Min färska pasta är glutenfri och väldigt lätt och jag förbereder den på 10 minuter

Jag ska berätta hur vi kan förbereda färsk men glutenfri pasta som är perfekt för alla om du funderar på en stor middag för många människor.

Med hjälp av mitt recept kan du göra en rätt för alla, men det blir också så gott att ingen märker skillnaden med klassiska äggnudlar.

Färsk pasta till middag – ReceptSprint

Dessutom är det väldigt enkelt att tillaga denna färska pasta och är klar på mindre än tio minuter. Gör anteckningar och spara detta recept så att du kan göra det för sista minuten gäster.

Recept på färsk pasta, men glutenfri

När jag har sista minuten-gäster på huset måste jag alltid vara uppmärksam på olika allergier, intoleranser etc… Gluten är det vanligaste, men nu har jag hittat lösningen på mitt problem. I dessa fall förbereder jag alltid färsk glutenfri pasta för alla dessa situationer, vilket innebär att jag använder dessa giriga ingredienser:

600 gram glutenfritt mjöl,

8 ägg,

en nypa salt.

Färsk pasta till middag – ReceptSprint

Jag ska berätta hur man förbereder glutenfri pasta

Att förbereda min färska pasta skiljer sig inte från den traditionella som kräver 00 vitt mjöl så vi måste gå steg för steg, hälla mjölet i en skål, eller på arbetsytan där vi gör en liten fontän som vi ska hälla de 8 äggen i. och fortsätta bearbetningen.

Med hjälp av gaffeln börjar vi införa mjölet i äggen tills vi kan hålla dem med händerna, tills vi får en homogen och sammanhållen deg. Vi låter den vila i en halvtimme och sprider den sedan på en yta där vi kan ge den den form vi vill ha mellan tagliatellen och lasagnen.

Se även  PFAS och tumörer, kvinnor mer i riskzonen: ny studie

Läs också -> Vi gör vegetariska köttbullar till middag, de är jättegoda och försvinner direkt från tallriken

Färsk pasta till middag – ReceptSprint

När färsk pasta är redo för vilken sås som helst, men jag försäkrar dig att med en god tomat- och baconsås kommer du att träffa målet och din glutenfria pasta kommer att hålla såsen perfekt… Prova det nu också.

Läs också -> Jag gör även gnocchi som aperitif, ni kan inte föreställa er hur gott och knaprigt det är

Läs också -> Min sicilianska mormor berättade sitt recept på salladen, och hon använder också apelsiner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *