LIVE TJ – ALLEGRI i konferensen: ”I morgon kan vi bli tvåa i tabellen. Pogba är tillgänglig. Perin och Vlahovic spelar, Di Maria vilar”

Massimiliano Allegri talade på presskonferensen inför matchen mot Sampdoria. TuttoJuve.com följde evenemanget live:

Vad ska Juventus vara försiktiga med?

”Matchen mot Sampdoria ser överkomlig ut, men de förlorade alltid med marginal i den senare. I morgon kan vi nå andraplatsen i ställningen för den första matchen, eftersom vi har 50 poäng, jag säger det och upprepar det.”

Är Pogbas retur tillgänglig?

”Paul är tillgänglig. Jag har inte bestämt mig för truppen än. Perin och Vlahović spelar i morgon.”

Kan Danilo vila?

”Jag har inte bestämt mig ännu, för jag måste bedöma Bonuccis tillfrisknande och se hur Danilo och Bremer mår. De Sciglio och Ealing kommer tillbaka imorgon. Keza kommer inte att vara tillgänglig. Di Maria är helt avslappnad och han kommer tillbaka på torsdag .”

Har Vlahović återhämtat sig helt?

”Vlahović har återhämtat sig helt. Jag är nöjd med hans prestation och jag är väldigt säker. Anfallare bedöms på mål, men han har gjort det bra de senaste matcherna.”

Blir det en avgörande vecka?

”Mer än avgörande kommer det att vara viktigt. Ligatabellen är gjord av unga spelare och man ska inte göra misstag i dessa matcher.”

Kommer ungdomen att kallas? Är ungdomen särskilt viktig för dig nu?

”De stora lagen är ansvarsfulla lag, men ni gör skillnaden med de små lagen. Imorgon är ett viktigt test för oss. Ungdomarna spelade i år. Pecorino mår bra, men han är skadad, Companion kommer att vara med”.

Kan Bonucci börja som ägare?

”Fotboll är konstigt, för jag trodde att jag skulle låta honom spela i morgon, istället spelade han torsdag för att Alex Sandro var skadad. Vi får se i morgon bitti.”

Se även  Ny hymn från söndag av Maradona

Avslutning av Massimiliano Allegris presskonferens

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *