Min dotter Sylvias sjukdom? Först trodde jag att jag inte kunde göra det. …

Hon är ganska välkänd för alla för att vara hustru till Paolo Bonolis, men under de senaste åren har hon också etablerat sig som kommentator på Big Brother Vip, dokusåpan Canale 5 som arrangeras av Alfonso Signorini, som – i flera år – som om eller inte har det varit så – Det är ett av de mest sedda programmen på italiensk tv. Hon heter Sonia Bruganelli, hon är rumänsk, hon är 48, hon har tre barn, och hon brukar definitivt inte dyka upp. Hon är en vacker kvinna, hon har ett humör, och hon döljer det inte.

Var ärlig: hur är det egentligen på TV?
”Herregud, hur ser jag ut?”

Någon som vill provocera.
”Ja visst. Jag vill inte hålla med. Jag spelar inte den vanliga delen av prissy och gne-gne bra kvinnor. Som tv-producent vet jag att program måste ges mervärde, så precis som Signorini, allt jag gör är att skämma bort min natur och säga vad jag tycker. Undvik att vara politiskt korrekt.”

Är hon emot?
”Jag hatar det. Jag älskar dem som smutsar ner händerna och överskrider klichéer. Och ändå är jag bara elak mot dem som förtjänar det. Mot Oretta Bertie, till exempel, skulle jag aldrig vara oförskämd.”

Å andra sidan, för Adriana Volpe gjorde han allt.
”Vår bisexualitet skulle vara kul, men hon tog det på allvar. Det blev personligt. Och ju mer hon retade mig och tog fram det värsta i mig, desto mer kränkande reagerade jag.”

Hur började du?
”Sedan barndomen. Modellera grafiska romaner och känslor på distans. Sedan tog jag 2001 examen i kommunikationsvetenskap med en avhandling som Paolo föreslagit om Big Brother. När Signorini gav mig erbjudandet kunde jag inte tacka nej.”

Även efter succén med ”GF Vip” är hon alltid och enda ”fru”?
”Jag tror ja. Ändå, om jag någonsin blir kallad tillbaka på TV som krönikör är det för att jag gör ett bra jobb. TV erbjuder inga rabatter: om det inte fungerar är du ute. Ändå, när Jag var ung, för att undvika det här märket – jag tenderade att vara i rampljuset – tack vare Paolo gick jag med i redaktionen för Ciao Darwin ».

Se även  Nightbirde Dead: "AGT"-sångerskan Jane Marczewski dör efter strid mot cancer

Vad skulle du göra utan Bonolis?
”Jag vet inte, jag skulle ha varit upptagen. Jag har alltid varit rädd att jag skulle vara ekonomiskt beroende av någon.”

Tack vare honom gjorde han det.
”Hans vårdnadshavare är den som öppnade ett företag och kunde hålla det flytande. Om jag inte hade visat framgångsrika Mediaset-produktioner hade de redan sagt hejdå till mig.

Hans mamma är skyldig, eller hur?
”Ja, absolut. Och han beter sig som om han är hemma: väldigt intresserad av allt och tillåter mig inte att spendera en enda euro med företagets kreditkort ».

Men hur, och de sex löpande konton han pratar om på sociala medier, drar till sig häftiga kommentarer?
”En tillhör familjen, en är min, en är för sjukvårdskostnader… Det är bara en bekvämlighet, vem vet vad folk tycker.”

Sdl öppnade det 2005 med Lucio Presta – agent för Bonolis, Amadeus, Clerici och många andra – som sålde sin andel för tre år sedan, eller hur?
”Ja. Paolo tog hans plats. Lucio lärde mig allt, men jag växte upp med att vilja dra nytta – även ekonomiskt – av det jag gör. Så vi skildes. Det första året han inte ville, kanske han var rädd att passera in Mediasets ögon som den som inte gjorde det. Han var inte ett dugg upprörd, och sedan kom vi överens.”

Vart skulle du vilja gå?
”Jag vill fortsätta jobba med mitt företag. Nu tar jag till exempel hand om valet av Piero Chiambrettis nya program för Canale 5, La tv dei 101 ».

Så Amadeus bjuder in dig till Sanremo?
”Omöjligt. Hans agent är Presta… Tillsammans, om vi kan förenkla våra personligheter, kan vi vara en kraft. Vi lyckades inte.”

Vilket är det vanligaste och mest irriterande missförståndet om dig?
”Att gå och handla utan att ha några strängar för att få alla att knapra. det är inte sant. På sociala medier lägger jag saker jag gillar för att ha kul, inte på riktigt. Jag skryter inte, jag leker med det som hjälper mig genom mycket smärta. Jag står definitivt inte ut med de allvarliga saker jag gör. Jag är inte som Chiara Ferragni, som kallar till presskonferenser.”

Se även  Memes Oscar-natt, Luigi Di Maio är den mest meme karaktären ...

Pratar du om välgörenhet?
”Precis. Vissa saker görs i tysthet (för tre dagar sedan meddelade Ferragni att han skulle donera teckningarna från min kväll i Sanremo till en förening som bekämpar våld mot kvinnor, red.) ».

Hur mycket tjänar han?
”Högst som en Serie B-spelare, även om jag spenderar Paolos pengar och samlar in dem. skämt. Ha ha ha ha ha…”

Innan du fyller 50, tänker du på något du vill göra till varje pris?
”Åh gud nej. Och efter det fruktar jag ålderdom som döden, trots de många tecken jag har fått. Du ska veta att jag har haft tidigare drömmar sedan jag var barn. Ibland innan jag vaknar hör jag smekningar och röster. ”

Ge ett exempel.
”För ett tag sedan hörde jag en kvinna säga till mig: ’Maria Pia är gravid’. Jag vaknar, ringer den här vännen, berättar allt för henne och hon säger: ’Du är en häxa…’.” Eller före min dottern Silvias lobotomi, natten innan brukade jag drömma om Padre Pio som ler mot mig. Jag har aldrig varit uppriktig, men jag vaknar och säger till mig själv: Om allt går bra ska jag tatuera hans ansikte (han visar det för mig, det sitter på hans högra handled, red.) ».

Hon berättade nyligen att hon för tjugo år sedan, efter födelsen av sin första dotter Sylvia, på grund av de neurologiska och motoriska skador hon hade ådragit sig efter en hjärtoperation, var rädd för att inte lyda moderns uppdrag: det är sant att han också gjorde det. Har du mycket sämre idéer?
”Ja. Det värsta. Jag var 27 och när jag fick veta att min första dotter kunde få ett hemskt liv, frågade jag mig själv vad jag skulle göra? Att ta livet av mig och ge henne mitt liv skulle inte lösa hennes problem, så jag sa till mig själv : Hoppas jag att hon kämpar för evigt eller hittar ”Sinnsro någon annanstans? Ja, det var vad jag tänkte. Sedan gick vi som tur var vidare. Och byggde en kärleksby runt den.”

Se även  Nuet och det stora frånvarande

Vad tycker du om de som säger att funktionshinder i slutändan är en gåva för att du förstår så mycket annat om livet?
«Om man måste fokusera på meningen med livet genom ett barns lidande, betyder det att det var fel tidigare. Jag ville att han skulle gå och springa som alla andra och vid 20 års ålder hade han redan tre älsklingar.”

För ett tag sedan sa du och Bonolis att ni skulle bo i separata hus, även om de låg på samma våning: har ni slagit er ner?
”Inte än. Men vi kommer fortfarande att vara tillsammans.”

Hon sa för en tid sedan att man kan gå länge utan att ses. Är ni – som Luca Llorente och hans fru – ett öppet par?
”Vi skojar inte. Att inte vara svartsjuk och besittande är en sak, och ett öppet förhållande är en annan.”

Tidigare sa du att du röstade på Berlusconi: valde du en kvinna som Giorgia Meloni i förra valet?
”Nej. Alltid Berlusconi”.

Och när hennes man sa nej till Berlusconi, som erbjöd honom rollen som talesperson för Forza Italia, vad sa hon till honom?
”Ingenting, men det är inte sant att han aldrig röstade på honom. På den tiden stöttade han Vinny.”

Om det inte var olagligt vad skulle du göra?
”Jag skulle krossa Hermès och Dior-fönster och stjäla alla väskor. Coolt.”

Domenica In, Alessia Marcuzzi och att göra slut med TV: «Jag har ägnat mig åt mina företag, och de går väldigt bra. De blev min plan A.”

© Reproduktion reserverad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.