Livesändning Spezia-Inter 1-0: LIVE Avblockera Daniel Maldini!

22:13

66′ – Fyra byten för Inter

Mitt humör Försök att vända spelet med fyra byten: ut bår, Goossens, D’Ambrose och Mkhitaryaninuti Calhanoglu, Dimarco, Dumfries, Dzeko.

22:02

53′ – Mål för Spezia! Poäng av Daniel Maldini

Överraskande nog är han det efter så många Inter-tillfällen kryddor att ingå funktion. Tänk på det Daniel Maldinisom ersatte i början av andra halvlek Shomorodov, som är redo att hjälpa ner vilket fick toppmötet att explodera.

21:53

46′ – Lautaros mål avvisas

Inte ens efter 40 sekunder Lautaro Martinez Hitta målet. Allt stoppades dock av den oregelbundna situationen lok i början av arbetet.

21:52

46′ – Andra halvlek börjar

Lagen återvände till planen och andra halvlek började.

21:35

45 + 2 ’- Första halvlek slutade mållöst

Inter är alltid en anfallare, men målet kom inte: så här slutade första halvlek utan nätverk. Många chanser skapade av Nerazzurri, som dock framför allt var ouppfyllda Lautaro Med en räddad straffspark Dragovsky. Spezia försvarar sig bra och avvärjer Inters anfall och gör sig också väldigt farlig i början av andra halvlek.

21:29

41′ – Lautaro igen, som räddar Dragowski

ögonblicksbild av Lautaro Martinez I riktning mot området, snarare än tjänsten lok Prova enstaka skott Dragovsky Det övervinns genom att bli tillräckligt berört för att skicka det över stången.

21:20

33′ – Chill Inter, före detta modell skärpa den

reaktion kryddor Den som försöker skada i motattacken. Han anlände till området skärpa denhans (skeva) slutsats påverkar tvärstång Och vi återvänder till fältet.

21:16

29′ – Vilken möjlighet för Mkhitaryan

Bollen är i luften och kommer Mkhitaryan som försökte det första skottet från utanför området och rörde ribban. Inter är ständigt i motståndarens område, men målet är ännu inte nått.

Se även  Handen ligger i ansiktet på domaren

21:06

20′ – Fiery Peak, Inter kastar framåt

De första tjugo minuterna var av hög intensitet, med stadion laddad efter att hans straff räddades Dragovsky. Nerazzurri anfaller medan Spezia försvarar och väntar på ett bra tillfälle på kontring. Försök igen Lautaro Men den polske målvakten svarade ändå.

21:01

14′ – Lautaro gör ett misstag! för Dragowski

Från disketten visas Lautaro Martinez sparkar till höger, Dragovsky Gissa hörnet och rensa bort bollen och frigör Nerazzurri-målet.

21:00

12′ – Straffspark för Inter!

Efter granskning fattar domaren ett beslut: Straffspark för Inter Ett gult kort för Caldara För d’Ambrosios fotledsoperation.

20:58

9 ’- var fixer

Inter aggressiv och farlig omedelbart. Prova D’Ambrosio Som går in i zonen men slutar glida Caldara. Allt beror på: Han var Ring domaren för att kontrollera straffsparken. Tävlingsledaren går till fältgenomgången.

20:53

5′ – Avsnitt 1 Inter

De första minuterna med den aggressive Nerazzurri. Den första goda möjligheten genereras av Lautaro Martinez som skjuter från kanten Dragowski vägrar med knytnävar.

20:48

1′ – Spezia-Inter startar!

Efter en tyst minut för Cutros offer börjar matchen mellan Spezia, i den vita tröjan, och Inter, i Nerazzurri-tröjan, på Picco Stadium.

20:40

Fem minuter före avspark

Allt är klart på Picco Stadium: lagen är på väg att gå tillbaka på planen för domarens start.

20:20

Mkhitaryan: ”Det kommer att bli ännu en utmaning för oss”

Mittfältarens tal dell’InterPå DAZN-mikrofoner, före matchen mot Spezia: ”Vi vet de saker som vi inte gjorde bra, den här matchen kommer att bli ännu en utmaning för oss. För att visa att vi kan vinna på bortaplan också måste vi göra allt för att vinna innan den första matchen i Champions League.”

20:05

Mitt humör beror på hennes omsättning

Med tanke på den grundläggande utmaningen v PortoNerazzurri-tränaren fokuserar på honom Doran i kvällens match. Gå tillbaka till publikationerna Handanovicmedan i det defensiva utrymmet A.J D’Ambrosio. Till höger där Darmian medan han är framför, tillsammans med den ständigt närvarande Lautaro, vid hans sida lok.

Se även  I Paris pratar vi italienska!

19:40

Spezia Inter, officiella laguppställningar

kryddor (4-2-3-1): Dragovsky. North, Ambado, Caldara, Nicolau; Bourabieh, Zerkovskiy; Agudilo, Shomorodov, Gas; ner. tränare: Leonardo är enkel.

Inuti (3-5-2): Handanovic. Ambrosio, de Frigg, Bastogne; Darmian, Barella, Brozovic, Mkhitaryan, Goossens; Lukaku, Lautaro. tränare: Simon Inzaghi.

19:35

Inter på planen i specialtröja

Med anledning av Spezia-Inter kommer Nerazzurri-spelarna att ge sig ut på planen i en skjorta med speciella guldbroderier med inskriptionen 115 år gammal”, För att fira 115-årsdagen av grundandet av Inter.

19:20

Inzaghi: ”Brosović kommer tillbaka till toppen och Lukaku…”

ord Nerazzurri tränare För klubbens officiella kanaler inför utmaningen:sDet kommer att bli en tuff match, mot ett lag som har ett väldigt specifikt mål att kämpa för. Vi vet värdet av Lukaku, han kom från en problematisk period och ger nu utmärkta signaler. Brozovic? Jag är nöjd för det fungerar bra. (Läs allt)

19:10

Spezia-Inter, Kuriosa

Inter stannade obesegrad I sina fem senaste Serie A-matcher mot Spezia, tack vare fyra vinster och oavgjort; Nerazzurri gjorde 11 mål totalt mot ligurierna i turneringen, jämfört med bara tre insläppta mål.

Inter fick ingen bra framgång Fem av de sex senaste bortamatcherna mot liguriska motståndare i första divisionen (D4 L1), efter att ha vunnit alla sex tidigare möten.

Spezia har inte vunnit någon av sina senaste sju matcher i Serie A (D3 L4), även om de har oavgjort sina två senaste matcher, med Leonardo Semple Från bänken: Ligurierna har aldrig spelat in en så lång rad av oavgjorda oavgjorda tävlingar i tävlingen.

Spezia gjorde inte ett enda mål De senaste fem hemmamatcherna I Serie A, under de senaste 45 åren, har bara två klubbar spelat fler på varandra följande hemmamatcher under en enda Premier League-säsong utan att göra mål: Parma (åtta 2020/21) och Sampdoria (sju, endast 2022/23).

Se även  Juventus, rädda damen: 80 miljoner försäljningsskatter