Kroatien besegrar Marocko och tar tredje plats: Gvardiol och Orsic säkrar sin tredje pallplats i de senaste 7 världscuperna | Medborgare

Matchen om tredjeplatsen Qatar 2022 slutade med seger Kroatiensom överträffar Marocko 2-1 med mål Guardiol e Orsik. Omedelbart uttag är värdelöst Från.

matchen – Den omedelbara initiala spänningen till Bono Som nästan gjorde ett självmål och försökte konvertera bollen snabbt. Fyrverkerier vid start: Två sparkar från tidigare Modric Ziyech De uppstår i snabb följd Guardiol På tornet band Perisic den andra centrala spelaren Från Efter Mager Wrap. Kroatien är bättre totalt sett, med Bono som måste smutsa ner sina handskar utan att överdriva det först Kramarik Sedan på Modric. Sotalo gör en fin triangulering han hade lagt ut Buffal När det gäller fotografering alltså Orsikhittills okänd, Uppfinner ”tiraggiro” a la Insigne – Ursäkta, som Del Piero – som inte lämnar något utrymme för målvakten. Orsic själv i början av andra halvlek gjorde nästan två mål, och bollens avböjning var avgörande orättfärdighet på sitt skott. De två tränarna försöker lägga vantarna på formationerna, men Regragui efter de två huvudförsvararna tappar också reserverna, Al Yamak och Al Dari. Marocko stänger med Amrabat och Banoun mitt i bärnstenen. Gvardiol ber om en straffspark för att sätta på Fiorentina-mittfältaren, sedan räddar Levakovic En-Nesyri, som nickade hem i sista minuten. slutar så här, Kroatien nådde sin andra raka pallplats och sin tredje plats under de senaste 20 åren med en pallplats 1998.