkt start på matchen av Azzurri som draftade sin egen planhalva i jakt på passager, men Inter släppte inte in.

18:03

1 ’- Spelet börjar

Startande Maradona att utmana mellan Neapel och Inter.

17:55

Napoli, Spallettis straff för Inter

Jag läser här Den blå tränarens ord riktade till Inzaghi-spelarna.

17:50

Neapel, ny dekoration för Scudetton

titta här Dekorationer i Azzurris omklädningsrum för firandet Tredje turneringen.

17:45

Inter och Korea: ”Vi skrev historia”

Den argentinske anfallaren pratade med Dazn i förmatchen: Det var bra dagar, vi skrev historia. Att gå till final efter så många år är viktigt. Neapel? Vi har förberett oss väl inför den här matchen. Att vinna idag kommer att vara avgörande för Champions League. Vi är redo att möta de italienska mästarna”.

17:35

Inter, Inzaghi vill stänga Champions League

Nerazzurri för tillfället Tredje plats I ordning, a +1 från Lazio och +2 från Milano. Dagens positiva resultat kommer att tillåta Inzaji att göra det De stärkte sin position i Champions League.

Se även  Sassuolo Turin 1-1, Juric: "Två förlorade poäng. Ett lag som inte är alltför pessimistiskt framför mål"

17:25

Inter visslar

Nerazzurri startade också uppvärmning välkomna det visselpipor brast från Maradona.

17:20

Neapel på planen

Bluesen började hjärtligt Mellan applåder och vrål från Maradona.

17:15

Napoli, De Laurentiis-medalj

jag Prins Charles av Bourbonarvinge till kungahuset i Konungariket de två Siciliens rike, prof Medaljer till Aurelio De Laurentiis På titeln vann han. Nära presidenten var också närvarande Luciano Spalletti.

17:10

Napoli, tre poäng att göra

att försöka övervinna 91 poäng Från Napoli Sarri, det bästa resultatet i Azzurris historia, kommer Luciano Spalletti nödvändigtvis att behöva en Vittoria mot Inter. Neapel är för närvarande på uppgång 83 Med 3 spel kvar att spela.

17:05

Napoli – Inter, första sträckan

Den första omgången, som spelades den 4 januari, slutade med en poäng 1-0 för Nerazzurri. Målet var avgjort Edin Dzekoidag på bänken.