Milan bromsar igen, 0-0 i Turin. Pioli är +2 på Inter, toppen är hypotetisk igen | liga

Milan slår i bromsen igen och toppar ställningen. Återgår ”virtuell”: andra plats 0-0 i rad för Rossoneri, som inte penetrerade Turin stadion.. Piolis lag har nu 68 poäng, bara två poäng efter Neapel och igenInter Vem har en match mindre och, i händelse av en framgångsrik återhämtning med Bologna (27 april), kan slå sina rivaler i staden.

matchen – Milan dyker upp i huvudstaden i Piemonte med många avhopp, på morgonen slutade Ibrahimovic (vänster knä belastas av knäet), Rebic, Castilego och Benazar (tröttheten i de tre musklerna). Pioli dammar av Saelemaekers och Kessie från 1′ och bekräftar Brahim Diaz på trokaren. Saelemeekers Han är den första som värmer upp motorerna med ett snedskott, sedan vid 13 minuter Belotti att pröva hans huvud. 29′ Saelemaekers ber om en straff för att koppla ihop med Ritchie, men Dovery medger inte. Möjligheter är knappa och reduceras till en Kalabriens slutsats som avvisats av Berisha och initiativ Richie. Vi går till omklädningsrummet vid 0-0, vi börjar om utan förändringar men med lagen som är mer öppna. I den 50:e minuten, matchens mest spännande chans: Vojvoda lämnar direkt från kanten rakt in i hörnstolparna, Mainan uppmärksam och svänger in i en hörna. Milan svarar i den 57:e minuten med Tonalimen Berisha är angelägen om sin slutsats. Två minuter senare krävde Rossoneri ytterligare en straff för att pressa Singo på Theo Hernandez, men även i det här fallet låter Duty spela. Sedan försökte Pioli och Juric med byten, Messias å ena sidan och Pellegri Å andra sidan. 75′ Messias triggers TonaliMittfältaren gör sig av med en försvarare och skjuter, men Berisha slår tillbaka. Tidigare Pellegri Han försöker snubbla i finalen, men Mainian är försiktig och skjuter. i återhämtning Messias Han försöker använda söderbollen, men Bremer räddar genom att stänga i sista minuten och Brescia är bra på att blockera en nick. Jerrod i nästa hörn. I 97′ sista ögonblick av matchen: en frispark från Theo Hernandez, avvisad av Bremer. Det slutar så här: Milan fortsätter att inte släppa men bromsar ändå och känner nu Inters andetag i nacken.

Se även  Calcio Foggia, Canon om Gallos avgång: "Det var inte professionellt"

HÅLL UPPKOPPLING PÅ CALCIOMERCATO.COM EFTER DEN SISTA ÄLSKINGEN FÖR ATT LÄSA DE 100 MINUTERNA I djupgående detaljer av Alberto Pulferosi.