Lazio lämnar Champions League: Super Kane eliminerar Sarri

Providel attackerar: ”Fyra domare och ingen såg”!

Biancocelestis målvakt live på TV efter eliminering. Läs hans ord här

Sarri: ”Ändra formation? Inte ens en dröm”

Läs Laziotränarens kommentar till matchen här.

23:41

Tuchel: ”Vi gjorde mål vid rätt tidpunkt”

Vad känner jag? En kombination av allt hade vi höga förväntningar på att kvalificera oss till kvartsfinal. Vi visste att vi måste göra två mål. Vi tappade aldrig nerverna, vi spelade på ett organiserat sätt och gjorde mål vid rätt tidpunktSå här pratade Thomas Tuchel, tränaren för Bayern München, till Sky Sports, efter segern över Lazio.Nu blickar vi framåt och drömmer om att vinna Champions LeagueTuchel tillade.

23:32

Capello attackerar Sarri och Lazio live på TV

Läs kommentatorns analys här efter Biancocelestis nederlag mot Bayern München i Champions League.

23:18

Lazio är borta, vad händer nu med femteplatsen i Champions League

Biancocelesti slogs ut av Bayern München i Tyskland. Dåliga nyheter för Italien också… Läs mer här.

23:17

Cataldi: ”I första halvlek gjorde de vårt mål”

Cataldi till Mediaset: ”Vi spelade en bra match i 45 minuter, de gjorde mål med en chans i första halvlek och sedan gjorde de skillnaden. Det kommer att bli svårt att återuppta spelandet nu, men vi måste göra det om vi vill spela den här typen av spel varje år”.

23:13

Saris ord

Intervjuer och presskonferenser: Läs alla Sarris ord här i realtid.

23:12

De Ligt: ”Vi har haft tålamod”

Tänd mediasetet: ”Vi spelade en bra match. Vi hade tålamod. Jag hade ett bra skott på mål och sedan var Muller bra. Lazio började bra, men efter 2-0… det var viktigt för oss, vi hade mer utrymme”.

23:08

Zaccagni: ”Vi är besvikna”

Zakagne till Mediaset: ”Vi är besvikna, vi borde ha tagit några chanser i första halvlek. Vi tappade lite självförtroende efter målet. Fotboll består av ringar, och vi kunde ha tagit initiativet. Nu måste vi försöka hålla oss enade och vinna nästa match direkt”.

Se även  Vilken strandbild på en tennisspelare

23:02

Matchstatistik

Matchen i siffror: Läs all statistik här.

22:52

Slut på matchen: Lazio går ur

Bayern vinner med 3-0 och kullkastar resultatet av den första omgången: Kane (dubbel) och Muller gör mål.

22:47

89' Bayern byte

Sane är ute, Laimer är på planen. Sedan även i Gnabry för Musiala.

22:38

80' Sista byte för Lazio

Kamada ersätter Luis Alberto.

22:36

78' Dubbelbyte för Bayern

Davies och Till på insidan, Guerrero och Muller på utsidan.

22:33

76' Ersättare Lazio

Pedro ersätter Felipe Anderson.

22:30

71' Muller slår in

En snabb kontring av Bayern.Bollen når Muller, som avlossar ett kraftfullt skott med högerfoten, Providel rör vid den och vänder den mot stolpen.

22:24

66' Kane gör mål igen: Bayern-Lazio 3-0

Det finns gott om utrymme för Sane när han kommer tillbaka ner till vänster och skjuter, och Providel lyckas rensa bort bollen, men Kane är alltför redo att studsa.

22:19

61' Lazio byter

Inuti Castellanos istället för Immobile, Cataldi istället för Vecino och Isacsen istället för Zaccagni.

22:17

bild 59' Diagonal från Guerrero

Yttern släpptes av Kane, men hans vänstra fot var för bred och rörde sig bredvid.

22:11

bild 52' Avsnittet i Bayern-området

Immobile slår bollen i området och faller sedan till marken. Lazio bad om en straffspark på grund av De Ligts ingripande, men domaren indikerade att fortsätta. VAR stör inte.

22:03

Spelet börjar igen

Avspark för Bayern.

21:49

Slut på första halvlek: Bayern – Lazio 2-0

I den 45:e minuten avgjorde mål från Kane och Muller matchen.

21:48

bild 46 Radobio Bayern: Muller

Hörnspark: Immobile headar över bollen, De Ligt returnerar den till mitten och hittar Müller redo att heada in bollen i mål.

21:40

39' Kane gör mål: Bayern – Lazio 1-0

Guerrero sparkar in bollen dåligt i straffområdet, men skottet hamnar precis i huvudet på Kane som inte kan göra något fel en-mot-en med Providel.

21:37

bild 37 Vilken möjlighet för den orörliga!

Inlägg från Zaccagni, De Ligt nickar över bollen: Immobile finner sig själv skjuta några centimeter från mål, men bollen går utanför.

Se även  European Games 2023 medaljtabell: Italien är först! förbi Spanien

21:35

35' Dier skallar

Bra inlägg från Kimmich, Dier gjorde ett bra lopp men bollen var lite hög: hans nick gick utanför mål.

21:30

30' Statistik för den första halvtimmen

Bayerns fördel i bollinnehavet. Läs all statistik här.

21:17

bild 17 Kane är farlig

Ett skott utifrån verkar välriktat, men dess avböjning förlänger banan för bollen som hamnar i hörnet.

21:14

14' Providel vägrar

Från en hörna når bollen Musiala: ett kraftfullt skott, men Providel är välplacerad och blockerar den.

21:07

6' Bayern svarade

Sane tar emot från Muller: Hans vänstra fot från ett bra läge är svag och central, och det är inga problem för Providel.

21:06

5' Första skottet från Guendouzi

Det första skottet är för Biancocelesti: mittfältaren går förbi sin direkta motståndare och skjuter ett skott med sin högra fot från utanför området: bollen går utanför mål.

21:00

Spelet börjar

Avspark för Lazio.

20:45

Lotitos ord

Lazios president Lotito sa till Mediaset: ”Med den här matchen vill vi uppnå den välförtjänta förlösningen för att få våra fans att drömma. Sportdomares beslut? Jag kommenterar inte eftersom saker talar för sig själva. De som såg matchen kan uttrycka sin åsikt och utvärdera om straffarna var lämpliga för vad de såg på planen. Vi kommer att fortsätta på lämpliga platser för att bekräfta våra skäl. Filer? Jag känner inte till frågorna och fakta. Då intervjuades jag för att se om jag hade förkunskaper om personerna som hade agerat. Jag känner Flory, som alla presidenter av alla slag. Den gavs till mig av Gravina. Resten är en del av vardagsrumskommunikationen. ”Jag har ingen roll i den här frågan.”.

20:30

Lazio på planen

Laget går ut på planen för att värma upp. Matchen börjar om en halvtimme.

20:15

Zaccagni: ”Lazio är redo”

Zaccagni till Sky Sports: ”Vi är på en av världens vackraste arenor, detaljer gör skillnaden. Vi vet att det kommer att bli en svår match mot ett väldigt starkt lag, men vi är redo. Ödmjukhet kommer att behövas, och vi kommer att behöva vara bra på att lida i vissa ögonblick, utan att bli krossade. Mitt tillstånd? Det gick bra med Milan, det var en lång period där jag led mycket men nu är jag tillbaka och jag vill säga min åsikt.”.

Se även  Under helgschemat är det bara spelarna i U14-laget som är på planen

19:57

Officiella formationer

Bayern Monaco (4-2-3-1): senaste ; Kimmich, De Ligt, Dier, Guerrero; Pavlovich, Goretzka; Sane, Muller, Musiala; Ken.

Lazio (4-3-3):Providil; Marosic, Gila, Romagnoli, Pellegrini; Guendouzi, Vicino, Luis Alberto; Felipe Anderson, Immobile, Zacajne.

19:45

Caicedos meddelande

På sociala medier ville den före detta Biancocelesti ge sitt stöd till känna: ”Jag är inte i Monaco men jag kommer att stödja överallt”.

19:30

Animerad King of the Cup

Ciro Immobile är Lazios bästa målskytt genom tiderna i stora europeiska tävlingar med 26 mål: bara Simone Inzaghi (15) har fler mål än klassen 1990 i Champions League (nio på 12 matcher). Dessutom har Ciro Immobile gjort 20 mål för Lazio i 23 europeiska hemmamatcher (ett var 85:e minut) jämfört med sex mål gjorda på 20 bortamatcher för Biancocelesti, ett var 231:e ​​minut.

19:15

Lulic ansluter till Radu: han är också bland Lazio-fansen i München

Den tidigare yttern följde laget till Tyskland med Biancocelesti-fansen. Läs mer.

19:00

Fans hittar Radu i baren och festen börjar

Stor entusiasm i Tyskland: den tidigare Biancocelesti-försvararen var också närvarande. Läs allt om mötet här.

18:45

UEFA-klassificering, Italien stöder Lazio

Sarris plan att slå den tyska mästaren: Läs mer här.

18:30

Sarris möjliga laguppställning

Klicka här för att se de möjliga valen för Biancocelesti-tränaren.

18:15

Vår korrespondent i München

Daniel Rendon berättar allt det senaste. Klicka här för att se videon.

18:00

Kick off

Matchen är planerad att hållas i kväll på Allianz Arena i München. Det börjar kl 21.00.