söndag, september 8, 2024

Juventus NG hånade Till slut slår Catania Atalanta U23

Datum:

Torres, Avellino H Padua De är där och väntar: jag kval för italienska ligan, som mer korrekt definieras som ”en annan turnering”, kommer till liv med den första omgången av matcher i kväll. Ett nytt skede i den långa resan som leder till Andra divisionsligan. Efter de första matcherna som ägde rum i kväll är returmatchen planerad att hållas den 18 maj. Vid oavgjort resultat i båda matcherna går det bäst-seedade laget i grundserien (och därmed de fem seedade lagen) vidare, utan övertid eller straffar.

Atalanta U23 och Juventus NJ Al Tapito

Catania, Casertana H Vicenza De satte en fot framåt i nästa omgång genom att tvinga sig på Atalanta U23s i rad, Juventus N.J Taranto med 0-1; Ju bredare framgång Carraresi, special i Perugia för 0-2. Speciellt skämt för Juventus NG, som släppte in Falchettis mål till slut. Återkomsten till Pinto förväntas bli spännande. Faller också Taranto Av Ezzolino Capuano: Det är tydligt att Vicenza också är starkare än Manchester stad. Matchen slutade dock oavgjort (1-1). Tristina H Benevento.

Juventus Casertana 0-1

Den första halvleken var balanserad: båda lagen visste säkert att matchen skulle pågå i 180 minuter, men de gav inte upp jakten på ett mål. Det finns dock inte många potentiella målchanser, och den sista chansen i första halvlek gick till Dele, som Toscano hittade bra: Muharimovic gjorde bra räddning. I andra halvlek är Juve närvarande, och de klargör saken först med Rouhi, efter ett utmärkt inlägg som snappades upp av Venturi, som faktiskt blockerade Casertas mål, sedan med Nejvilket är 78 Han försöker på eget initiativ skrämma gästförsvaret. Minut 88: Casertana dyker upp med Carretta, som passerar Stramaccione och försöker den bortre stolpen med ett inlägg, men den hittar ribban. Det är ett förspel till ironi: på stopptid, när matchen såg ut att gå mot oavgjort, Curcio Han hittar en sten som får Zafra att lossna och ger hans lag ledningen. Det finns ingen tid att organisera en reaktion: det kommer att sluta så här, Juve måste spela alla sina kort i Kampanien på lördag kväll.

Se även  Officiellt: FIFA och EU stänger av de ryska lagen och klubbarna från alla tävlingar, farväl till VM i Qatar. Ryssland: "Vi bedömer överklagandet" | första sidan

Perugia Carraresi 0-2

Carraresi, efter bara 168 sekunder, öppnade matchen tack vare ett substantiellt mål från Zanon, ett skott från 30 meter som överraskade Adamonis, vilket effektivt styrde matchen och kvalserien. Sedan lyckades Calabros lag, var nära att dubbla ledningen flera gånger, lät de röda och vita bli av med sin styrka, slog stolpen med Iannone och tvingade Plev att ingripa på Cowan, återvände sedan för att tämja dem, och i början av andra halvlek med en ”header” Di Gennaro gjorde dubbeln och stängde poängen.

Atalanta U23 – Catania 0-1

I den första halvleken visade Catania omedelbart en aggressiv attityd men Nerazzurri var bra på att försvara sitt mål. Den 5 Fantastisk närbild från Vismara på Di Carmine. Catania var nära att göra mål i den 21:a minuten Med Cianci men bollen gick ut. Under resten av första halvlek fick U23-spelarna självförtroende och visade ett mer energiskt beteende, men utan att kunna skapa några riktiga målchanser. I andra halvlek är rollerna ombytta och U23-laget dominerar spelet och skapar många chanser. Nerazzurri kunde inte hitta ett sätt att göra mål i den 84:e minuten Catania lyckas göra mål med en nick in i straffområdet av Boah.

Taranto Vicenza 0-1

jag Vicenza Vinner den första delen av den första nationella slutspelsomgången. Vann med 0-1 IakovonFerraris mål i den 7:e minuten efter Ronaldos inlägg. Huvudperson i finalen med en fantastisk räddning från Conventi på De Marchi. ett lag gammal Han spelade en nästan perfekt första halvlek av matchen, var nära att göra 2-0 och tog bara risker i slutet. Tillbaka på lördag klockan 20.30 på Minty.

Se även  Calciomercato, de senaste nyheterna idag: Dybala mot ja till Rom, dagens möte

Triestina-Benevento 1-1

Rita för Tristina I den första delen av den första omgången av det nationella slutspelet: vs Benevento Slutar 1-1. En lysande första halvlek för hellebardarna som gick in i pausvilan med en knapp 1-0-ledning tack vare faktiskt. I andra halvlek reagerade gästerna och lyckades kvittera pärla av när. I det sista miraklet från Matosevic över Ceseretti och Bennatos mål avvisades (tidigare foul på Rizzo): matchen slutade oavgjort 1-1, den enda matchen där toppseedningen inte vann på bortaplan.

Nationella scenbestämmelser

De fem klubbarna med högst poäng i slutet av hemma- och bortamatcherna kommer att kunna nå andra omgången av det nationella kvalet (där lagen på andra plats, Padova, Torres och Avellino, tar över). I händelse av att resultaten blir lika, efter den andra omgången, kommer klubbarna med bättre målskillnad i de två matcherna att kunna nå andra omgången av det nationella kvalet. I händelse av ytterligare oavgjort i slutet av de två matcherna – hemma- och bortamatcher – kommer den ”seedade” klubben (klubben som kommer att spela den andra omgången hemma, red.) att ha rätt att nå den andra omgången av matchen. nationella mästerskapet. Stadiet för att spela utanför planen, i enlighet med bestämmelserna i reglerna.”