LIVE TMW – Roma, Mourinho: ”Zaniolo skulle inte försvinna, men jag kunde inte ringa honom”

20.00 – Efter Bekos framgångar mot Spezia kommer Romas tränare Jose Mourinho att tala om några minuter på presskonferensen för att kommentera Giallorossis prestation. Följ hans ord tack för att leva TMW!

20.28 – Konferensen börjar.

Vad hände med dig ikväll?
”Lagspel. Ett lag som fungerade riktigt bra under veckan, med att organisera spelet. Du såg vad vi jobbade med, det var inte lätt att spela här, med ett motiverat lag och en positiv rad. Vi gjorde det väldigt bra 2 -0 är inte resultatet som stänger matcher, men jag kände mig lugn På bänken kändes det som ett kontrollerat spel och jag älskade det.”

Kommer någon att behövas om Zaniolo lämnar?
”Jag tappar aldrig en minut när jag tänker på transfermarknaden efter Zaniolo. Jag kanske har fel, men mitt villkor är att det inte finns någon historia. Jag tänker inte på någonting, det är väldigt enkelt för mig. Vad managern säger jag am är en absolut sanning och det han säger till mig får mig att säga att han är. Det finns ingen historia. Jag skulle bli förvånad om Zaniolo lämnade, och om han gjorde det skulle vi ha ett akutmöte för att ingripa.”

Hur återställer du din relation med Roma Zaniolo?
”Jag har alltid fått stödord för honom. Relationen till mig är bra, låt oss se vad som händer med miljön. Ur juridisk synvinkel är dörren öppen, mitt villkor är att dörren är stängd, men i fotboll något kan hända Niccolo ger allt varje gång han spelar i det, en period, och i den meningen har min relation med honom alltid varit bra och igår var det också bra. Spelaren som säger att han inte kan hjälpa till laget för tillfället. Det gör jag inte. Inget behov av att ta tillbaka rapporten, inga problem. Den här veckan är det viktigt att du har gjort tre poäng och det är en bra match.”

Se även  Salernitana - Neapel, chockerande skylt i Salerno: "Vi sparkar ut dig ur staden!"

Vad hände med Ibrahim?
”Från min personliga synvinkel gjorde jag inte så mycket. Vi analyserade objektivt träningspassen, hans arbete och hans intensitet och försökte ändra detaljerna varje dag. Det är tack vare honom och även laget som han spelar bättre. Vi gillar honom mycket när det gäller att rikta in sig på en spelare med negativa prestationer, men idag var det svårt En av våra spelare måste spela dåligt. Laget gör det bättre, om Ibrahim inte gör mål bidrar han fortfarande, medan tidigare, om han gör inte mål, han bidrar inte. Han jobbar bra med laget, sedan om han gör ett bra mål.”

Kommentera Juventus straffspark? Strävar du efter en plats i Champions League?
”Jag vill inte prata om det ärligt. Jag förstår väldigt lite om lagen och domstolen, samt överklaganden. Jag förstår väldigt lite om dessa saker och mitt fokus ligger inte där utan på att göra så många poäng som möjligt och se var vi är i slutet av turneringen. Spelar en gång i veckan. Den här veckan är vi starka, vi kan växa, men när vi spelar tre gånger i veckan kan historien förändras och vi kan kämpa. Mitt fokus ligger på söndagens match.”

Roma gästlag?
”Låt oss säga att det är styrka och att vi kanske förlorar på söndag (skratt, red.). Vi mår bra på bortaplan, vi hanterar känslor bra också eftersom frustration ibland kan komma. Det blev många bortamatcher och från matchen i Genua med Sampdoria alltid släppte in mål, det gjorde vi inte. I dag är jag nöjd.”

20.39 – Presskonferensen avslutas.

Se även  Milan, bara Supercupen kan rädda säsongen | första sidan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.