MotoGP Aprilia, Esparjaro chockad efter testerna: ”Jag kanske borde opereras”

Rom – ”Min högra arm är öm, jag orkar praktiskt taget inte köra.”. Det här är varningen jag lät Alex Espargarounder Den andra dagen av Examen a Portimaodet sista fönstret före den officiella starten av turneringen Moto GP. pilotApriliaSom börjar i år med stora förväntningar efter ett utmärkt 2022Han avslutade bara ett trettiotal varv innan han återvände till depån och berättade för mikrofonerna situationen Sky Sports: ”Igår var jag tvungen att sluta redan, och idag har jag samma problem. Imorgon ska jag göra några tester på armen, eftersom det verkar vara muskelfibros: om så är fallet måste vi göra operationen redan imorgon .”. Därför kommer läget under de kommande 24 timmarna att bli mer tydligt, även med tanke på Espargaros chanser att delta i första omgången, i slutet av månaden.

känslor på cykeln

Utanför denna möjliga incident uttryckte spanjoren sina känslor angående sina känslor med Aprilia: ”Det låter inte illa för mig, men det är fortfarande tester. Nu måste vi analysera allt, och även titta på vad andra har använt. Och jag hoppas kunna använda allt vi lärde oss förra året, inte bara i termer av av snabbhet, men också tekniskt. Resurser, material Bredvid mig har jag väldigt smarta och duktiga ingenjörer, som också kommer att kunna styra säsongen på ett bättre sätt än förra året. Dock måste jag också förbättra mig .”

Prenumerera på Tuttosport

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.