Min fru anställde dem själv.

Bologna, 14 april 2023 – Giampaolo Amato Han har suttit fängslad sedan i lördags för överlagt mord på sin fru Isabella Linsalataden 31 oktober 2021. Han utreds även i samband med dödsfallet som inträffade den 9 oktober samma år och, tydligen, på samma sätt med sin dotter, Hennes svärmor är Julia Tatio. Men den sextiofyraåriga ögonläkaren från Osel och före detta Virtus idrottsläkare, Han erkänner sin oskuld. Och tillsammans med sin advokat Gianluigi Libero och Cesarina Metaritona inväntar han förhandlingen i Granskningsdomstolen. Det starkaste motivet han hade för mordet, enligt åklagaren och undersökningsdomaren Claudio Paris, som beordrade försiktighetsåtgärden, är känslomässigt med tanke på det. Amato har varit i ett förhållande med en annan kvinna i flera år.

”Det jag inte trodde hände – han erkänner under ett av förhören under utredningen: Jag blev kär i någon annanmycket mindre. Min fru fick reda på det en månad efter förhållandet. Vi pratade om det hela natten och sedan fortsatte vårt förhållande så här, med upp- och nedgångar. Vi beslutade i ömsesidig överenskommelse att fortsätta leva tillsammans.” Äktenskapet, såväl som den parallella historien, fortsätter enligt den misstänktes berättelse mellan upp- och nedgångar. Men saker och ting med Isabella blev bättre, först ”hösten 2021: en Samhörighet med min fru På samma gång Jag vände mig bort från den andra kvinnanGiampaolo avslöjar. Vilket också syftar på hur de två träffades igen efter hans frus död, men sedan bröt upp och blev ”i beredskap”, förklarar han.

Om bensodiazepiner som hittades i hans frus urin i maj 2019, efter att hon fann sin syster groggy och berättade för henne om en ”flaska vin” som hennes man hade gett henne, förklarar Amato: ”Långt efter det här avsnittet berättar Isabella för mig om tentor och resultat, det verkade konstigt för mig, du anger dock inga värden Ibland tog hon droger för att hålla sig kallHan förklarar: ”Jag skulle aldrig ge Isabella bensodiazepiner utan hennes vetskap. Hennes rädsla för det är något nytt som jag upptäckte idag och uteslöt det.” Faktum är att när jag berättade för honom om analysen, ”var jag orolig, även om jag underskattade det.” Han berättade lugnt för mig Nej, jag tar några saker för att hålla mig lite kall, Nu finns det två tusen bekymmer, det är okej. Och jag sa till henne: ’Ja, men glöm inte.'” Hon minns en anekdot om att plötsligt somnade: ”Även när hon gick och la sig tidigt brukade vi skämta om det också.” När hon fortfarande var populär träffade vi hennes vänner på motorcyklar på en matställe vid vägen och hon sa ”Åh vad ett namn”: hon kom undan med motorcykeln. Från det ögonblicket blev jag förskräckt när jag laddade ner den…”.

Se även  Framtiden för fitness ligger i vattnet och det heter Float Fit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.