Mästare: Real – Chelsea 2-3, och spanjorerna leder. Bayern-Villarreal 1-1 tysk eliminering – fotboll

Champions League fortsätter att väcka känslor, och de första två första matcherna i kvartsfinalerna kommer säkerligen inte att vara något undantag. På Santiago Bernabéu sänds en autentisk fotbollsreklam, med en match fokuserad på bra spel och känslor. Efter Real Madrids 3-1-seger i London i första omgången såg Chelsea praktiskt taget dödsdömd ut, men Europamästarna visade en anmärkningsvärd 3-0-prestation över sina rivaler (plus ett otillåtet mål för Marcos Alonso) med mål från Mount, Rudiger och Werner , den senare med ett värdefullt spel. Men 10 minuter från slutet drog sig Modric ur Ballon d’Or-setet med en suverän passning för Rodrygo, som gjorde 1-3 med ett skott. Ett mål betydde förlängning, och här fick Benzema som vanligt i händerna på Karim ”Helm”, som i den 6:e minuten av förlängningen gjorde det andra målet för Real med en nick från inlägg från Vinicius Junior, vilket vi menar nu underbart. . . Sedan tänkte Modric på det igen, med hela sin klass och gjorde sig inflytelserik även i återhämtningsfasen, liksom Valverde, för att hålla Madrid utanför fara och till slut blev Chelsea förlöjligade. spela in

Samma öde mötte Bayern München, som favoriter mot Villarreal, trots 1-0-förlusten i den första omgången. Man trodde att Lewandowski och hans lagkamrater på Allianz Arena skulle ha vänt poängen, men det spanska laget som slog ut Atalanta visade sig återigen vara svårt att bryta för någon, och med Chukwueze två minuter från slutet gjorde de målet. 1-1-målet (för Bayern gjorde han, givetvis Lewandowski) som gjorde den bayerska publiken mållös. Det är som att säga att antagandena och bristen på idéer för Bayern ikväll har straffats, och att Unai Emery verkligen är Magul. spela in

Se även  Vuelta - Evenepoel missar framträdande i etapp 15! Rui Costa vinner som den gamla räven i Laconbury, och Kos i den röda tröjan