Live-tv, officiella laguppställningar och var du kan se det live

Juventus vår Tillbaka på planen. Efter oavgjort mot Laziomed Finocchiaro På sköldar och Debut med Juventus U19-lag Alfonso Montero (Tränarens son Paolo), framför den här tiden där Fiorentina. En viktig match sett till ställningen för Juventus, som fortfarande letar efter slutspelsplatsen, som för närvarande skiljer det med 5 poäng. Viola får klara sig utan den Padilladiskvalificerades av sportdomaren för tre matcher, och DennisSom också blev utvisad i senaste matchen. Men bland Bianconeri blir det ingen SavioSom fick sin femte straff i turneringen mot Lazio och missar Fiorentina-matchen på grund av diskvalificering. Bagnocco återvänder dock efter att ha missat matchen mot Biancocelesti, igen på grund av diskvalificering.

Fiorentina – Juventus Primavera live

45' – Slut på första halvlek på Viola Park!

44' – Turkisk reservation!
Juventus-yttern är naiv och tappar bollen och blockerar sedan sin motståndare.

40' – Fiorentinas chans!
Robinho skjuter med högerfoten utanför området, och bollen hamnar utanför Venarciks mål.

35' – Tempot ökar på Viola Park!

32' – Fiorentina dyker upp!
Ceni, med hjälp av Prachi, flyger mot mål och skjuter från en snäv vinkel, och Venarcik räddar honom.

30' – Infantino alarm!
Mittfältaren född 2003 för Fiorentina hamnar i kaos på Turco som ligger kvar på marken i smärta.

26' – Dangerous Crabsto!
Den attackerande Juventus-mittfältaren skjuter med vänsterfoten, och bollen hamnar utanför mål.

23' – Chans för Juventus!
Bugno går för ett skott, Biaggetti avvisar bollen och den hamnar i hörnet.

19' – Punch bokad!
Det första gula för protestmötet. Juventus-anfallaren faller inne i straffområdet och kräver en straffspark som domaren inte dömde.

Se även  Milan Thuram: ekonomiskt problem. Triangeln med Paris Saint-Germain och Leipzig

15'- Just nu lite vibbar och fina låtar än så länge!

12' – Juves defensiva fas har varit utmärkt hittills!
Fiorentina behåller bollinnehavet, men Bianconeri lämnar inte utrymme för sina motståndare.

9' – Si Prova Mazur!
Pole skjuter en boll väldigt högt med sin högra fot.

Minut 5 – Juves första chans!
Floria försöker med en högerboll i mitten och Tognetti räddar.

1' – Matchen började på Viola Park.