Max Allegri efter 1-1 med Fiorentina: ”Nöjd med lottningen. Vlahovic? Jag gjorde mer än 5 ändringar…”

Obesegrad efter 5 dagar, men har ännu inte kunnat ändra takt vad gäller spelet. där Juventus gjorde också oavgjort i Florens och gå upp till 9 poäng I ställningen tackade Mattia Perin för 1-1-vinsten över Franchi. Juventus målvakt för Faktiskt Noggrannhet Till Luka Jovic i slutet av första halvlek och räddar sedan kvitteringen till höger med ett varv Sufian Amrabat Cirka 5′ från slutet.

Max Allegrii ett postspel för mikrofoner dussinsade han att hans lag, Juventus, inte kunde spela och stängde i första halvlek och gjorde fel i viss tydlighet.”tunga bollar’, men han är fortfarande nöjd med sin femte vinst i rad, och här är hans fullständiga ord.

liga

Fiorentina – Juventus 1-1, kortrapport: Perin är avgörande, Milik ligger tvåa

10 timmar sedan

Om ilska i finalen

Jag var arg för att jag ville att matchen skulle ta slut och de tryckte på. Vi hade så många kryss och det där skottet på mål att Perin gjorde en bra räddning. Vi kunde ha utnyttjat en del kontringar bättre med deras högre försvar, men matchen fick stängas i första halvlek. Det här är en tankeförändring: det här är tunga bollar, man får inte tio bollar per match och i de ögonblicken blir matchen biten. Istället kunde vi inte och det är det enda jag kan beklaga pojkarna. Men vi testade positivt, det är det femte användbara resultatet i rad, och nu ska vi förbereda oss för Champions League och de två kommande turneringarna innan uppehållet.”.

På det enda skottet på mål

Di Maria gick ut och jag var tvungen att höja Cuadrados nivå då han lider mest. Paredes, så länge det håller i sig, då sätter jag fagioli och meretti. Jag är väldigt nöjd med resultatet. Det är normalt att sänka oss i andra halvlek, men den typen av matcher i Florens kan också gå förlorade. Tills vi förstår att Juventus fotboll skiljer sig från alla andra lag, med all respekt, kommer vi att få mål som idag. Där förändrades spelet, för då förändrades spelen på ett psykologiskt plan”.

Se även  ATP Finals Semifinal, Sinner spelar mot Medvedev idag - ATP Finals

Om förvaltningen av tjänstetiden

Utöver ledningen var det situationer där vi fick flytta spelet och istället fortsatte att bära bollen åt höger utan att komma ut på andra sidan. Det var två-tre spännande tillfällen där det räckte med att ta sig in i området med tredje passet, och istället gjorde vi ett misstag. Med det sagt är jag fortfarande nöjd med resultatet”.

På nedgång i andra halvlek, som en konstant under säsongen

Vi spelade med Di Maria som körde två träningspass. Paredes kom praktiskt taget igår, Bonucci körde ett halvt träningspass och gick in en kvart från slutet. De andra spelarna spelade fem matcher i rad var tredje dag och det är inte lätt heller. Låt oss ta plus: Dessa spel, i andra situationer, kommer sannolikt att förlora. Istället hade vi chansen att vinna den eller åtminstone gå med 2-0. Då kanske vi har förlorat…”.

Stämma Vlahovic från bänken

Jag kunde inte göra mer än fem ändringar. Alex Sandro hade problem med sätesmusklerna, så jag tog av Paredes eftersom den var tillagad och i första halvlek var Di Maria borta. Jag är inte kvar att göra två byten, jag har satt Ken som nog kan ge djup själv. Vlahovic har vilat och kommer att vara redo för nästa matcher”.

Att ”dela” scudetton

För tillfället är det inte särskilt högt, men det beror på att vissa lag kan börja bråka (från Wins, redaktör). Det hoppas vi att du är!”.

Stor ånger istället Vincenzo Italiano:”Ja, ja, jag tappade två poäng och jag är en blandning av ilska och ånger. I många situationer där man i dessa matcher måste ta vara på den fina matchen man är med i, och med en motståndare på linorna måste man försöka göra mål, power up och komma in i zonen med flera killar. Jag är ledsen, för vi måste kunna göra mål i sådana situationer, där publiken drar oss, och även för att vi kom från så många matcher utan mål och idag kunde vi ha gjort mer än ett mål. Vi lämnade föreställningen trots att vi inte vann. Mycket bra. Om vi ​​fortsätter att göra detsamma kommer vi att få lite tillfredsställelse”.