”Min historia med Antonella Fiordelese? Det är över, det finns ingen återvändo…

Suite Selassie-gästen Edoardo Donnamaria har satt stopp för alla hopp om en comeback med Antonella Fiordelese.

Eduardo Donamaria Gäst i studion i avsnittet den 18 oktober av Selassie PavilionLeds av de tre systrarna Jessica, Lulu och Clarissa Selassie Vi är Cusano Italien TVHan presenterade sin nya singel – nästa oktober 20 – och vid detta tillfälle återvände han till att prata om sin ex-flickvän, som han träffade under den sjunde upplagan av programmet. storebror vip, Antonella Fiordelese.

Gf Vip, Edoardo Donnamaria Gäst på Suite Selassié: ”För mig är det klart att historien med Antonella är över, jag vill inte skapa förväntningar”

Influensaren från Kampanien börjar sitt nya äventyr i Beijing Express är ihopkopplad med Estefania Bernal På frågan om han ville säga något eller säga hej, Edward Han svarade:

”Jag har aldrig gjort något offentligt eller privat, för mig är det klart att historien med Antonella är över. Jag har inte pratat om den här saken på länge, för mig kommer det att förbli en känsla för, hur kort den än var , det var intensivt. Vi” Det var väldigt bra, men jag ville undvika att skapa förväntningar. ”Jag hoppas att hennes erfarenhet av Peking går bra, hon är en idrottsman och jag tror att det kan passa henne bra.”

Dona Maria Prata även om relationer med Micol Encorvia och Edoardo Tavasi:

Han svarade: ”När Micol gick med var jag väldigt glad, vi upprätthöll en utmärkt relation. Framför allt hade jag ett rent samvete, och jag accepterade det väl, och sedan var det några spänningar…” Människor utomlands påverkar i hög grad hur du bete dig när du går ut. Jag måste säga att främlingskapen mellan Eduardo och jag, i synnerhet, var något över våra flickor. Jag har också ett visst ansvar, men huvudorsaken var detta: Nicole var arg på Antonella och Antonella på Nicole…”

Han berättar om sin nya låt Som havet, Edward Han meddelade:

”När jag skriver pratar jag alltid lite om mig själv, men det finns också mycket fantasi. Det finns tidigare erfarenheter, men mina låtar är aldrig tillägnade en specifik historia: de innehåller alla upplevelser jag har haft. Och nu de slaktar mig på sociala medier för allt jag gör, det gör ont i baken.” Ass!

Ta reda på de senaste nyheterna om Big Brother VIP.

Se även  "Sordy befallde mig att sluta, Amadeus föddes i ett ögonblick av kris" - C ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *