Lika med Nunziatas debut, njut av livesändningen

Börja med jämställdhet Jurmala Ny bienniumItalien U21som i första matchen under överinseende av Ny tränare Carmine Nunziata (Uppflyttad från U20-laget) och gjorde debut i Den första gruppen av UEFA Euro 2025-kvalet (schemalagd för Slovakien) Motsvarande 0-0 mot Lettland. Hämtad direkt Dale match…

18:36

Baldanzi mot återhämtning: ”Han kommer att vara där med Türkiye”

Idag missade han på grund av skada matchen som var oavgjord i Lettland med Italien U-21. Baldanzi kommer att finnas tillgänglig istället Av Nunziata i nästa tisdags match (12 september) Mot Turkiet. Det bekräftade tränaren själv efter matchen i Jurmala, där han pratade om det Empoli playmaker: ”Han har återhämtat sig och kommer definitivt att spela.”

18:23

En poäng för Italien: situationen i grupp A

Med oavgjort i Lettland i sitt första framträdande Den första gruppen av UEFA Euro 2025-kvalet Italien flyttar dit klassificering Av punkt medan jag Lettland (redan segrande över San Marino) gick topp med 4 poäng, +1 Norge (Victorious turn on San Marino I den enda spelade matchen). Slutligen har de 0 poäng med San Marino Irland och Turkiet Vilka tävlar idag (8 september).

18:11

Italien, kapten Perolas analys

Efter matchen gjorde Italien U-21 oavgjort 0-0 i Lettland Kaptenen för det italienska laget, Perola, talade: ”Bandet är en stor känsla och ett viktigt erkännande – sa Al Försvarare av Salernitana. Idag fick vi inte det resultat vi ville ha, vi slösade mycket. s”Om du inte kan öppna poängen snart kommer dessa matcher att bli komplicerade och du riskerar att inte kunna göra det igen, som tyvärr hände idag.”

17:57

Nunziata upprörd: ”Vi borde ha gjort mer”

I slutet av matchen Carmine Nunziata är inte nöjd: ”Vi har betalat priset för det fysiska tillståndet, vilket inte är idealiskt i det här skedet av säsongen. Azzurris tränare sa:. Vi var långsamma och inte särskilt precisa, hade outnyttjade målchanser, men bara i blixtar fick vi en glimt av vilken match vi kunde spela. ”Vi gjorde många dåliga passningar och borde ha gjort mer.”

17:51

96′ – Slutsignalen: Lettland – Italien, det slutar 0-0

Sista domarsignalen: Matchen mellan Lettland och Italien slutade 0-0 i JurmalaDen första för italienarna i den första gruppen Kval till EM 2025.

17:50

95′- Casady väntade, Italien slog inte igenom

Italien läggs ner Att gå uppInlägg från vänster av Ruggeri till förmån för Casady som kommer in Väntar på det vackraste.

Se även  Milan gör Openjobmetis osynlig i köttbullar

17:47

92′- Italien är nära att göra mål, men Pex blockerar N’Dours skott

Stor möjlighet för Italien: BOV belönar Zanottis inkludering, avlastad för honom Ndour sköt ett lågt skott, men det räddades underbart av BecksSom räddade Lettland med en fotspark.

17:45

90′ – Fem minuters stopptid tillåten

jag är 5 minuters extra tid tillåten Efter domare och resultat mellan Lettland och Italien Alltid fast vid 0-0.

17:37

82′ – Italien förlorar med Cassady-mål

Grande En möjlighet som Italien inte utnyttjade: Ruggeris mjuka kors från vänster sida Cassady, ensam framför målvakten, avslutar högt Från huvudet.

17:32

77′ – Gult kort i Lettland: Varning för Milnes

Andra gula kortet i Lettland: Gallo till Milnes Efter att Koslis tacklade det i den 59:e minuten

17:31

76′ – Cassady och Colombo har problem: Italiens chans försvinner

Farliga Italien: Nej. Vi svänger till vänster Och gå över till området där Kasady och Columbo irriterar varandraMed chansen förlorad för italienarna.

17:28

73′ – Italien insisterar, men Ndour skjuter högt

Fortsätt att attackera Italien i jakten på fördelen: Blicka området med Bove och dumpa baklänges till EndourDen som skjuter först med vänster, men avslutar högt.

17:27

72′ – En chans för Italien med Esposito

Italien är fortfarande farligt: ​​ett inlägg från en hörna och ett flygstart Esposito, som missade målet med huvudet.

17:25

70′ – Italien är farligt mot Colombo

En möjlighet för Italien: ett inlägg från vänster genom Ruggeri till bortre stolpen Colombo föregriper Bove, men han headar bollen utåt från nätverket.

17:21

66′ – Espositos högra fot är svag: en lätt fångst för Bex

Italien långdistansfinal: Esposito försöker med höger, men slutsatsen är för svag Det är lätt för den lettiske målvakten Pex att rädda den.

17:15

60′ – Byte för Italien: inne i N’dour

En annan byte i Italien: Nunziata skickar Paris Saint-Germain-spelaren N’Dour till planen Istället för Meriti, Juventus-spelare.

17:10

55′- Lettland är nära att göra mål: Vabni delar

Lettland är nära att göra mål: frispark från kanten tagen av Vapne E Bollhuggningsstolpe från den blå dörren.

17:08

53′ – Dubbelbyte för Italien, Bonziata ändrar anfallet

Dubbel En förändring i anfallet för det italienska landslaget som leds av Nunziata: Inside Esposito för Nasti och Colombo för Oristanio

Se även  Islam Makhachev dominerar Bobby Green i den första omgången av TKO, och vill ta nästa titel

17:07

52′ – Nastis nick är inexakt: Italien tränger inte igenom

Italiens chans: Zanottis inlägg och Nastis nick, men bollen hamnade utanför mål.

17:02

47′ – Andra gula kortet för Azzurri: Gult för Oristanio

Andra gula kortet i Italien: Efter Boves gula kort i första halvlek kom Orestanos gula kortstraffades med ett kort för att ha gjort ett misstag.

17:01

46′-Lettland-Italien: Början av andra halvlek

Den andra halvan av matchen mellan Lettland och Italien har börjat: inga förändringar och ställningen är 0-0.

16:53

Italien är långsamt, det behövs en taktförändring i andra halvlek

Territoriell kontroll och bollinnehav för Italien, vilket inte var fallet i första halvlek Det gick dock inte att öka tempot och hitta utrymmen Mot Lettland stängde försvaret och försökte sedan slå till i början av andra halvlek. Cassady och Boves långväga försök var förgäves, och de enda riktiga chanserna var dessa Detta är vad som hände med Oristanio (som missade det i den 27:e minuten). Sparkar den avgående målvakten) e Otäck (huvudet är väldigt centralt al 36′).

16:45

bild 45 Lettland – Italien Första halvlek slutar oavgjort 0-0

Ingen återhämtning i Jurmala där Den första halvan av matchen mellan Lettland och Italien är slut: De två lagen gick in i slutet av första halvlek med ställningen 0-0.

16:42

bild 42′ – Italien är farligt från långt håll med Bove

Med Lettland förankrat i Italiens försvar Han försöker på distans med POVsom skjuter ett kryss utanför mål.

16:38

38′ – Gult kort till Bove

Logotyp kort Gul till BuffHan var en Roma mittfältare Jag bokade för sent inträde och fel På mittfältet.

16:36

36′ – Italien försöker genom Nasti

Ännu en chans för Italien: ett inlägg från högerkanten Nastys header, den var väldigt central Bari-anfallarens poäng oroade den lettiske målvakten Pecs.

16:32

32′ – Chans för Italien med Meretti

Italien är kvar på attacken: Oristanio går ner till vänster och korsar in i området, där Meriti lyckas bara nicka bollen Som marscherar så långt ut ur Lettland.

16:27

27′ – Italien är nära att göra mål, men Oristanio missar

Italien är ett steg bort från ledningen: Oristanios Meriti-vin är fantastiskt Som sparkar på den avgående målvakten.

16:25

25′ – Bove skjuter återigen högt från kanten

Italien Han insisterar, men tränger inte in: Tränga in i det lettiska området med bollen och nå kanten, där Bove letar efter ett skott med vänsterfoten Men han skjuter högt över ribban.

Se även  Cassini: "Det finns en konvergens i tv-rättigheter, här är annonsens godkännandedatum. Varaktighet och centralitet säger dig allt | första sidan

16:19

19′- Bove vidrör krysset med höger fot

Italien är fortfarande farligt Den här gången med POV: ett högerfotsskott från kanten För den romska mittfältaren som dock bara sponsrar korsningen.

16:13

13′ – Italien är farligt med Casady

Italiens chans: Hörna tagen av Mereti och drabbade samman i det lettiska området, där Bollen når Cassady som försöker överraska hemmalagets målvakt med sitt högra knä Men det slutar högt.

16:10

10′ – Hörnspark för letterna när de anfaller Desplanche

Hörnspark Lettland: Korsade in i straffområdet Droppen kommer ut, slår iväg och laddas av motståndaren och därmed vinna en frispark.

16:05

5′- Italien avancerar och Lettland väntar

Studiestadierna i detta anbud börjar med Italien försöker spela matchen med Lettland som väntande värd Försök sedan att trycka på omstart.

16:00

1′-Lettland-Italien, matchen har börjat

Började i Jurmala nr Lettland och Italien U21 matchEn giltig utmaning för den första gruppen av Kvalificerad till kommande EM Från kategorin. Pirola, en Salernitana-försvarare, är lagets kapten The Blues blev föräldralösa av playmaker Baldanzi.

15:57

Deltagande lag tar plats för nationalsången

Lettland och Italien U-21 På planen i Jurmala ställde de upp när nationalsången spelades innan matchstart Den första gruppen av EM 2025-kval.

15:50

Den nya italienska tränaren Nunziatas första framträdande

I Lettland kommer han att göra sitt första framträdande på bänken för Azzurri Carmine Nunziata, uppflyttad från Italiens U20-landslag Vilket ledde till seger i senaste Eight Nations Championship ochSilver i VM-kategorin i Argentina.

15:28

Azzurrini gör sin debut, och letterna är redan på tredje plats

Första loppet in Den första gruppen av UEFA Euro 2025-kvalet För Italien U21 gjorde de debut idag i Lettland istället Redan på 3 poäng Efter att ha slagit San Marino med 2-0.