Män och kvinnor, Maria de Felipes farväl till Manuel Valisella: Nu …

De döden Från Manuel Achille Vallequilla Chockade den lilla skärmens värld. Tidigare friare och tronista män och kvinnor Han försvann vid 35 års ålder. En nyhet som inte bara frös fast fans av programmet, utan även de som kände honom i sammanhanget. Därför, i slutet av onsdagens avsnitt, den 21 september, dejtingprogrammet för Maria de Filippi Han ville hedra Manuel med ett kort avskedsklipp.

Farväl till ”Men and Women” till MANUEL VALLICELLA – Videon visar bilder som spårar historien om Vallicella inuti män och kvinnor. En kort men också rörande video tack vare låtvalet som används som bakgrundsmusik: Ödet för dem som levde för att älska av Tiziano Ferro. Det valda stycket verkar vara skrivet specifikt för Manuel, som någon påpekade på sociala medier: Från en dröm förseglad med tårar, till tatueringar som en sköld på venerna som aldrig glöms bort […] Gråt så mycket du vill, jag kommer att minnas ditt leende, och jag är ledsen att säga det men ödet förrådde oss.”

Ansar-tävlingen ”Män och kvinnor” – Manuel hade tidigare medverkat i Kanal 5-programmet som adressat för Ludovicadalen, då under täckmantel av tronista. Det har varit många de senaste timmarna som velat hälsa honom på sociala medier. Först och främst Valli, som sa att hon var hedrad över att lära känna henne men var förkrossad över nyheterna. ”Du kommer att förbli i mitt hjärta för alltid. Jag skickar till dig och jag kommer att fortsätta att skicka våra armar till dig där alltid.” också Gianni Sperti Anslut dig till de offentliga kondoleanserna med dessa ord: ”Alla märkte dig på grund av ditt fysiska utseende men sedan De minns dig för din blyghet och godhet i sinnet. Frågan som stör mig är: ”Vem vet, om jag pratade med dig lite mer kunde jag ha gjort något för att undvika ett så tragiskt slut.” Jag älskar dig.” Det tragiska slutet som krönikören syftar på är hypotesen om självmord, enligt en nära vän till honom hade Manuel faktiskt begått självmord.

Se även  Branko horoskop idag, 9 april 2022 / förutsägelser för Vågen, Skorpionen...

Kan inte missa farväl Rafaela Minoya. författare män och kvinnor Hon säger att hon är säker på att Vallicella nu kommer att kunna komma tillbaka I armarna på sin älskade mamma som dog för några år sedan av en sjukdom som Manuel var mycket fäst vid. ”Jag har skrivit i timmar och sedan raderar jag… och ingenting går sönder orden rinner inte ur mitt hjärta de stannar i mina händer… Jag försöker skriva med huvudet men mina tankar blir förvirrade minnen av våra konversation… sedan ingenting jag skriver bara i sin mest ärliga form, jag Så ledsen att jag inte kan skriva det eller ens tänka… Din mamma kommer att ta hand om dig. Hej Manuel. Vila i frid”.

Stöd ilfattoquotidiano.it:
Låt oss fortsätta arbeta tillsammans
Striderna vi tror på!

Att stödja ilfattoquotidiano.it innebär att vi får fortsätta publicera en onlinetidning full av nyheter och insikter.

Men också att vara en aktiv del av samhället med idéer, vittnesmål och delning. Stöd oss ​​nu!

Tack
Peter Gomez

Stöd oss ​​nu


Tillgängliga betalningar

Föregående artikel

Storebror Phip, Sarah Manfusos sensationella slip. Han tittar på Luca Salatino i köket och säger: ”Men du är inte en konkurrent.”

nästa


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.