Juventus, Locatelli: ”Vilken olägenhet för Cuadrado! Di Maria är unik”

I en livesändning på Twitch befinner sig Juventus mittfältare mellan skämt och anekdoter. Och att om det inte vore för fotbollen så skulle han vilja bli polis

”Jag har alltid drömt om att spela för Juventus och att se min familjs titel bakom den här tröjan, förutom att det är en ära, pressar mig alltid att ge något extra i varje match”, säger Juventus mittfältare Manuel Locatelli, även pappa till Theos nya son. leva på twitch.

Sedan, omedelbart, en liten nyfikenhet på marknaden: ”Juve hade redan velat ha mig året innan, för att vara klar inför säsongen då pandemin bröt ut. Till slut kom jag året därpå, mer mogen och med en europé. seger på axlarna”.
Starkaste motståndaren?
”Utan tvekan säger jag Messi för att han överträffar all mänsklig logik. Han är den starkaste spelaren jag någonsin spelat mot.”

Bästa målen i din karriär?
”Det bästa målet i en svartvit tröja är det jag gjorde mot Torino i mitt första Derby della Mole, också och framför allt för att det var avgörande. Då saknar jag så klart inte att nämna EM-målen i ett Italien tröja för att de var väldigt spännande och mitt andra mål i Serie A var också fantastiskt, vilket kom mot Juventus när jag bar Milan-tröjan.”

Några personliga kuriosa: från yrket han skulle ha älskat om han inte hade blivit fotbollsspelare, till engagemanget efter vart och ett av hans mål.
”Om jag inte var en fotbollsspelare hade jag velat bli polis. Det var alltid jobbet som intresserade mig utifrån. Men uppenbarligen var mitt fokus alltid på fotboll eftersom min stora dröm var att bli en professionell fotbollsspelare och jag lyckades. När jag gör mål piggar jag upp Formar alltid ett T med båda händerna och anledningen är väldigt enkel. Min fru heter Thessa och han är alltid hennes efter varje mål. Sedan hade vi också en hund som hette Teddy och nu en son som heter Theo . Låt oss bara säga att T alltid var viktigt för mig, det har alltid haft ett viktigt värde i mitt liv ”.

Se även  En annan Higuain: Napoli darrar och förråder 50 miljoner

Vilka var å andra sidan dina svartvita referenspunkter när du var liten?
”Jag tror att Del Piero, Nedved och Buffon är Juventus motto. Då hade jag turen att spela med Chiellini och nu är jag fortfarande med Bonucci, så jag kan betrakta mig som väldigt lycklig.”

Visste du att Cuadrado, Kane och Pogba är de tre mest högljudda spelarna i vårt omklädningsrum?
”Cuadrado är också den mest irriterande (Manuel Ed skrattar). Att ha Di Maria som lagkamrat är något extraordinärt, men inte bara för vad han kan ge dig på träningar och i matcher. Han är en kvalitetsspelare och den aspekten kan inte diskuteras , men jag är också riktigt imponerad. Med hans mänskliga egenskaper. Vi träffades väldigt bra i USA, på turné, förra sommaren och jag upptäckte en underbar person.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *