Läs om orden direkt före Real Sociedad Roma

avbrott Tystnad Han trycker på som återupptas på tröskeln till derbyt i eftermiddag Jose Mourinho talade för första gången sedan dess allvar oacceptabel Detta kommer att tvinga honom att hoppa över derbyt. Tekniker ingripande konferens Han trycker på i 19.15 (preliminärt 18.30) Att presentera Europa League-utmaningen mot Real Sociedad. Även med tränaren på presskonferensen Lorenzo Pellegrini. Återupplev livesändningen av deras ord.


19:38

kungligt samhälle

De är ett väldigt starkt lag, och de bevisade det för oss i den första omgången. De ser bra ut för utrymmena mellan raderna, vi vann till och med med 2-0 i den första omgången och fann oss själva kämpa mellan raderna. Vi har turen att börja på 2-0 men det borde inte vara något som sätter oss i en position där vi inte kan ge vårt bästa eftersom morgondagen kommer att bli väldigt svår. Goasils talar om en storm, jag talar om en strid och vi är inte rädda för att klara det. När vi alla är tillsammans, staplade fysiskt och mentalt, litar jag på mitt lag. Kommer de inte på en lösning blir det en stor kamp och alla måste göra sitt bästa för att kvalificera sig till kvartsfinal.


19:36

Huvudskada och Dybala

Under tiden mår jag bra, jag har aldrig haft några problem förutom ett klipp och stygn. I övrigt gjorde vi alla nödvändiga kontroller och allt är bra. I Dybala tror jag inte att det kan definieras som ett taktiskt problem, att ha möjligheten att vara på planen med en spelare som Paulo är en annan, att ha en spelare som när som helst kan lägga bollen där han vill ha den. plus. Jag hoppades på att få ett annat resultat vid den här tiden av säsongen, och förhoppningsvis kan jag ta igen det.


19:34

publikkritik

Naturligtvis har jag ett viktigt ansvar som lagkapten för Roma, som jag alltid har sagt är jag den första att erkänna att jag når denna punkt av säsongen i olika antal, jag har alltid gett 120% till Roma och hur svårt det än är. Jag sätter alltid mina kamrater före alla andra. Jag är stolt över gruppen och stolt över att vara deras ledare. Säsongen är inte över än, jag hoppas göra det bättre.


19:32

Olyckor och förmåner: ingen ursäkt

Visst, och av uppenbara skäl, det var mitt fel också, du kan alltid fixa fler problem jag kan ha. När vi tar fältet är vi alla lika, jag gillar inte att gömma mig bakom ursäkten att inte träna eller inte vara på 100%. Jag är inte heller nöjd med mitt resultat den här säsongen, och jag skulle vilja göra mycket mer. Det enda jag kan vara nöjd med är mitt engagemang och alltid sätta mitt ansikte på mitt ansikte till alla människor som följer oss som fans.


19:31

Pellegrini-konferensen

Mourinhos konferens avslutas och den romska kaptensmötet börjar.

Se även  Milan och Giroud är i fara för Tottenham Milan: han är påverkad

19:29

Anoeta Stadium och Royal Society

Skönt, senast jag var här var med Real Madrid. Det är en väldigt vacker stadion, och det ska bli fantastiskt att spela här och i den här miljön. Det är en fantastisk infrastruktur med ett fantastiskt lag som spelar för ett fantastiskt mål, de har varit på Champions League-positionerna sedan säsongsstarten. De har många lokala och starka spelare. Vi har mycket respekt. Real Sociedad spelar bra, han kan spela med många spelare. Jag vet inte om de kommer att ändra sin position imorgon, jag tror att Mendes kommer att spela och de kommer att vara väldigt aggressiva och försöka sätta stor press på oss. Stadion kommer att hjälpa dem att komma tillbaka, vi är redo i teorin


19:25

Den perfekta stormen

Olympico ger oss alltid den perfekta stormen, ibland vinner vi och ibland förlorar vi med dem. Stadion är en väldigt vacker sak, men i slutändan är det arenan som talar. Senast jag såg ett mål på en stadion var 2005 i semifinalen mot Liverpool, bollen gick inte in men arenan gjorde ett mål. Planen hjälper, du ser att hemmalaget har mer positiva resultat än bortalaget men planen spelar inte. Imorgon kommer det att vara en härlig stämning och stödet från Real Sociedad-fansen är imponerande. Katastrofen var vid tiden för spridningen av Corona-viruset, med en tom arena, och imorgon är arenan vacker, arenan är vacker, och de spelar mycket bra, och domaren är bland ledarna, och vi vann konferensen ligan, och det är vi inte rädda för. ’miljö. Om du sa till mig att jag skulle storma Nazareth skulle jag tacka nej, vi är glada över att hitta en storm på planen, jag tror att Roma-laget kommer att spela bättre under dessa förhållanden.


19:23

Rom och position

Vi är ett team av hårt arbetande människor som gör sitt bästa. Ibland misslyckas vi med att göra rätt för att uppnå resultatet. Vi kämpar lite för att spela ett par närspelstävlingar. Det finns lag med 24 spelare av samma kvalitet och erfarenhet, men för oss är det annorlunda: om det dyker upp en skada, diskvalificering eller trötthet blir det inte lätt för oss att spela.


19:20

Om träning

Vår ståndpunkt är att vår match alltid är den viktigaste. Vi fokuserar på morgondagen, säsongens viktigaste lopp. Sedan på fredag ​​har Lazio den viktigaste matchen. Det lag som enligt mig kommer att ge oss flest garantier att nå kvartsfinal kommer att spela.


19:19

Sola Royal Society

Mourinho-konferensen börjar: Tränaren har laddat sitt lag och miljön rätt. Men han gör det på ett respektfullt sätt med oss. Han gör sitt jobb bra, han är en bra tränare. Vi har vår egen strategi för att närma oss loppet och vi är självsäkra.


18:35

Konferensen ajournerades till klockan 19.00

Konferensen mellan Mourinho och Pellegrini äger rum klockan 19.00. Lagets flyg landade sent, och nu är spelarna på väg till planen.

Se även  UEFA Champions League 4i Tillbaka - Livestream från BLM Group Arena: Trentino Itas

18:10

Serra ber Mourinho om ursäkt

I eftermiddags kommer domen Sera hörde från söka statlig för försvaret efter anmälan om remiss. Serra bad Mourinho om ursäkt Läs allt


17:45

Skvaller: ”Vi kan göra det”

Det tycker Real Sociedad-tränaren. Den baskiska klubben publicerade på sina sociala konton ett videoklipp som föreställde David Silva Tekniker Emmanuel Sherif När de lämnar planen efter avslutad träning. baskisk tränare tror på att återvända Och kamerorna missade inte hans bild: ”om det var möjligt”.


17:30

Rom, hjälmträning

I den avslutande sessionen a spelare Använda sig av Guppa Huvudskydd. Men det var det inte PellegriniLäs allt


Anoeta Stadium – San Sebastian

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.