måndag, juni 24, 2024

LIVE TMW – Österrike, Rangnick: ”Milan har gjort det bra under de senaste 2-3 åren”

Datum:

Han lever

19.10 – På några minuters presskonferens Ralph Rangnick. Teknisk kommissarie förÖsterrike Vänskapsprov kommer att lämnas in motItalien Som kommer att hållas i morgon på Ernst Happel Stadium i Wien.

Klicka här För presskonferensen av Robert Mancini.

19.53 – presskonferensen börjar:

Varför såldes bara 17 000 biljetter?
”Jag vet inte, jag vet inte riktigt. Jag har inte varit här på länge för att döma, matcherna mellan Österrike och Italien måste vara slutsålda. Låt oss hoppas imorgon ett annat fan köper en biljett i sista minuten .”

Finns det några nyheter om skadorna? Mancini kommer att spela 3-4-3
”Det är fyra spelare som är skadade. Sedan finns det de andra, men jag kan inte berätta vilka laguppställningar eller laguppställningar vi kommer att spela med.”

Vilken typ av Italien förväntar du dig? Vill du svara Ronaldo?
”Vi ska spela en match där vi ska försöka vara så starka vi kan, och vi vill vinna. Jag har redan svarat på den andra frågan, det är inte min uppgift att svara Cristiano Ronaldo, det är Manchester Uniteds jobb .”

Hur ser du på utvecklingen av det italienska landslaget?
”Det har skett en del förändringar, laget som vann EM hade mer erfarenhet medan många unga spelare kommer att spela i morgon. Det var samma sak mot Albanien, de öppnar vägen för nya generationer. Italien kommer att vara väldigt disciplinerat taktiskt. Italien är ett starkt lag och vi vill utmana dem.” starka motståndare.”

Vilka lärdomar tar du med dig från denna resort?
”Det är fortfarande en match imorgon… De har inte setts så mycket, men jag har sett bra saker. Det hjälpte oss att lära känna varandra bättre, vi tränade under perfekta förhållanden.”

Se även  "På Inter för att jag vill vinna allt. Jag har en nr 9 som inspirerar mig. Och om min bror kan jag berätta att..."

TMW – Vad tycker du om Serie A och Milan Pioli?
”Vi har också Serie A-spelare i vår trupp, som Bosch och Arnautovic. Vi ser Serie A-matcher och det är en väldigt viktig liga. Napoli har haft en fantastisk säsong hittills, de är praktiskt taget obesegrade. Milan vann Scudetto, de” de går vidare i Champions League och de har gjort det bra under de ytterligare 2-3 åren.

Hur spännande är det att spela den dagen som världscupen börjar? Kommer du att se Ecuador och Qatar?
”Jag tror inte att jag kommer att se många VM-matcher. Jag kommer bara att se de matcher jag behöver för att förbereda mig för Österrike.”

Vem blir din målvakt?
”Frågan uppstår i slutet av mars, vi har fortfarande fyra månader kvar. Vi måste tänka på alla positioner för mars månad, inklusive målvaktspositionen.”

Senast Österrike spelade mot Italien i EM, hur mycket påverkade den matchen dig?
”Jag vet inte, jag såg inte just den matchen. Jag såg Nations League-matcherna mot England och Tyskland, och ibland börjar de med fyra spelare, ibland med tre, och det är inte förvånande att de valde det här spelsystemet . Vi behöver bara se om de kommer att spela med en anfallare eller två, det får vi veta i morgon.”

20.16 – Presskonferensen avslutas.

Emet
Emet
. "Tv-expert. Typisk twitterfanatiker. Introvert. Zombieguru. Total upptäcktsresande. Upprörande ödmjuk läsare. Analytiker."

Populär

Mer som detta
Related