Juventus, Chesney pratar om sig själv och ger en inblick i Roma: ”Hur spännande är den där comebacken…”

Szczecin Och han sa till Juventus officiella kanaler, med hänvisning till de bästa ögonblicken hon levde med den svartvita tröjan: ”säkert jag Första scudettonFör han kämpade till slutet och för mig var han den första någonsin. Den förra har alltid en speciell smak.” Målvakten berättade också om matchen han skulle vilja återuppliva:Jag skulle vilja starta om allt jag förlorat. Av dessa vinner jag Juventus vs Atletico Hemma. för att återställa den matchen. Det var ett otroligt ögonblick. Och även om jag inte har spelat, Inter Juventus 3-2 när vi vann den scudetto. Det var ett bra ögonblick också.”

Och den där spännande comebacken mot Rom

Sedan fortsatte Chesney och påminde om matchen mot Roma förra året: ”Roma-Juventus 3-4Och Det är en av de bästa matcherna jag har spelat, inte prestationsmässigt eftersom jag släppte in tre mål, men det var otroligt känslomässigt. Vi låg under med 3-1 och gjorde 3 mål på 15 minuter. med det berömda målet DeSciglio Och den straffen slogs tillbaka efter att De Laet blivit utvisad. Bästa straffräddning? Den i Candreva. Vi ledde med 1-0 eller 2-0 minns jag inte, sedan var det upp med 2-1. Det är en av mina bästa räddningar, men den är inte lika spännande som den han har Rom”.


ladda ner per IOS, Klicka här för att ladda ner Corriere dello Sport-appen

ladda ner för Android, Klicka här för att ladda ner Corriere dello Sport-appen

Corriere dello Sport med abonnemang

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *