Juventus, Giuntoli: Fagioli, informera omedelbart åklagarmyndigheten. marknadsföra? Låt oss titta utomlands, till de länder som är mindre reste första sidan

Cristiano Giuntolifotbollsmanager Juventuserkänner han i en lång intervju på sportfestivalen, som han anordnade i Trento La Gazzetta dello Sport.

L. Pullman – ”Vad påminner det mig om? Mycket långa resor från Prato för att åka och se Juventus. Jag var ett barn som drömde mycket. Min passion föddes i min farfars bar, där det pratades mycket om sport och cykling. ” …det fanns människor som gjorde passion till en anledning att leva.”

Den mest älskade Juve – ”Platini, Tardelli, Boniek… Jag kunde laguppställningen utantill. Men Lippi var en exceptionell Juventus-spelare, och han bör komma ihåg bland många storheter: det här representerar den rätta andan.”

Den vackraste segern – ”De har alla stor magi, i alla kategorier. Även i Serie B med Carpi, förra året med Napoli… men det viktigaste kommer alltid att vara nästa.”

Spelaren som vill återvända till planen – ”Jag tänker på Del Piero, Baggio och Platini…de formade en era i världsfotbollen, och vi borde vara stolta över dem. Att bara säga en är en underdrift.”

Vänskapsmatch foto – ”Jag minns matchen mellan Juventus och Imperia, innan den berömda matchen som Juliano gjorde från en straff utan straffspark. Jag var inget bra exempel som försvarare (skratt, red.). I vänskapsmatchen var jag väldigt känslosam , och jag tog också med min far som var väldigt känslosam. Det var ett vackert ögonblick i mitt liv”.

fadern – ”Han var en fanatiker, och jag hade en mer 360-graders utsikt. Han var ett stort fan. Jag saknar nog att dela vissa stunder med honom.”

En berättelse om biol – ”Jag har spelat många amatörmatcher, i den italienska ligan. Det är användbart att förstå vad som är fel och göra en bedömning. I varje match är det bra prestationer och mindre så. Jag minns en gång med Albiol, han gjorde två misstag och var desperat.” Jag sa att han enligt min mening hade fel för enligt mig ville han kompensera för att han inte hade en lagkamrat, han frågade mig hur jag lyckades märka det, jag sa till honom att jag spelade 400 matcher i norr (skratt, red.) . En spelare bör bedömas efter vem han kan förstå.”

Fotbollsurval – ”Det var min största passion, och min mamma var inte särskilt nöjd. Men jag valde en omväg full av frågetecken (efter att ha genomfört 19 tentor i arkitektur, red.). Min pappa stöttade mig mer, men han var också orolig eftersom det var ingen säkerhet om framtiden, men min passion var tillräckligt för att kompensera för alla tvivel.

DS yrke – ”Jag blev en referenspunkt för tränare, chefer och lagkamrater. Jag klarade mig utan att inse det. Av naturen är jag en samlare, jag var redan klar. Inte marknaden, men jag kom med några förslag. Jag var en naturlig referenspunkt. Sedan vid 24 hade jag ambitionen att bli tränare: Min mamma påminde mig om det, hon behåller allt. Jag gillar inte riktigt att visa upp mig, och nu representerar jag en viktig klubb och det är rätt för mig att göra det.” Jag hörde mig själv men jag gillar att ge mer makt till oss och till andra. Jag tror att det är rätt sätt, Juventus börjar av en slump med ”du” – tu – och slutar med ”vi” – vi ”Det inkluderar mycket av det jag tänker på i laggruppen.”

Karbi mirakel – ”President Bonacini var väldigt viktig. Vi byggde upp en bra situation som gjorde att jag kunde lära mig om fotboll från grunderna, från trädgårdsarbete. Sedan när du når toppen av en viktig klubb kan du säga att du vet allt. Vi skapade en otrolig situation ”I mina tankar fanns det en önskan att gå till andra divisionen, men på vägen nådde vi första divisionen. ”Det var en extraordinär resa.”

Se även  Juventus, vänsterkantens framtid är redan hemma: Ealing Jr har övertygat Allegri om att han kommer att få mer utrymme | liga

Bond med Allegri – ”Jag kommer från Agliana, där utbildningen började. Historiska kurser och evenemang…”

Misslyckad spelare – ”I mer än ett gör du många misstag även om du försöker att låta bli. Det finns så många dynamik, när du tar en spelare är det som en flickvän: du tror att hon är rätt tjej, sedan tar du henne på middag men när du tar med henne till hennes hus, du inser att det inte är bra; Tvätta inte, stryk inte (Skrattar, red.) Du måste vara försiktig, förstå alla normer: det är en svår roll, jag gjorde många misstag men också positiva saker därifrån.”

Spelarval – ”Vi måste få mycket information, jag gillar att prata med varandra, förstå familjens ursprung, deras tidigare liv. För att minska fel måste du ta in mycket information, titta på videor och jämföra detaljerna med ” Samarbetspartners, gå och titta.” Sedan går du igenom känslorna, försöker förstå essensen, magkänslan. På senare tid har det blivit modernt att arbeta med siffror, och jag använder dem mer för att jämföra känslor och information jag har samlat in.”

Nattliga samtal till tränare – ”Men nej, det beror på… Jag går inte och lägger mig tidigt, på kvällen tänker jag mycket och ringer mina medarbetare, till och med tränaren: det här är ögonblicket då jag kan se bortom. Är du glad? Jag” Jag var med honom sedan tidigt på morgonen, det behövs inte…”

Scudetto i Neapel – ”Stor tillfredsställelse. Med Sarri hittade vi ett team som redan var skapat. Med Benitez fanns det en första cykel. Den andra föddes längs vägen. Vi arbetade på långt håll på ett tydligt resultat som gav fantastiska resultat. Lång planering, Di Lorenzo och Zielinski de kom för länge sedan, Mario Rui , alla spelare som har varit där länge. Spalletti var bra och det var Gattuso också… Man behöver också tur för att komma fram i rätt tid. Även året innan fanns det skador. Vi berövades lugn och poäng, men vi kunde redan ha siktat på att vinna Serie A-titeln.”

Med Laurentis – ”Han var exceptionell mot mig, en visionär. Han gav mig självförtroende och en otrolig handling av tapperhet när jag tittade på den här unga managern. Han är inte vad han verkar, han var alltid väldigt snäll mot mig. Vi jobbade varje dag, och han lärde mig.” ”Jag har ett bra förhållande, jag tackar honom.”

Som en far – ”Jag hittade bra spelare, Koulibaly stannade i 7 år och jag var på väg att bli pappa. Sedan när det finns ett ögonblick av separation är det svårt och smärtsamt. De tar också med sig känslorna hos dem som är med dem på planen. Jag tacka honom och jag tackar Mertens.”, Insigne, Callejon, Pepe Reina : De var okej, det var inte lätt att lämna men kanske var det också för deras eget bästa. Du arbetar med känslor, och det finns respekt och tillgivenhet. Fotboll består av motivation, som vi ibland hittar hos unga pojkar.”

Se även  Uttalanden av Aquilani, Canstrelli och Tramoni

Känsla tränare – ”Jag har haft turen att träffa stora män, det var inte svårt. Klubbens tur är att ha en bra tränare men också styrkan att skydda honom. Han är en ensam man. Jag älskar att vara nära honom och hjälpa till honom.” ”För att göra det måste du förstå hur man tänker och ge honom förslag för att förstå den rätta vägen för alla. Jag tror verkligen på relationen med tränarna.”

Allegri – ”Hur överraskade han mig? Med den stora personligheten som för honom samman med de stora. För att få resultat måste alla vara övertygade om att det som görs är det rätta, han har personligheten som får honom att göra det. Det som förvånade mig är ansökan, hängivenheten att arbeta som om det vore den första dagen.” .

Vägen till Juventus – ”Vi utvärderar alla spelare vi har tillgängliga, och vi har också framgång. Enligt min mening är vägen rätt, det är fortfarande några månader kvar till januari och vi måste förstå om det finns någon chans.”

Vad övertygade honom? ”Passionen för Juve, plus magin och vapenskölden. Juve är alltid Juve, vi kommer att gå tillbaka till att göra det vi alltid har gjort, det kommer att ta tid. Det är en stor utmaning, vi vill spela konkurrenskraftigt men också hållbar fotboll. ”Jag tror att detta är en plikt och en rättvis plikt mot det italienska folket och massorna som kämpar.”

Nu på toppen? – ”Vi sätter inga gränser för oss själva, vi vill göra rätt saker så snabbt som möjligt.”

DNA-smycken – ”Arbetskultur, det finns mycket bra samarbetspartners och jag tackar dem. Det finns en klubb som vill göra viktiga saker, som tror att vardagen ger dig den här tegelstenen för att bygga ett hus. Sedan den stora makten, som kommer att tillåta oss att göra detta.” ”Ge tillbaka den till där den förtjänar. Vi måste fortsätta att odla den. Stor tillgänglighet från alla. Jag kom ensam och de välkomnade mig som en bror. Det finns en vilja, tillämpning och beslutsamhet. Vi måste lyfta dessa värderingar till makten.”

Italiensk lockdown – ”Det finns redan många spelare som kommer att behöva ta med Juves hemliga jobb till de som kommer från utlandet. Att ha en solid kärna är alltid positivt, och vi kommer att försöka öka den. På den här marknaden måste vi också tänka utomlands, till mindre reste marknader.” Till hållbarhet.

arabiska – ”Låt oss se på det på ett positivt sätt, det är ett tillskott av pengar till Europa. Det handlar om att det kommer mer resurser, och då kommer vi att se konsekvenserna inom en snar framtid. Men nu är det positivt.”

Nästa generation – ”Det är väldigt viktigt ur teknisk synvinkel, att undvika galna utgifter, men också för att utlänningar kan få den känsla av tillhörighet som krävs för att bli fantastiska. Att hitta sig själva i förstalaget och redan ha andats denna luft är mycket viktigt för team.” Framtidens Yildiz, Huysen, Sule, Ilinge… De gjorde ett bra jobb med sitt urval, vi är väldigt säkra. Exempel inte följt noga? Jag vet inte, investeringar behövs och efter Covid var det svårt. Nu finns Atalanta och jag hoppas att andra också kommer att möta denna verklighet.”

Inte bara resultatet – ”Målet är alltid att vinna, det finns ingen flykt från det. Sedan måste man analysera loppen, när man inte vinner finns det fortfarande bra saker att ta hänsyn till. Vissa saker fungerar och andra inte, det är där vi behöver ingripa.” Vi vill inte bara ha tur, vi kommer att må bra. Laget är mycket yngre, men det finns också mer kraft och aggressivitet. ”Vi spelade väldigt aggressiva matcher, och vi måste hålla det igång under långa perioder.” ”I samma match. Viljan är att göra något mer, vi är glada men vi kan alltid förbättra oss. ”Siffrorna är också bättre för prestation men vi vill göra bättre ifrån sig, och vägen är rätt.”

Se även  Vicenza, Sagramola: "Det ödmjuka förstahandsvalet. Balzaretti var aldrig ifrågasatt"

Fight i serie A – ”Det finns projekt som startades tidigare, Milan, Inter och själva Napoli… Vi vill växa och återvända till Champions League. Förra året var vi på tredje plats men vi är inte i Champions League. Ta Juventus till Champions League kommer att hjälpa oss.” ”Öka spelarnas värde och självkänsla. Låt oss inte ta lust, bara komma till topp fyra. Sedan till våren får vi se.”

Böna – ”Vi är mycket ledsna, vi är nära honom. Vi informerade den federala åklagarmyndigheten vid den tidpunkten, och spelaren och hans advokater var omedelbart närvarande. Vårt uppdrag är inte att straffa honom utan att omskola honom, de relevanta myndigheterna .” ”Vi ska ta hand om det. Här har vi ett stort ansvar för framtiden.”

Med Milan – ”Det skulle vara väldigt trevligt. Ska du börja från bänken? Nej, nu är jag på läktaren, rollen dikterar det för mig. Kanske lider du mer men jag försöker hålla mig tillräckligt tydlig, det gör du inte måste inte leva.” ”På magen när du utvärderar matcher måste du vara lugn så att du har en tydlig bild.”

360 graders kontroll – ”Ett extra öga är alltid till hjälp, jag är nyfiken och försöker prata om allt. Ägaren måste veta allt, och det är rätt att göra en jämförelse inom alla sektorer eftersom bilden måste finnas till hands. Skillnaden görs av uppmärksamma detaljer, så det är lättare att ”Det går bättre.”

San Siro – ”Vi måste behålla den här trenden, viljan att göra saker utan rädsla. Sedan måste ett team av ungdomar visa sin karaktär, viljan att vinna. Ett viktigt vägskäl är inte för poäng utan för självrespekt. Vi letar efter medvetenheten att vi inte har den här matchen.” Tills nu tills han kan lämna in den.”

blomman – ”Vi tror att vi har spelare på hög nivå och vi vill växa med dem. Ibland tar den här fotbollen snabba steg men det kräver tålamod, och vi måste sätta dem i en position att uttrycka sig. Den stämning vi skapar är viktig för att uppnå resultat. Vi måste göra det bästa av egenskaperna hos truppen laget”.

Kyrkan och Vlahovic – ”Jag vet inte, vi får se inom de närmaste timmarna. Vlahovic är bättre, han har gjort några framsteg med laget och vi tror att vi kan spela mot honom.”

Januari marknad – ”En del har inte uttryckt sig än, jag tänker på Illing och Nicolosi… Sen får vi se om det finns möjligheter, det är inte lätt alls. Jag lovar ingenting men vi ska vara vaksamma och uppmärksamma. ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *